evo jesan sta sad :)
Jeeee:)
Da li su ti Windowsi izbacili poruku Found new hardware wizard ili tako nešto?
evo jesan sta sad :)
Jeeee:)
Da li su ti Windowsi izbacili poruku Found new hardware wizard ili tako nešto?
da bilo je found new hardware ali nestalo
Ubaci cd od matične i instaliraj drivere za mrežnu karticu.
reinstall all programs ili select new program features to add....
reinstall all programs ili select new program features to add....
Select new program features.
Utlinst
driverlnst
Utlinst
driverlnst
Driverinst
finished...
Sad pogledaj u device manageru dal imaš po Network adapters 2 adaptera.
imam ako izostavim ovog 1394
Eto reinstalirao si driver za mrežnu. Probaj sad iskopčat taj stick od D-Linka i ukopčat kabel u ruter i komp i spojit se žično.
ok , ako nevalja onda kupujem ono , right?
ok , ako nevalja onda kupujem ono , right?
A čuj probaj eventualno ukopčat u drugi utor na ruteru tj. drugi port.
izgleda da nece , eto hvala puno na pomoci
Čuj ako hoćeš instaliraj TeamViewer pa ti se mogu spojit na komp i pogledat.
ajde hocu instalirat cu ga , samo sek
Ivo bi ti malo progledao kroz komp
gotovo , sta ti trebam dati sad id ?
Čuj ako hoćeš instaliraj TeamViewer pa ti se mogu spojit na komp i pogledat.
Za servis na brzinu ,ne treba ni instalirati full TeamViewer ,dosta je da skine i pokrene QuickSupport ,brže je i jednostavnije!! Kasnije onda može instalirati full verziju i malo proučiti kak to radi i kaj se sve može s njim.
gotovo , sta ti trebam dati sad id ?
Id i pass ali pošalji mi na privatne poruke.
Možda je problem u mrežnoj kartici.Pogledaj da li iza u kompjuteru,gdje je utaknut kabel iz rutera,gori zelena lampica.Moguće da je taj dio malo labaviji pa ga treba promrdati.To se je meni isto desilo,a kartica je bila nova iz dućana.Sve je spojeno,alneta nema i piše cabel is unpluged,a u stvari je bio problem kod utora od Lan kabela...
Možda je problem u mrežnoj kartici.Pogledaj da li iza u kompjuteru,gdje je utaknut kabel iz rutera,gori zelena lampica.Moguće da je taj dio malo labaviji pa ga treba promrdati.To se je meni isto desilo,a kartica je bila nova iz dućana.Sve je spojeno,alneta nema i piše cabel is unpluged,a u stvari je bio problem kod utora od Lan kabela...
Probali smo i sa drugim kabelom i reinstalacijom drivera i ništa nažalost.
Da li lampica gori uopće?
Da li lampica gori uopće?
Gore mu obje istovremeno. Jedna bi trebala blinkat ali ništa. Samo svijetle. Probali smo im u drugi port ubost kabel pa čak i kabel promjenit i štanga.
e nemogu vise slat pp pa da te pitam jos ovo , jel mogu uzeti bilo koju mreznu ili bas onu koju si ti reka
Moze bilo koja mrezna. ALi mozda ti je router krepao. Imao sma i takav slucaj. Wireless radi al lan ne radi.
Jest ovo skupo ;)
Moze bilo koja mrezna. ALi mozda ti je router krepao. Imao sma i takav slucaj. Wireless radi al lan ne radi.
Rekao je da mu je bio tehničar iz T-Coma i da je sve provjerio.
Tacno. Mada ja njima nista ne verujem al et. Onda nema sta drugo biti osim mrezne karte.