Novi provider

poruka: 3
|
čitano: 1.793
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Novi provider

Upravo mi je t-com instalirao optiku u ulici. Sad moram uzeti nekog od operatera koji će mi provuci do utičnice.

Trenutno imam A1 uslugu,ali na njihovim stranicama vidim da optika nije dostupna za moju adresu. Izgleda da oni koriste samo svoju infrastrukturu...

Koji bi bio najbolji odabir: očito mi pada na dva: T-com ili iskon? Po face-u vidim da ljudi sa iskonom imaju dosta problema...

Hrcpoeta - istina je u nama

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Novi provider

Možda imaš čak tri opcije. Telemach na nekim mjestima koristi optičku infrastrukturu HT-a gdje još nemaju svoju. Ali da, na A1 zaboravi dok ne dođu s vlastitom infrastrukturom.

14 godina
Re: Novi provider
Hrcko kaže...

Upravo mi je t-com instalirao optiku u ulici. Sad moram uzeti nekog od operatera koji će mi provuci do utičnice.

Trenutno imam A1 uslugu,ali na njihovim stranicama vidim da optika nije dostupna za moju adresu. Izgleda da oni koriste samo svoju infrastrukturu...

Koji bi bio najbolji odabir: očito mi pada na dva: T-com ili iskon? Po face-u vidim da ljudi sa iskonom imaju dosta problema...

Kod mene je ista situacija.

Imam A1 vec godinama preko kabla i nisam zadovoljan brzinom a u medjuvremenu je t-com instalilrao svoju opticku infrastrukturu pa mi je dostupna preko Telemacha.

169kn za 1Gbit/500Mbit  nasuprot A1 i njihovih 70/12 (realnih 10/9) za 189kn nisam se imao sto dvoumiti.

Sad cekam da me prespoje jer mi od 01.06. istice ugovor sa A1

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice