Mobilni internet- provjera mreže

poruka: 6
|
čitano: 3.808
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

bok, uzeo sam mobilni internet od svih 3 operatera u HR-u, t-mobile, Vip Tele2 na probni rok 2 dana zbog fiskalnih blagajni

i sada trebam provjeriti koji mi operater omogućuje najbolji  internet, ako ju slučajno  nemam trebam potvrdu da nemogu koristiti interent ili neki dokaz preko nekog programa?

ja trebam neki program ili slično koji će mi pomoći zabilježiti ili pomoću kojega mogu provjeravati brzinu internet veze na pojedinim područjima.

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mobilni internet- provjera mreže

Evo ovdje provjeri.

http://www.speedtest.net/

Rappy
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 11:45 (rappy).
14 godina
neaktivan

ok je program dali postoji nešto tipa takvog kojim bi mogao spremiti dokaz na komp da nemam dovoljnu brzinu, neštko kao program koji se instalira

jer moram imati dokaz za HAKOM

15 godina
neaktivan

neznam dali postoji takav program, ali možeš prt scr uslikat pa ako ti to pomaže. da im pokažeš.

Rappy
16 godina
neaktivan

Ne moraš ti ništa imati dokaz za HAKOM imaš 2 dana probe s kim nisi zadovoljan vrati nazad i plati za ta dva dana ostavi si onog za kojeg misliš/vidiš da je to to.

Nije ovo adsl da oni tebi moraju isporučiti toliko i toliko zavisi prvo kako si sa kime pokriven...... ;)

Upravo zato valjda i testiraš da sam vidiš tko bi ti odgovarao, ne uzimaš napamet. Uostalom trebao si istestirati stvar sa kartica na bonove..... :)

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 21:48 (Oldy).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dali netko zna kako pojacat signal? Hvata mi 2g+ a 3g jako rijetko i to samo crticu kad je u 3g.... Kupio sam 5m usb produzni,antenu sa cr9 konektorom,imam i mini satelit od kucne tv antene koji sam razmontirao i u sredinu planiram stavit taj stick na produzetak. Kako da iskoristim sve to najbolje?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice