Kako da vidim koliko je ljudi spojeno na moj WLAN?

poruka: 65
|
čitano: 48.025
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Kako da vidim koliko je ljudi spojeno na moj W
bed kaže...

Da se ne zašprehavamo, situacija je da sam wep razbijao prije godinu dvije, wpa nisam jer to tada nije program omogućavao, a od tada se nisam igrao s time.

A program sada kaže:

XY is an 802.11 WEP and WPA-PSK keys cracking program that can recover keys once enough data packets have been captured.

Pa vjerujem da je moguće. Isto tako ne vjerujem da i razbijem wpa, da bih vidio tih 50.000 kn.

Obzirom da imam sve potrebno mogu probati kod sebe i biti ću pošten pa ću objaviti rezultat.

Jednio nemoj očekivati brzo rezultat, jer mi je osnova rad na računalu, a na forum bacim oko tu i tamo, eto da odmorim mozak od svojih problema.

I osim novaca, najviše mi fali vremena, a na laptopu još moram napraviti hrkljuš, što izbjegavam zadnjih par mj., pa rezultat možeš očekivati najranije za 7 dana.

WEP je dječa igra. Ne možeš uspoređivati WEP i WPA.
To što pročitaš na netu zaboravi, svašta možeš pročitati na netu.
Hm... da li je moguće razbiti WPA?
Teoretski odgovor je DA, ali praktično teško. Sve ovisi o kombinaciji i duljini šifre.

Ako je WPA šifra "jasamgeek" onda postoji mogućnost razbijanja, ali ako je šira #"?'aR$}oA
biti će malo teže.Nadalje, moraš imati vrlo dobar dictonary tj wordlist reda veličine 3GB
ako se misliš baviti ovim stvarima kao i moćan procesor. Ako ovo misliš raditi s laptopom
bye bye Kansas- rastopiće se.

Evo početničke liste http://www.st4ck.com/files/wordlist.zip

Kako si odavno prestao s Hackanjem WEP-a, trebati će ti 7 dana se uputiš

u hackiranje WPA.

BTW. možeš vježbati na svojoj mreži, uhvatiš 4 way handsake i preko noći

ostaviš aircrack da iz wordliste traži password ;-))

Kad uspiješ svoju mrežu Hacknuti više puta s različitim passwordima(duljina i izbor znakova)

onda možeš tvrditi da se WPA može hacknuti.

mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!
17 godina
neaktivan

Ja imam Ciscov network magic, stvarno je dobra aplikacija, stvori čak i grafičku mapu, kao u sredini je router a oko njega spojeni kompovi i pisači, ili što god da je spojeno na router, a i čim se netko spoji odmah iskoči prozor, a onda ga možeš pratiti, itd...

a u tandemu imam i pure networks speed meter pro, malu aplikaciju koja provjerava brzinu prema van, i na lan-u, jedino što za provjeru brzine na lanu svaki komp mora imati instaliran taj programčić, a svakako mi je najbolje to što vidim koji komp koliko prometa vuče, i na svakom kompu mogu vidjeti točno koja aplikacija koliko vuče.

"Autor ", u postu nenamjerno iznešenih, neistinitih tvrdnji sa svrhom zavaravanja trećih osoba, u potpunosti se odriče svake odgovornosti za navedene tvrdnje.Kome nije pravo, može se žaliti na www.uprava_vodovoda.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Kad uspiješ svoju mrežu Hacknuti više puta s različitim passwordima(duljina i izbor znakova)

onda možeš tvrditi da se WPA može hacknuti.

Teorija i praksa se uvijek razilaze...
Kao što rekoh probati ću i objaviti rezultat.
Vrijeme mi je potrebno više da ubijem laptop, stavim linux, vidim uopće koji čipset je od adaptera...

S ovim zadnjim se ne bi složio, ako je netko dovoljno glup da stavi šifru 1234 to je njegov problem, tebi je rezultat probijen wpa.
(probati ću s različitim širfama)

I ne, ne mislim se baviti time (imam pametnijeg posla), ono što me interesira je da li je to moguće.

14 godina
neaktivan

Kako probit ovo: speedtouch 634F9A ??? help...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
miki402 kaže...

Kako probit ovo: speedtouch 634F9A ??? help...

Nema pričanja o ilegalnim stvarima na ovom forumu Izlanuo se

Avatar!...Ready!!.......Clear a path!!................IN GAME: IWEK91
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice