Iskon "iskustvo"! izdvojena tema

poruka: 3.337
|
čitano: 1.367.700
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Iskon "iskustvo"!

Ja vraćao, u 

Garićgradska 18, 10 000 Zagreb

01/ 6000-700
info@iskon.hr

Radni dani: 9-17 h

Podrucni uredi

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 13:26 (Srednji).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Iskon "iskustvo"!
CyberDemonVZ kaže...
RuskeGTT kaže...

meni SVAKI PUT cim nesto vece uploadavam (yt, zippyshare) mi se blokira wifi, prestane raditi DL (komp i mob, TV radi), radi samo UL, a kad skidam torrente cesto zna trokirati, bas da kompletno nestane wifi mreze (DL+UL), TV opet radi...

10mbit paket i TV bazni paket

u cemu bi bio problem?

Routeru.

Ograniči upload s nekim programom.

oprosti, nemogu skuziti kakve veze ima upload tj brzina s time? i ako bi mi mogao rec kojim programom da to ogranicim?

u torrentu je ogranicen na 10 kb/s, drugdje neznam cime bi mogao i na koliko...al opet i kad mi radi samo UL, ne dode preko 70-80 kb/s, a kad je torrent u pitanju nista nema, ni DL ni UL, a kabelski spojena TV radi, wifi ne...ne kuzim uopce...

13 godina
RuskeGTT kaže...

oprosti, nemogu skuziti kakve veze ima upload tj brzina s time? i ako bi mi mogao rec kojim programom da to ogranicim?

u torrentu je ogranicen na 10 kb/s, drugdje neznam cime bi mogao i na koliko...al opet i kad mi radi samo UL, ne dode preko 70-80 kb/s, a kad je torrent u pitanju nista nema, ni DL ni UL, a kabelski spojena TV radi, wifi ne...ne kuzim uopce...

Kad sam imao onaj bijeli Zyxel linija mi se prekidala (il se ruter resetirao) kad sam uploadao fajl na youtube, kad sam seedao torrente, a nekaj i kod malo žeščeg surfanja.

Malo se popravilo kad sam ograničio upload na 0,40 Mbita (tj oko 40 Kbita) s programom NetLimiter 4

Potpuno je nestalo prelaskom na VDSL i zamjenom routera (sam imam crni zyxel)

A sad skidam i shearam torrente ko lud, uploadam na Youtube, cak sam i stremao gameplay iz igre.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
Iskon "iskustvo"!

hvala ti puno na objasnjenju, imam i ja bijeloga sa onim cvijeticima xD

probat cu malo s tim programom, a ionako mi je u planu pred na 20-30mbit vdsl kad bude dostupno ovdje :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Iskon "iskustvo"!

Ima kakvih vidljivih promjena poslije jucerasnjih radova? Kod mene sve isto.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pitanje je dal su išta radili, pošto nije bilo nikakvog prekida veze od par minuta, barem meni nije. :D

13 godina
Iskon "iskustvo"!

Kod mene je bio upgrade u ranim jatarnjim satima

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Cromaki kaže...

Kod mene je bio upgrade u ranim jatarnjim satima

Jucer, kak su i rekli, ili danas?

Kaj se promjenilo?

13 godina
Iskon "iskustvo"!

Danas ujutro je bio reset, ali nebih znao šta su promijenili.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

U periodu od 14. - 26.05.2014. u vremenu od 03:00 do 06:00h vršit će se nadogradnja softwarea na Zyxel VMG5313 pristupnim uređajima.
Korisnici zahvaćeni radovima mogu očekivati jednokratni prekid usluge u trajanju od maksimalno 5 minuta unutar navedenog razdoblja.
Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.
Vaš Iskon.

http://www.iskon.hr/Pomoc-i-podrska/Najave/%28term%29/Nadogradnja-Zyxel-VMG5313-pristupnih-uredaja-14.-26.05/%28show%29/3443#

11 godina
ojpi kaže...

U periodu od 14. - 26.05.2014. u vremenu od 03:00 do 06:00h vršit će se nadogradnja softwarea na Zyxel VMG5313 pristupnim uređajima.
Korisnici zahvaćeni radovima mogu očekivati jednokratni prekid usluge u trajanju od maksimalno 5 minuta unutar navedenog razdoblja.
Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.
Vaš Iskon.

http://www.iskon.hr/Pomoc-i-podrska/Najave/%28term%29/Nadogradnja-Zyxel-VMG5313-pristupnih-uredaja-14.-26.05/%28show%29/3443#

Bit ce da je V1.00(AAUN.1)b2_150507 update, kaze covjek nist novog na prvu nema....

11 godina
Iskon "iskustvo"!

postat cu korisnik iakona ,vec su mi poslali modem zyxel bijeli,samo sto mi ime govori sa je neki shrot.dal mogu koristit stari tp linkov od optime?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ti novi zyxeli uopće nisu loši...

My name is Legion... For we are many!
13 godina
Iskon "iskustvo"!

da nisu zakljucani bili bi dobri, ovako bas i nisu

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 17:05 (peace_of_cake).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stari tplink ne mozes koristit jer iskon telefon isporucije preko voipa, dakle iz modema, a to nemozes kinfigurirat jer neznas podatke niti na jednom modemu. A i sam tplink od ot nema izlaze za telefon.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina

Daj jel ima ko Iskon trio. Zanima me kako sada radi IPTV nakon novog sušelja i VDSL-a? Imao sam među prvima iskonov iptv .. to je tad bilo totalno sranje ... ono sučelje ko na nekoj video igri 90tih.  Imaju dobru ponudu za 250 kn baš sve kaj mi treba jedino me muči taj njihov iptv iz prošlosti. Dvoumim se između Iskona i H1. Iskon mi više paše al bojim se IPTV-a.

15 godina
Iskon "iskustvo"!

ja ti imam trio s 2 stb-a i radi savrseno zasad, moras samo imat dobru liniju...da sam na tvom mjestu ja bi uzeo duo paket 20 mbit za 170 kn i evo tv za 70 kn dakle mjesecno ces davat 240 kn ali ces imat hbo i cinemax dok ovdje na iskonu nemas nikakvih malo boljih programa, uzeo sam to radi snimalice i tek kasnije skuzio da mi snimalica ne podrzava snimanje foxa i jos nekih meni bitnih programa, moze snimat samo ovo sta je meni nebitno 

sto se sucelja tice imam neke zamjerke, ima dosta gluposti nasranih tipa gledas emisiju i imas opciju preporuci prijatelju, pa kome to treba, onda kad gledas jedan program a listas na listi programe tek nakon 3 sekunde se pojavi sta trenutno ima na tom programu a sta je iduce umjesto da su napravili da odma iste sekunde prikaze, ovo ostalo imas youtube to sam bezveze isprobao nije lose za prvu ruku, imas i facebook ali to nisam isprobavao

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 20:25 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Predao sam papire za Iskon pa ćemo vidjet kako će sve to radit. Imam probni rok 3 mjeseca ako mi se ne bude sviđalo uzet ću H1.

14 godina
Iskon "iskustvo"!

Danas realiziran prelazak sa Iskon Duo L na Iskon Duo Hit 20. Od poziva službi za korisnike do realizacije cca 12 dana. Modem je crni ZyXEL VMG5313-B30A.

Izmjerena brzina :

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Memphis kaže...

Predao sam papire za Iskon pa ćemo vidjet kako će sve to radit. Imam probni rok 3 mjeseca ako mi se ne bude sviđalo uzet ću H1.

Bolje odi na obrezivanje, sigurno će biti zabavnije nego na H1...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Bolje odi na obrezivanje, sigurno će biti zabavnije nego na H1...

Tebi je životna misija njih "hvaliti"....

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Tebi je životna misija njih "hvaliti"....

Zato što sam vjeran korisnik! Prije nekih 2 mjeseca su me isključili jer su mi dali krivi poziv na broj

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Iskon "iskustvo"!

ja prelazim sa optineta na iskon, glavna zvijezda vodilaj mi je očajno optimino sučelje pa se nadam da je iskonovo bolje.

ima neko ussporedbu sa optimom?

onače, nadam se brzini adsl do 10 mb!   ako to dostigne, plafon! zadovoljan!

0 0 hvala 0
15 godina
kreokex7 kaže...

ja prelazim sa optineta na iskon, glavna zvijezda vodilaj mi je očajno optimino sučelje pa se nadam da je iskonovo bolje.

ima neko ussporedbu sa optimom?

onače, nadam se brzini adsl do 10 mb!   ako to dostigne, plafon! zadovoljan!

ja sam preso sa optime na iskon, preso sam sa 2,8 mbit na 20 mbit znaci nemam rijeci, tv sucelje je defitinivno bolje od optiminog, imas youtube i tako

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
13 godina
Iskon "iskustvo"!

Bok!

Streamam gameplay i svakih minutu dvije, ping skoči na 120-150, dogodi se lag u igri, lik mi skoči naprijed-natrag... i obično poginem ak sam u sred bitke.

Upload mi je 5Mbps, stream je 2,5Mbps.

Tko bi bio kriv? Softver, veza, router, Iskon, ili čisto tehnologija VDSLa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iskon "iskustvo"!

Koristiš li OBS za stream ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cromaki kaže...

Koristiš li OBS za stream ?

Da.

13 godina
Iskon "iskustvo"!

Možda nisi dobro konfigurirao OBS, ja sam prije par mjeseci bez problema streamao War Thunder, Battlefield 4 i CS:GO.

Mislim da imam negdje spremljene postavke, potražiti ću pa ako pronađem pošaljem ti pp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cromaki kaže...

Možda nisi dobro konfigurirao OBS, ja sam prije par mjeseci bez problema streamao War Thunder, Battlefield 4 i CS:GO.

Mislim da imam negdje spremljene postavke, potražiti ću pa ako pronađem pošaljem ti pp.

Cool, hvala!

Koliki upload imaš, a koliki si složio u OBS-u?

13 godina
Iskon "iskustvo"!

Poslao sam ti pp, ovo mi je brzina 

http://www.speedtest.net/my-result/4378610696

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice