Isti net na 2 kompa-dali je moguće?

poruka: 15
|
čitano: 2.654
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

znaći ovako....dali bi ja mogao složit da i ja i cura imamo isti net na 2 razlićita kompa i modema.....znaći ja njoj kofiguriram modem da se spaja s mojim korisnićkim imenom i lozinkom i naravno i moj isto tako....dali bi to radilo i meni i njoj???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Isti net na 2 kompa-dali je moguće?

Moguće je ali se nećete moći spojiti u sto vrijeme. Znam iz iskustva jer se meni netko prikrpao i spajao se na net preko mog korisničkog imena i lozinke, a ja u to vrijeme naravno nisam mogao na ne.

https://sites.google.com/site/alloboutpc/
15 godina
pfliper kaže...

Moguće je ali se nećete moći spojiti u sto vrijeme. Znam iz iskustva jer se meni netko prikrpao i spajao se na net preko mog korisničkog imena i lozinke, a ja u to vrijeme naravno nisam mogao na ne.

da tog sam se i bojao....izgleda da onda ništ od svega

17 godina
neaktivan

da....

https://sites.google.com/site/alloboutpc/
16 godina

:)

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 6:06 (Oldy).

2 0 hvala 0
15 godina
Oldy kaže...

samo zbog toga??? Izlanuo se

16 godina
Ne sorry krivo sam razumio pitanje pa nisam mogao pobrisati odgovor, mislio sam da hoćete shareat vezu na dva kompa može jedan preko kabla a drugi preko wirelessa samo treba wireless router ali vi očito ne živite zajedno koliko sam poslije shvatio, sve 5 :)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Oldy kaže...
Ne sorry krivo sam razumio pitanje pa nisam mogao pobrisati odgovor, mislio sam da hoćete shareat vezu na dva kompa može jedan preko kabla a drugi preko wirelessa samo treba wireless router ali vi očito ne živite zajedno koliko sam poslije shvatio, sve 5 :)

Može ako jedan  ide preko žice drugi preko Wi-Fi bez po frke.

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
Oldy kaže...

ma ne to nije u istoj kući pa sam zato pito...ćist me zanimalo el možemo obadvoje bit spojeni s istim korisnikim imenom al na 2 razlićita routera

16 godina
neaktivan
ee, vidis da se to moze, ne bi svatko imao 4mb vezu nego bi cijela ulica otkupila 100 mb prikljucak i smanjila racun za net na pola :/

na zalost to nije moguce iz 2 razloga, prvi je vec naveden u ovoj temi, a drugi je to sto u hr ne postoji prikljucak brzine 100 mb/s za obicne korisnike (koji nisu tvrtke)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Zasto mora biti razlicit nacin povezivanja? Wireles routeri obicno imaju 4 lan porta i mogu do 4 kompa zicom i do 24 peko wirelessa ili kombinacija.

Daniman123 kaže...
Oldy kaže...

Može ako jedan  ide preko žice drugi preko Wi-Fi bez po frke.

Vidi iznad.

16 godina
Dobro majstore kad se već petljaš zato što to tako ja koristim dao sam svoj primjer a ti se brate onda zaposli u bugu kad već toliko znaš nemoj ovdje gubiti vrijeme uopće

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Petljas? To bio neki privatan razgovor?????

Sta se vrijedjas,  nisam nista protiv tebe rekao.

I neka hvala, posao imam a i ne vjerujem da u BUG d.o.o. neko radi mreze za klijente.

16 godina
Sve 5, samo njemu ne treba priključak za 24 računala a i pogodnije je zbog razvlačenja kabla dalje računalo u stanu ili kući povezati wirelessom posebno kad su niža i višlja etaža u pitanju, samo što oni nisu na istoj lokaciji pa to ionako nema veze

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Takodje sve 5 i ja sam tebe ispravio u dijelu oko povezivanja a ne u prvom dijelu. Razumio sam ja odmah sta on zeli ali nisam iz hr pa ne znam kako vasi provideri to odradjuju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 14:14 (logic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice