Ne mogu se spojiti na hot spot Xperie z2

poruka: 5
|
čitano: 1.763
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ne mogu se spojiti na hot spot Xperie Z2

kako u naslovu piše, pokrenuo sam hot spot, stavio na njega lozinku od 8 znamenaka, u laptopu upišem istu lozinku, spoji se ali nema pristup internetu.

kada tražim neku stranicu kaže da je ne može dohvatiti te "server s dns adress could be found" sa starim mobitelom (samsung) takvih problema nije bilo sa istim laptopom....

Znači kao rezime, laptop se spoji ali ne otvara stranice.

Slika u prilogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Ne mogu se spojiti na hot spot Xperie Z2
Mac_os kaže...

kako u naslovu piše, pokrenuo sam hot spot, stavio na njega lozinku od 8 znamenaka, u laptopu upišem istu lozinku, spoji se ali nema pristup internetu.

kada tražim neku stranicu kaže da je ne može dohvatiti te "server s dns adress could be found" sa starim mobitelom (samsung) takvih problema nije bilo sa istim laptopom....

Slika u prilogu.

Možda ti laptop nije među dopuštenim uređajima ili tako nešto. Evo ti link.

Officer Crabtree: God Moaning. The resist-once have accqo-aired a bum. They are going to ex-plod the whaleway brodge.
8 godina
Mac_os kaže...

Slika u prilogu.

Network and Sharing Center - Change adapter settings - 2x klik na WLAN konekciju - 2x klik na Internet Protocol v4 - ako imaš upisane nekakve IP i DNS adrese, prebaci sve na automatski i klikni OK, pa opet OK (ili Close) i probaj ponovno.

16 godina
neaktivan

Na žalost, sve su postavke automatske, i sasvim dobro rade sa svim drugim izvorima wi fi-a. Bilo kod kuće, bilo gdje vani. Sa svih lokacija mogu primati internet bez brige. I ovdje wifi konekciju, ali internet ne otvara stranice. Definitivno je problem u mobitelu, samo nemam pojma u kojoj postavci...

16 godina
neaktivan

Riješeno.....jednostavno da jednostavnije ne može biti....mobilni provider mi je poslao internet konfiguraciju za moj mob....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice