Nikad više kod T-Coma

poruka: 66
|
čitano: 11.692
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nikad više kod T-Coma

Neznam kako da počnem pa ću probat redom kako su se stvari odvijale. Prije nešto više od 3 godine prvi puta sam uzeo ADSL kod T-Coma. I sve je bilo super, sve krasno dobio sam router Prestige ZyXEL P660. I tako je meni to sve radilo do prvog isteka ugovora koji je bio 24 mjeseca. I nakon toga sam dobio ponudu da produžim ugovor na još 18 mjeseci, a za nagradu sam mogao dobiti prjenosni disk od 160GB. Razmišljao sam malo i pošto nisam imao nikakvih problema dosad odlučio sam produžiti vjernost na još 18 mjeseci. Negdje na kraju lipnja ove godine moj router je crko. Diode su svjetlile, ali nije nikako radio. Probao sam ga resetirati, ponovo podesiti postavke, pingao sam i njega i karticu, probao sam zamjenom sa Etherneta na USB, ali ništa nije pomoglo. Nazovem ja T-Com i kažem da router ne radi, kaže lik meni ok, ali htio bi ja to provjeriti u slučaju da vi niste nešto dobro napravili. Mislim ja u sebi, vi i tako govorite po šabloni svakom isto i onda ćete na kraju reć da je kod vas sve u redu. Kažem ja njemu da ne mogu sad ništa radit jer krečimo doma kuću i ne mogu na Internet, a meni lik kao da ne može on onda prijavit kvar ako ne izvrši diagnostiku. Ja poludio i reko da ću ga nazvat sutra kad budem gotov s radovima. Tako je i bili nazovem ja sutra, javi se lik izvrši diagnostiku i kao Kolumbo ushićeno kaže: "Router vam ne radi". Onak ja u sebi pomislim koja njubara to sam mu i sam rekao, no dobro kaže lik sad ću prijavit kvar i sutra će neko doći kod vas zamjenit  router. Bio sam presretan s takom brzom reakcijom (to je bio četvrtak). Prošao je cjeli petak, a oni nisu došli. Nisam htio zvat jel ipak je vikend misleći da će doći u ponedjeljak. Ponedjeljak je prošao i njih nema, zovem ja utorak kažem situaciju, a lik meni da kvar dosad nije ni prijavljen uopće. Pitam ga kako je to moguće ako sam zvao u četvrtak, a on kaže: "Jeste li sigurni da ste dobili T-Com?". Mislio sam daću sve s neba poskidat ali sam se suzdržao. Ajd dobro lik je onda rekao da će on mene nazvat za par dana da se dogovorimo kada će doć na intervenciju. Bio je petak i zove mene lik i kaže: "Gospodine, vi niste više vezani ugovorom i ne možemo vam zamjenit router, jedino ako produžite ugovor". Ja sam bio spreman na to i kažem da hoću, ali on je reko da moram sam doć u T-Com i sam podnostih zahtjev i sve to. Odlučio sam promjenit operatera jer nisam vezan ugovorom. Otišao sam u Optimu podnio zahtjev i sve super. Jučer me zove Optima i kaže mi djevojka: "Gospodine T-Com je odbio vaše prebacivanje broja, jer ste ugovom vezani do 31.10.2009." Opet sam zamračio i došlo mi je da razbijem T-Com. Zovem ja njih i javi se neka ženskica i počne meni pametovat kako sam ja morao dobit router kako ovo kako ono. Kad sam ju pitao zašto nisam dobio ženska kaže: "Otkuda da ja to znam?" Jaooooo. Pitam ju koliko moram platiti da prekinem ugovor i ona nabaci cifru od 380Kn, mislim u sebi nema šanse. Spoji me ženska s tehničkom podrškom i ja liku sve kažem da imam router od prijatelja da onaj ne radi da sam ugovorm vezan još do kraja 10. mjeseca. I pitam lika dal mogu dobit novi router sad? On kaže da ne mogu da je istekla garancija na router i da si ga kupim sam. Ja pitam dal nemam kao korisnik pod ugovorm pravo dobit novi router ako je ovaj neispran, on kaže ne ako mu je istekla garancija. Ja ponovo ponovim da sam vezen ugovorom, a on meni da ga to ne zanima. I da ću dobit samo novi router ako ponovo prudužim ugovor.

Eto svi koji po prvi puta uzimate Internet nemojte od T-Coma, jer odnos s klijentima im je očajan. Sromota je da se vodeći ISP u Hrvatskoj ponaša na ovakav način!

16 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
Nikad više kod T-Coma

t-com t-mobile t-ht

svi su jadni i lihvari nemam rijeci kako bi izraio odvratnnost njihovog menadjera i postupaka koje cine nisam ni citao ovaj tekst al iz vlastitog iskustva kazem jadni su ti oni zato sam ja na optimi hehe

You will never walk alone
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nikad više kod T-Coma

Treba si reć "ma ja kad odrastem upravo želim biti kao ti" toj tamo što radi.

Evo ide nevjesta preljepa je zaista

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nikad više kod T-Coma

Nikad u 3 godine korištenja u ZG i u sigurno 5 godina korištenja u OS nisam imao problema s T-com. Ovakvi problemi mogu nastat svuda...

A što se tice korisnicke podrške. Pa osobno znam par ljudi koji tamo rade. Bilmez do bilmeza. Nije ni cudo da nemaju blage o onome što rade nago vrte napamet brošuru koju su dobili i naucili na uvodnom satu prije pocetka rada. Lade jaja tamo i sprdaju se. Ne svi, ali dobar dio da.

17 godina
Nikad više kod T-Coma

ev i ja čekam da mi ugovor istekne da se mogu prebacit na nekog drugog jer mi svaki dan po par desetaka puta pukne veza a još imam i max tv pa ni njega nemogu gledat... ti iz t-coma su živi lopovi... "24/7 internet" kako oni kažu... LOOOOL pa jedva da sad imam internet... i bio mi je došo serviser i gledo sve šta nije u redu s internetom i lik mi zamjeni max tv box... ja sam crko od smjeha... pa kakve veze ima max tv s time što mi veza puca... pucala mi je i prije nego što ga je zamjenio a puca i poslije... sve u svemu nikome ne preporučam T-Shit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nikad više kod T-Coma

Najveci problem t.com-a su njihovi "strucnjaci" u sluzbi za korisnike.

ja sam takodjer imao nekoliko problema s njihovim obicnim routerom i tako sam bio 2 tjedna bez interneta zbog njihove "express sluzbe".

ipak kad sam ih nazvao nakon 2 tjedna i trazio nadredjenu osobu, javila se neka gospodja i malo sam razgovarao sa njom i na kraju zaprijetio da cu pricu poslat u medije ako se ovo ne rijesi u roku tjedan dana.

da napomenem da sam u to vrijeme bio pod ugovorom na 24mjesecnim (vise od pola ga je bilo proslo).

vec sutra dan dobio sam poziv od nekog iz t.coma kad bi mi mogli zamjenit router.

i jos jedna stvar nisam dobio obican modem, vec onaj sa wirelessom kao na poklon.

moja preporuka: ukoliko imate pravo na nesto, nemojte se bojati iskoristi vasa prava pa makar i putem modernih medij!!!!

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nikad više kod T-Coma

Ajde reci mi iskreno zar ti stvarno misliš da su svi ostali provideri imalo drukčiji? NISU, samo imaju manje korisnika pa je manju uzorak za pojavljivanje ovakvih stvari.

Iako imaju najviše cijene ja sa njima nikad nisam do sada imao problema, a znam i hrpu ljudi kojima su zamjenili po 2-3 routera nakon udara groma iako to načelno garancija ne pokriva.

A i slična situacija sa reagiranjem na probleme... prijatelju sam 2 puta prijavljivao kvar i to uglavnom predvečer, a "tehničar" mu je bio pred vratima u 9 ujutro drugi dan.

Sad, takva je situacija tu kod mene u Istri, a za ostale regije nemam pojma.

