MAXadsl akcija 01/10

poruka: 15
|
čitano: 5.455
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
MAXadsl akcija 01/10

Ovako, susjed mi je uzeo adsl s onom akcijom gdje dobije flat internet jedan mjesec + miš, slušalice i kameru, a ja koji sam ga doveo/preporučio dobijem isto flat + 1000 bodova.

Sve je to jučer stiglo, ja mu spojio i sve radi.

E, sad...

Ja zovem službu za korisnike da vidim kad će se meni taj flat aktivirati, jedan mi lik kaže od prvog u slijedećem mjesecu, a drugi me lik uvjerava da je to od jučer (jer je jučer spojeno) i da će se to tek sutra vidjeti njima u evidenciji ali da je to 100% i da mogu trošiti promet slobodno.

Samo mi je to glupo, kakva je to akcija mjesec dana flat interneta pa na kraju dobiješ samo 8 dana?! Jer znam da svaka promjena paketa uvijek ide od početak slijedećeg mjeseca, a paket koji si imao ti bude do kraja tekućeg.

Jel zna itko išta o tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MAXadsl akcija 01/10

Tako je, promet ide od sljedećeg mjeseca.. svaka promjena ide od 1. u sljedećem mjesecu.

Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte
15 godina
neaktivan
MAXadsl akcija 01/10

Odi na user.t-com.hr i vidi kakvu tarifu imaš, tam sve lijepo piše.

http://manutd-cro.com/forum/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MAXadsl akcija 01/10

Hvala na odgovorima.

Bio sam na useru, piše normalno, MaxADSL start paket, dakle 1 gb. nema nikakve promjene tamo, a ni na moj.t-com.hr.

Ovaj drugi operater službe za korisnike mi je rekao da jos ne pise njima u evidenciji da je flat ukljucen, tako da ni meni ne može pisati, ali da bi trebalo pisati sutra. Samo to nema smisla zbog toga sto se svaka promjena paketa gleda od 1. u mjesecu.

Pa sam mislio jel netko ima kakvih iskustava s tom akcijom i je li mu aktiviran flat odmah po uključenju ovog preporučenog korisnika, ipak je to nova akcija a nisam htjeo da mi propadne to kad već mogu dobiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MAXadsl akcija 01/10

evo ovako, pošto imam nešto iskustva na tom području, ispričat ću ti Osmijeh

ukratko, flat ti počne od idućeg mjeseca.

naime, prošle godine je u moju selendaru došo maxadsl i bila je ista akcija ko i ova sad kod tebe (samo kaj nisu djelili tipkovnice i miševe) - znači mjesec dana flat-a.

paket (router, kablovi, upute) je stigao sredinom drugog mjeseca prije papira sa korisničkim imenom. i ja lijepo nazvao szk gdje su mi rekli username i password... zatim sam tipa pitao da kak meni sad vrijedi flat..

dođe on: ako se sad spojiš na internet, počne ti odmah i vrijedi do kraja mjeseca.. ili možeš čekat idući mjesec pa ćeš imat flat svih 30 dana...

i sve super, ja se spojio na internet i do kraja mjeseca naštancao kojih 40-ak GB Smijeh da bi dva dana prije kraja mjeseca nazvali iz te-konja i rekli da je nama aktivan paket od 10GB... znači, nas je praktički idući mjesec trebalo dočekat cca 700 kn računa... kad sam to reko starom, mislio sam da će me zadavit... al onda je i on uzeo telefon u ruke i malo porazgovarao s njima Izlanuo se

kad sam ih zvao onaj dan za username i password, reko je tip da će pisat na korisničkim stranicama kroz par dana koji je paket aktivan... na tim stranicama NIŠTA nije pisalo do dana kad su oni zvali iz te-konja (tj nije pisao trenutno aktivan paket)... mojeg ujaka (koji nas je preporučio) NITKO nije obavjestio kad mu počinje flat...

moj stari se uspio (jedva) domoći broja telefona neke tamo šefice (nemam pojma)... koja se ispričala i rekla da je to tak sa svima - jedan kaže jednu stvar, drugi kaže neš drukčije, treći opet neš svoje baljezga... i to tak ide... onda šire krive informacije pa dođeš u zavrzlamu poput mene...

na kraju nam nisu naplatili tih 700 kn računa... i od idućeg mjeseca je i na korisničkim stranicama pisalo da imam flat aktiviran... tak daaa... praktički sam dobio dva mjeseca flat-a zabadava Belji se al opet...

koje su to budale ja ne vjerujem....

enivej, idući mjesec ti počinje flat Osmijeh suzdrži se još malo i nemoj završit u sličnoj situaciji ko i ja xD

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
MAXadsl akcija 01/10

E hvala ti za odgovor, tak sam i mislio ništa ne trošiti dok meni fino ne bude pisalo na user.t-com.hr da je flat.

A što se tiče t-coma slažem se s tobom da su to budale jer i sam znam da koliko puta ih zoveš toliko puta dobiješ različite odgovore :)

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
blacko kaže...

E hvala ti za odgovor, tak sam i mislio ništa ne trošiti dok meni fino ne bude pisalo na user.t-com.hr da je flat.

A što se tiče t-coma slažem se s tobom da su to budale jer i sam znam da koliko puta ih zoveš toliko puta dobiješ različite odgovore :)

Pozdrav

Također i ja imam problem

Aktivirao sam flat 29.12 a flat došo 9.01

izgubio 8 dana

A ja ko budala skido sve makar je pisalo na user.tcom da je 10 gb a na moj tcom flat

Ko me da vjerujem ?

Sad je sve u redu a oni su me uvjeravali da će definitivno poćet 01.01

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
15 godina
neaktivan
MAXadsl akcija 01/10

Tu je vjerovatno u pitanju samo ''ažurnost'' T-coma i prikaza promjene. Trebalo bi biti sve u redu jer ti ne mogu naplatiti dva paketa za jedan mjesec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
E ovak ljudi meni bi za koj dan trebo stić max adsl. Ako ga ukljućim prije kraja mjeseca dali će mi onda ovaj flat za pola kune bit samo ovih par dana ili tek od idućeg mjeseca, jer koja je svrha što oni kažu mjesec dana flat ako će bit samo do kraja mjeseca.
15 godina
neaktivan
kanta kaže...
E ovak ljudi meni bi za koj dan trebo stić max adsl. Ako ga ukljućim prije kraja mjeseca dali će mi onda ovaj flat za pola kune bit samo ovih par dana ili tek od idućeg mjeseca, jer koja je svrha što oni kažu mjesec dana flat ako će bit samo do kraja mjeseca.

Vjerovatno će ti biti kao HBombu, ovaj mjesec će ti gledati kao paket koji si odabrao, a sljedeći će biti flat. Probaj zvati T-com nekoliko puta pa usporedi odgovore :)

15 godina
protjeran
E i dali će mi naplatit ovaj mjesec. Odnosno ovih tjedan dana
15 godina
neaktivan
MAXadsl akcija 01/10

Naplatit će ti, pitanje je koliko. To samo oni znaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MAXadsl akcija 01/10

hahahahahaha moram se smijat... citam ovu temu i nevezano se sjetih jos jedne korisne s kojom cu uletit ko padobranac... al da naucite nesto vetano za t-com. kao i svagje kad dodjes Vi ste Ja sam... jel moze moze, daj okini potpis tu potpis tamo a trabju ti naocale od najcoravije babe u selu da bi u opce mogao naslutit ono sitno na ugovoru, kao da skrivaju nesto a u biti i skrivaju u ugovoru... ja ih odj3bo prosli tj. nakon 3god sve sam imao net.tel.maxtv i tak to... sad mene stari zove jucer i kaze "pazi ti ovo, reko reci oče moj najdrazi hahaha platim ti ja t-com racun prije 10-ak dana jucer stigla opomena kaze on ajd idem i to platit posto rjetko dobiva ikakve opomene, dodje doma a stara pita... pa jesi bas morao 2 ista racuna platit :)... evo zakljucak, rasplet mi se omako  heheheh stari platio isti racun u razmaku od 10 dana E SAD STUPAJU ona sitna slova u ugovoru, zove on nji  ali ne gospon nemoze to samo tako, morate pisat molbu,sliku osobne p1ck3 materine sta sve ne i imate rok 30 dana ako to ne zatrazite u roku 30 dana gubite novce :) onda ja pitam starog pa ti si dobio opomenu u roku 6dana pa zasto ONI ne cekau 30 dan pa nek onda salju opomene... gade mi se... valjda ce bnet bit kak pricaju... pucanje veza brzina skace bumo vidlieeeeeeeeeee da i nisam se htjeo prodat ko svi balkanci da potpishem 24mj ugovor nego laganinih 399kn dajte vi meni to spojite pa ak i vi budete grbavi da ne placam penale do isteka ugovora... uzas... tak sam se spetardiro,al nadam se da bu bar ntko skuzio

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MAXadsl akcija 01/10

a ček,kad je susjed uopće to dobio?Uglavnom,ako se on ovaj mjesec spoji do kraja mjeseca imate promet koji ste tražili a onda od 1.3. flat

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 15:32 (Amyy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MAXadsl akcija 01/10

sve je ok, ovaj mjesec je flat (sad već na isteku). nova tarifa vrijedi od prvog u mjesecu i tak to. a što se bneta tiče, nema tog kod mene još nekih 10 godina :))))

što se mene tiče tema može pod ključ il' što god već...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice