znaći ovako....dali bi ja mogao složit da i ja i cura imamo isti net na 2 razlićita kompa i modema.....znaći ja njoj kofiguriram modem da se spaja s mojim korisnićkim imenom i lozinkom i naravno i moj isto tako....dali bi to radilo i meni i njoj???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moguće je ali se nećete moći spojiti u sto vrijeme. Znam iz iskustva jer se meni netko prikrpao i spajao se na net preko mog korisničkog imena i lozinke, a ja u to vrijeme naravno nisam mogao na ne.
Moguće je ali se nećete moći spojiti u sto vrijeme. Znam iz iskustva jer se meni netko prikrpao i spajao se na net preko mog korisničkog imena i lozinke, a ja u to vrijeme naravno nisam mogao na ne.
da tog sam se i bojao....izgleda da onda ništ od svega
da....
:)
:)
samo zbog toga???
Može ako jedan ide preko žice drugi preko Wi-Fi bez po frke.
ma ne to nije u istoj kući pa sam zato pito...ćist me zanimalo el možemo obadvoje bit spojeni s istim korisnikim imenom al na 2 razlićita routera
na zalost to nije moguce iz 2 razloga, prvi je vec naveden u ovoj temi, a drugi je to sto u hr ne postoji prikljucak brzine 100 mb/s za obicne korisnike (koji nisu tvrtke)

Zasto mora biti razlicit nacin povezivanja? Wireles routeri obicno imaju 4 lan porta i mogu do 4 kompa zicom i do 24 peko wirelessa ili kombinacija.
Može ako jedan ide preko žice drugi preko Wi-Fi bez po frke.
Vidi iznad.
Petljas? To bio neki privatan razgovor?????
Sta se vrijedjas, nisam nista protiv tebe rekao.
I neka hvala, posao imam a i ne vjerujem da u BUG d.o.o. neko radi mreze za klijente.
Takodje sve 5 i ja sam tebe ispravio u dijelu oko povezivanja a ne u prvom dijelu. Razumio sam ja odmah sta on zeli ali nisam iz hr pa ne znam kako vasi provideri to odradjuju.