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

svi pljuju po t-com-u; ok

ali ja imam njihov adsl od pocetka kad su ga uveli i ne mogu se pozaliti,

u pocetku sam imao malo problema sa vezom, zvao t-com, dosli su u roku dan, dva, zamjenili paricu i sve funkcionira super.

imao sam par puta natezanje s njihovim operaterima u callcentru al sam to rijesio.

nekoliko puta produzivao ugovor i sve super, u jednom trenutku mi je rikno router opet su relativno brzo dosli, dali mi novi router, stari ostavili i sve radi

prije zadnjeg povecavanja brzina sam imao paket 8 Mbps, nakon povecanja imam 10 Mbps, a efektivno skidam sa 12~13Mbps - znaci jos dodatnih 2-3 Mbps besplatno.

Veza mi je zanji puta pukla prije 2 godine

sve u svemu jako sam zadovoljan

Why make something easy way, when there is hard way
17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Neznam kako da počnem pa ću probat redom kako su se stvari odvijale. Prije nešto više od 3 godine prvi puta sam uzeo ADSL kod T-Coma. I sve je bilo super, sve krasno dobio sam router Prestige ZyXEL P660. I tako je meni to sve radilo do prvog isteka ugovora koji je bio 24 mjeseca. I nakon toga sam dobio ponudu da produžim ugovor na još 18 mjeseci, a za nagradu sam mogao dobiti prjenosni disk od 160GB. Razmišljao sam malo i pošto nisam imao nikakvih problema dosad odlučio sam produžiti vjernost na još 18 mjeseci. Negdje na kraju lipnja ove godine moj router je crko. Diode su svjetlile, ali nije nikako radio. Probao sam ga resetirati, ponovo podesiti postavke, pingao sam i njega i karticu, probao sam zamjenom sa Etherneta na USB, ali ništa nije pomoglo. Nazovem ja T-Com i kažem da router ne radi, kaže lik meni ok, ali htio bi ja to provjeriti u slučaju da vi niste nešto dobro napravili. Mislim ja u sebi, vi i tako govorite po šabloni svakom isto i onda ćete na kraju reć da je kod vas sve u redu. Kažem ja njemu da ne mogu sad ništa radit jer krečimo doma kuću i ne mogu na Internet, a meni lik kao da ne može on onda prijavit kvar ako ne izvrši diagnostiku. Ja poludio i reko da ću ga nazvat sutra kad budem gotov s radovima. Tako je i bili nazovem ja sutra, javi se lik izvrši diagnostiku i kao Kolumbo ushićeno kaže: "Router vam ne radi". Onak ja u sebi pomislim koja njubara to sam mu i sam rekao, no dobro kaže lik sad ću prijavit kvar i sutra će neko doći kod vas zamjenit  router. Bio sam presretan s takom brzom reakcijom (to je bio četvrtak). Prošao je cjeli petak, a oni nisu došli. Nisam htio zvat jel ipak je vikend misleći da će doći u ponedjeljak. Ponedjeljak je prošao i njih nema, zovem ja utorak kažem situaciju, a lik meni da kvar dosad nije ni prijavljen uopće. Pitam ga kako je to moguće ako sam zvao u četvrtak, a on kaže: "Jeste li sigurni da ste dobili T-Com?". Mislio sam daću sve s neba poskidat ali sam se suzdržao. Ajd dobro lik je onda rekao da će on mene nazvat za par dana da se dogovorimo kada će doć na intervenciju. Bio je petak i zove mene lik i kaže: "Gospodine, vi niste više vezani ugovorom i ne možemo vam zamjenit router, jedino ako produžite ugovor". Ja sam bio spreman na to i kažem da hoću, ali on je reko da moram sam doć u T-Com i sam podnostih zahtjev i sve to. Odlučio sam promjenit operatera jer nisam vezan ugovorom. Otišao sam u Optimu podnio zahtjev i sve super. Jučer me zove Optima i kaže mi djevojka: "Gospodine T-Com je odbio vaše prebacivanje broja, jer ste ugovom vezani do 31.10.2009." Opet sam zamračio i došlo mi je da razbijem T-Com. Zovem ja njih i javi se neka ženskica i počne meni pametovat kako sam ja morao dobit router kako ovo kako ono. Kad sam ju pitao zašto nisam dobio ženska kaže: "Otkuda da ja to znam?" Jaooooo. Pitam ju koliko moram platiti da prekinem ugovor i ona nabaci cifru od 380Kn, mislim u sebi nema šanse. Spoji me ženska s tehničkom podrškom i ja liku sve kažem da imam router od prijatelja da onaj ne radi da sam ugovorm vezan još do kraja 10. mjeseca. I pitam lika dal mogu dobit novi router sad? On kaže da ne mogu da je istekla garancija na router i da si ga kupim sam. Ja pitam dal nemam kao korisnik pod ugovorm pravo dobit novi router ako je ovaj neispran, on kaže ne ako mu je istekla garancija. Ja ponovo ponovim da sam vezen ugovorom, a on meni da ga to ne zanima. I da ću dobit samo novi router ako ponovo prudužim ugovor.

Eto svi koji po prvi puta uzimate Internet nemojte od T-Coma, jer odnos s klijentima im je očajan. Sromota je da se vodeći ISP u Hrvatskoj ponaša na ovakav način!

Ne znam zašto se čudiš u vezi routera. Potpišeš ugovor, dobiješ router i garanciju. Kad ugovor istekne, možeš produžit, uzet novi za siću ili disk kao u tvojem slučaju. Ne moraju ti dat router ako je garancija istekla. Po toj logici možeš tražit novi TV ako imaš MaxTV a televizor krepa.

17 godina
jura131 kaže...

prije zadnjeg povecavanja brzina sam imao paket 8 Mbps, nakon povecanja imam 10 Mbps, a efektivno skidam sa 12~13Mbps - znaci jos dodatnih 2-3 Mbps besplatno.

Ovo mi nikako nije jasno, al valjda ti imaš neke veze pa tebi puste veću brzinu. Btw kako je moguće ako ti je brzina 10Mbita, da ti skidaš 12~13? To izgleda radi samo kod tebe

17 godina
Jimmy kaže...

Ne znam zašto se čudiš u vezi routera. Potpišeš ugovor, dobiješ router i garanciju. Kad ugovor istekne, možeš produžit, uzet novi za siću ili disk kao u tvojem slučaju. Ne moraju ti dat router ako je garancija istekla. Po toj logici možeš tražit novi TV ako imaš MaxTV a televizor krepa.

To nije isto. Ja njima redovit polaćam pretplatu i sve, a oni mi ne žale dati novi router. Ne želim produžit ugovor, pa dal onda to znači da ne moram imam Internet uopće, a platit im moram. Glupa je politika i njihov odnos prema klijentima. Btw TV ne dobiješ od njih kad uzmeš MaxTV tako da to nema veze

17 godina
neaktivan
Što se tiče tehničke podrške, do sada sam uglavnom bio zadovoljan, iako je jako očito da ne znaju baš svi šta rade.

Zapravo, osobno poznam dvoje ljudi koji tamo rade, jedna cura ne zna ni komp upalit kako treba, ipak diktira šablone ko prava. :)

Ovo će ti se dešavati svuda, tako da to nije usko vezano za T-Com.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
Nikad više kod T-Coma

Korisitim net 1 god i nikakvih problema nemam  a vama ako neodgovara idite u optimu i probajte preko optime igrat neke igre preko neta pa pogledajte ping

1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jimmy kaže...

jesi ti svjestan gluposti koje si rekao?

da mu se pokvari maxTv uređaj, a ima pretplatu još npr. godinu dana iako je garancija istekla, ŠTO ĆE ONDA NAPRAVITI??!!??

dakle, moje iskustvo, sa imam adsl kod t-coma već godinama. Zadnje dvije godine (kada sam potpisao novi ugovor) konstantno imam neke probleme. u zadnjih 6 mjeseci od interneta ni i.  na telefon ih zovem svako dva tjedna, i uvijek imaju isti izgovor, centrala nam je u kvaru... i tako već pola godine...

prije tih pola godine sam potpisao novi ugovor jer smo željeli maxTv. eh sada, maxTv uopće nije radio. uvijek isti problem, slika bloka i nereagira na daljinski. zovnem ja službu za korisnike i (već sam to naučio napamet)-spojit ću vas ja s nekim iz tehničke službe, i onda mi se uglavnom ti ne javljaju, pa ja zovem tcom službu za korisnike opet, i opet, i opet.. a i kad se jave, njihov odgovor je uglavnom ono: "evo, aaaaa..... hm.....e sad.... aaa... .a šta ćete učinit?... a, neznam vam ja... pokušajte resetirati uređaj. " više vremena sam proveo resetirajući ga, nego što sam gledao. tehnićka služba mi je kući dolazila tri puta. prvi put je to bilo prije 4mjeseca, kada su se udostojili doći (nakon mukotrpna dva mjeseca što sam ih zvao), ušli su u stan, pogledali uređaj (ali ništa nisu dotaknuli) i pobjedonosno rekli: "pa ovo je pokvareno! doći će vam uskoro netko zamijeniti uređaj." naravno, nisu se pojavili. nakon mjesec dana što sam ih zvao danonoćno, napokon su došli, i zamijenili, ni manje ni više, nego daljinski. došlo mi je da skočim kroz prozor. ili još bolje, njih bacim kroz prozor. i ništa, oni mi kažu : "evo, sad ti to lipo sam resetiraj cili taj maxTv pa će sve to radit." i resetiram ga ja. i opet, ISTI PROBLEM.

sljedeća 3 mjeseca sam proveo na telefonu, a onda sam izgubio živce i izderao se na neku žensku iz tehničke službe (ili službe za korsnike, nezz) s kojom sam pričao. Ja sam zvao u petak, uređaj je bio promijenjen u ponedjeljak ujutro (subota je bila v.gospa, praznik) i oni su ga instalirali.

toliko od mene... btw. prvom prilikom mijenjam t-com za nešo drugo... bilo što... ovo što oni rade svojim korisnicima je žalosno.. pošto imaju stotine tisuća korisnika, ponašaju se kako ih volja. a ove "manje" tvrtke svoje korsnike tretiraju barem kao svog kupca.

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
17 godina
Jimmy kaže...

A t-com ti je dao televizor kada si narucio maxtv? Nije, dao ti je STB, koji bi po meni isto trebali zamjeniti ako krepa.

Meni je slicno sa t-com-om, imam adsl vec oko 4 godine. Modem stari siemens c-010-i, i kada je bilo zadnje dizanje brzina katastrofa. Nakon 19h veza konstantno puca (vikendom i ranije pocne), 10 minuta da izdrzi je bilo rekordno. Zovem SZK i dobro, prijavio kvar. Drugi dan zovu da su popravili i da li puca sada (to sto sam im non stop tvrdio da je problem samo nakon 19h su konstantno ignorirali). No dobro, rekao sam im da cu vidjeti. I imao sam sto vidjeti. Rjesili su problem da tako da su brzinu sa 4Mbit vratili natrag na 2Mbit. No ok, ako ce raditi barem nesto. Prvi dan za cudo nije puklo, no sljedeci opet ista prica. Zovem ja ponovo i javi se ekspert, da to vam je zato sto imate taj stari siemens, toliko smo nadogradili mrezu da to on vise ne moze izdrzati. Cek malo, nadogradili mrezu? sto vise ne postuju ADSL standarde pa ovaj stari ne moze raditi, i to redovito nakon 19h? Nazalost sam ostao u soku pa se nisam sjetio pitati da mi objasni zasto je to samo nakon tih 19h (kada je i opterecenje na mrezi sigurno vece nego u 12 popodne). I ima on lijek, novi router. Kaze lik 800kn, za kunu ne moze jer je ugovor vec produzen (stari je uzeo hard disk). To sam isto ostao paf, ne na to sto se mora kupiti nego na to sto cijepaju 800kn. Na kraju sam narucio speedtouch sa newsa, dosao je nov, nikada koristen, prakticki cijeli samoinstalacijski paket, cak i splitter, kako je covjek rekao, ispod pulta od t-coma. Kostao me 250kn. I stanje se je popravilo, sada vise ne puca svakih 10 minuta nego cca svakih sat vremena. To se sve odigrava u Daruvaru, pa se sada mora potrefiti da budem tamo kada pocinje pucati veza pa da opet zovem t-com (naravno, jos prvi put su mi rekli da ih zovem bas kada pukne, ne samo da javim da je taj dan pucalo 4-5 puta). Bas me zanima sto ce onda izmisliti da je problem, ali da sam njima platio 800kn za novi router i da i dalje puca kao sto puca udavio bi lika koji je pun sebe okrivio stari router.

16 godina
Nikad više kod T-Coma

Skoro godinu dana koristim Iskon, istina je da je pod vlašništvom t-Coma ali t-com nisam htjeo uzeti iz inata jer su bezobrazni.

Išao sam po selu sređivat internet i stalno sa T-Comovim pristupom nekakvi problemi (najćešće zbog jako kvalitetnog zikselovog ili gazda routera!!!)

Veza često puca

Ja sa iskonom koji mi je bestbuy na mome podrućju do sada nisam imao nikakvih problema, kako su mi rekli sve je tako i bilo....

Moj je čača dao 1400 maraka za izgradnju tada državne infrastrukture, naravno nije on jedini svi su platili izgradnji i prikljićak LJUDI MI SMO TO PLATILI a sada opet moramo plačati u obliku pretplate tj. naknade. DRŽAVA NAS JE PREVARILA. država je NAŠU infrastrukturu kojoj smo mi platili izgradnju prodala i sebi uzela lovu!!!! T-Com je uletio u fenomenalnu priliku što je mogao da kupi gotov državni sustav telekomunikacije i sada naš opet šije sa pretlatom!

Mi smo zato krivi ali da se sada nebacamo na politiku, ima tu još puno stvari zbog kojeg Vam jednostvno nebi preporućio T-Com. To je moje mišljenje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
veza na t-comu nikad nepuca...mora da je netko u teskoj selendri ako mu puca veza xD...al sve drugo T-COM SRANJE :)
17 godina
neaktivan
dado16 kaže...
veza na t-comu nikad nepuca...mora da je netko u teskoj selendri ako mu puca veza xD...al sve drugo T-COM SRANJE :)

veza mi puca svakodnevno, više puta dnevno.

kažu da je njihova centrala u kvaru.

u centru Splita živim. znaš, Split je ono selo blizu mora. :)

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
16 godina
haha..gle ja sam bogu iza nogu pa mi veza nepuca...i btw to nije selo vec selendra xP xP
16 godina
Nikad više kod T-Coma

Frend mi živi dvije kuće od centrale koja je spojena optičkim vodom dalje.... Veza mu često zna pucati i to ne zbog same infrastrukture nego prvenstveno zbog routera ali ima tu još i nekih drugih čimbenika od strane T-Coma

Moj susjed je zvao da mu prikljuće T-Comov pristup internetu i oni su mu rekli da internet usliga nije omogućena na njegovom broju!!!! Ja imam pristup internetu, susjed s druge strane također on u sendviću između dvije kuće spojene na internet nemože imati!!!!!!!! Potrebno je reći da smo svi na istoj infrastrukturi ali svako ima svoju paricu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ParaNO1d kaže...
jura131 kaže...

Ovo mi nikako nije jasno, al valjda ti imaš neke veze pa tebi puste veću brzinu. Btw kako je moguće ako ti je brzina 10Mbita, da ti skidaš 12~13? To izgleda radi samo kod tebe

Isti slucaj kao i kod mene, imam 4 mbits,

a brza veza. Dosta sam zadovoljan tšrotom

kaj se tice veze, rijetko kad mi pukne, mozda

jednom mjesecno.

Jedino max tv je sranje tesko.

torrentolog!
16 godina
i u cemu je problem? xD...nek popravi parnicu xD..odo spavat zz
17 godina
neaktivan
Nikad više kod T-Coma

Što se tiče T-com-a, moja iskustva su sasvim drugačija. Za bilo kakva pitanja tu su uvjek njihovi ljubazni djelatnici, imala sam čak i kvar na routeru, koji su ljubazni djelatnici zamijenili u roku od možda 2-3 dana.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nikad više kod T-Coma

Sa svim se providerima dođe do takvih problema, ok ne sa svima, ali pouzadno znam i za vip i za ht i za optimu kao i za amis. ali to je druga priča.

Stvarno ne znam zašto ti nisu dali novi router. možda im se ne sviđaš. Ja sam imao onaj stari router koji nije podržavao Max-TV. ono bijelo korejsko govno kojem sam već i ime zaboravio. Kod nadoplate za Max TV sam ih zvao i donijeli su odmah i novi ZyXel. Nakon par dana crko. Donijeli THOMPSONA ČAVOGLAVE EDITION v2.0. Radio. Istekao ugovor. Produžio ugovor. Dobio i hard disk i novi router opet THOMPSONA i sada sve radi već pola godine. Jedine neugodnosti su one kad ja znam šta ne radi a njima treba par dana da to isto potvrde ili pošalju tehničara da on to isto utvrdi na licinom mjestu.

S time da sam im se uvijek prijetio (tek kad bi došli do istog zaključka - ne unaprijed naravno, do onda sam skroz fin kao da sam iz finske) da ću mijenjati providera za sve ako mi to ne naprave.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

...sam zvao u četvrtak, a on kaže: "Jeste li sigurni da ste dobili T-Com?". 

Svaka ti cast, ja bih vjerovatno vec tu izgubio zivce, otisao u T com sa tim routerom i eventualno ga demonstrativno razbio bahatom sluzbeniku od glavu.

Salim se, naravno da ne bi (barem mislim Smijeh), ali znam kako ti je, imao sam takvih iskustava s njima..ponekad mi se cini da su ti operateri tamo napuhani mamlazi koji misle da znaju nesta a na sve ostale ("jadnike koji  ih mole za pomoc") gledaju sa visoka (cast iznimkama). I tu nastaju ovakve situacije gdje onda ljudi pljuju po T-Comu.

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 12:33 (!mpact35).
16 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
dado16 kaže...

veza mi puca svakodnevno, više puta dnevno.

kažu da je njihova centrala u kvaru.

u centru Splita živim. znaš, Split je ono selo blizu mora. :)

ja isto iz splita, povise solinske Smijeh

sad ontopic: imao zyxel i kad smo uzeli maxTV smo dobili novi SpeedTouch, a kad je MaxTV bio uključen na laptopu(tj. laptopima) je veza svake minute pucala, tako da smo vratili MaxTV (bila ona akcija 3miseca pa da vidimo) pa to pucanje veze, a i maxtv bi cesto bloka pa ga resetirat, ali ovi su bar dosli i instalirat maxtv, jer je bilo nekih problema sa ruterom i to u roku pola dana, zvali navecer dosli ujutro sad je li to zato što mi je internet doma na firmu, a ne na osobu ne bih znao

17 godina

Speed test nije mjerilo brzine interneta. Dokaz je maximalna brzina skidanja. Ja sam s 10Mbita uspio zakačit 1.1MB.

Tako da ovaj što kaže da s 10Mbita ima brzinu 13Mbita. LOOOL. Probaj skidat nešto pa ćeš vidit da ide malo preko 1MB. S 13Mbita bi ti skidalo 1.6MB po sekudni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 12:55 (ParaNO1d).
17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Korisitim net 1 god i nikakvih problema nemam  a vama ako neodgovara idite u optimu i probajte preko optime igrat neke igre preko neta pa pogledajte ping

ja imam optimu ping mi na codu 44 na 3 kompa istovremeno + torrent radi jos nisam vidio po forumima teme optima me shebala nemojte na optimu dok za T com srecem na svakom čošku i čak mi frend ima problema sa njima

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
ParaNO1d kaže...

Speed test nije mjerilo brzine interneta. Dokaz je maximalna brzina skidanja. Ja sam s 10Mbita uspio zakačit 1.1MB.

Tako da ovaj što kaže da s 10Mbita ima brzinu 13Mbita. LOOOL. Probaj skidat nešto pa ćeš vidit da ide malo preko 1MB. S 13Mbita bi ti skidalo 1.6MB po sekudni.

Evo kako meni idu torrenti:

download: 900 kb/s

upload: 85 kb/s

torrentolog!
16 godina
protjeran

U 4 godine koliko imam od T-Com internet,nisam imao problema! Produžio sam ugovor i uzeo si digitalni,pa onda uzeo maxTV i još uz to dobijem i router SpeedTouch!! Taman je on bio fino došo da zamjeni Kasdu! Ako sam imao kad kakav problem,bio je uvijek sutradan riješit! Jednom mi je morao doći njihov djelatnik,i morao je kablove napravit,jer su bili u k.....,nije ništa naplatio i još mi je dao 10 m lan kabla!

Mogu samo reći da su super!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice