Koji interenet odabrati ?

poruka: 21
|
čitano: 8.763
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako imam vec dosta godina max adsl znaci t-srot i nakon vec dsta godina imam problema sa brzinama ne podrzava mi 4 mbp/s sa maxtom nego imam 2 , i velike cijene i ostale gluposti odlucio sam da olaksam starom otic na neki net da imam 4mbp/s i samostalni internet za sto je jeftinije i bolje moguce.. dosad sam imao maxtv,kucni i internet sad bi htio da imam samo internet ,flat, a brzina da je bar 4 mbp/s ako nije onda nista..pa eto recite mi sta mi najbolje preporucate? p.s. skolarac sam srednja pa dal se moze dobit popust na to ? {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

svaki internet je isti.

valjd mislis na operatera..

ti mislis samo adsl?

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Koji interenet odabrati ?
IMVK kaže...

svaki internet je isti.

valjd mislis na operatera..

ti mislis samo adsl?

ne, optima,vip .. znam da je isti ali cijene i ostalo nije valjda isto ? :S 

14 godina
neaktivan

Ako imaš problema na trenutnoj liniji s brzinom, postoji vjerojatnost da češ isto imati problema i kod drugih operatera (osim ako nude svoju infrastrukturu, što je manje vjerojatnije). Znači, ja bih na tvojem mjestu tjerao HT da poprave liniju.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
Kiki-hr- kaže...

Ako imaš problema na trenutnoj liniji s brzinom, postoji vjerojatnost da češ isto imati problema i kod drugih operatera (osim ako nude svoju infrastrukturu, što je manje vjerojatnije). Znači, ja bih na tvojem mjestu tjerao HT da poprave liniju.

ne zele popravit, nek je linija problem, do 4 mbp/s samostalni net ide al neide sa maxtvom koji necu dalje koristit, zelim sto ejftinije proc ako me razumijete

17 godina

Internet je jedan jedini, a odgovor na pitanje kojeg operatera izabrati je Iskon, Optima ili Bnet, odnosno štogod ti je dostupno a da ima deal s CARNetom. Tako ćeš proći najjeftinije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Dali si probao iskopcat maxtv pa vidjet onda brzinu neta?

ja sam presao sa tcoma na vip trio paket s tvom i kada iskopcam tv poveca mi se brzina neta..

a o izboru ti i ovisi dali mozes samo preko postojece linije od t coma ili mozes i preko kabela..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

ja sam presao sa tcoma na vip trio paket s tvom i kada iskopcam tv poveca mi se brzina neta..

a o izboru ti i ovisi dali mozes samo preko postojece linije od t coma ili mozes i preko kabela..

znam te fore, iskopcas maxtv i sa 2 skoci na 4 mbp/s .. ja bi htio internet neograniceni ko sad bez icega,kucnog,tvai ostalih gluposti , makar 2 ili 4 mbp/s za ok cijenu.. izvinite mislio sam na operatera ili providera ako se ne varam( piso sam brzo i neznam mreze pa nisam htio ovdje pisat strucno da ne ispadnem ko nasa ingrid seljak ) :) 

17 godina
Damir1908 kaže...
Dino.Randic kaže...

znam te fore, iskopcas maxtv i sa 2 skoci na 4 mbp/s .. ja bi htio internet neograniceni ko sad bez icega,kucnog,tvai ostalih gluposti , makar 2 ili 4 mbp/s za ok cijenu.. izvinite mislio sam na operatera ili providera ako se ne varam( piso sam brzo i neznam mreze pa nisam htio ovdje pisat strucno da ne ispadnem ko nasa ingrid seljak ) :) 

Jedino što ti ovo može biti uzrokovano propusnošću linije u kojem slučaju (ako je ista nedovoljno propusna) ti izbor drugog ADSL-operatera neće pomoći u brzini nego samo u cijeni.

13 godina
neaktivan
BMT kaže...
Damir1908 kaže...
Dino.Randic kaže...

Jedino što ti ovo može biti uzrokovano propusnošću linije u kojem slučaju (ako je ista nedovoljno propusna) ti izbor drugog ADSL-operatera neće pomoći u brzini nego samo u cijeni.

linija mi sama moze drzat 4mbp/s  sto je meni ok cijeli zivot tako imam. tako da iz t-co ma hocu ic samo neznam kod kojeg operatera da odem? 

14 godina

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sad gledam na njihovoj stranici gdje su dostupni i nema mog grada.. ja sam inace iz Rovinja, Istra ... 

EDIT: sta kazete na bnet ? nekako mi se najvise svida

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 19:40 (Damir1908).
17 godina

Nekako sam siguran da bnet nije dostupan u Rovinju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BMT kaže...

Nekako sam siguran da bnet nije dostupan u Rovinju.

a neznam sta bi uzeo, optimi se cesto zna desit da je cijeli rv bez neta cijeli dan tako da sam i na njih stavio X ... jedino vipnet? 

14 godina

da ne otvaram novu temu, ja imam vip home box i sad mi oko 22.4 ističe pretplta i gadno sam razočaran njima i zanima me sto biste mi preporučili da uzmem, adsl ne mogu jer nema signala, živim u petrovini turopoljskoj pokraj veliki gorice, blago rečeno u pri***dini.

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja imam t-com 15gb i sada prelazim na flat ista brzina 2 do 4mbit/sec ( isto kod njih ) znam da su cijeje uhhhh... ali on je najsigurniji i najpouzdaniji.

u 3god nijedanput mi nije pukla veza.

meni se sad brat zali da mu stalno puca veza ( u optimi je a zivi pored mene ) i da nemoze nista raditi.

probao sam također i H1 ali isto stalno neki problemi.

po meni je t-com najbolji ( ali ne bas najjeftiniji )

16 godina

Istekao mi ugovor sa Tcomom i nije mi baš po volji da me dalje "deru" pa me intersira koji je operater trenutno najpovoljniji za nas koji smo osuđeni na Tcom infrastrukturu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pitanje da ne otvaram novu temu, hoće li doći neki novi operateri sa našim ulaskom u EU, ili barem povećati cijene, jer su naše brzine smiješne s obzirom koliko plaćamo?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 14:32 (Wicked_Sick87).

0 0 hvala 0
16 godina

Misliš valjda smanjiti cijene i/ili povečati brzine ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 17:30 (tintin).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da, to mislim.
14 godina
odjavljen

Kad uđemo u EU ćemo propast pa će ti biti svejedno dali je cijena 100 ili 600kn.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice