Iskon ili Amis HITNO TREBAM ODLUKU

poruka: 4
|
čitano: 3.458
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Sam naziv sve kaze, ali me zanima koji ISP je bolji (ja hocu Amis, dok starci oce Iskon).

Zanima me da li je bolje uzet Iskon DUO.CARNet (moze i TRIO.CARNet) ili Amis 2u1 4Mbps??????

Zanima me jer mi za 2 tjedna istjece ugovor sa  T-Comom(i TOTALNO sporim dial-upom  (u ZG-u) od max speeda 32Kbps....).

Unaprijed hvala.

Moj XFire je: markoidzan MSN: marko.idzan@windowslive.com GMail: midzan21@gmail.com AOL: midzan21@aol.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako uzmes carnet verziju bilo kojeg operatera onda ces imati problema ukoliko kosristis P2P alate, jer ti nadgledaju promet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Iskon ili Amis HITNO TREBAM ODLUKU
midzan21 kaže...

Sam naziv sve kaze, ali me zanima koji ISP je bolji (ja hocu Amis, dok starci oce Iskon).

Zanima me da li je bolje uzet Iskon DUO.CARNet (moze i TRIO.CARNet) ili Amis 2u1 4Mbps??????

Zanima me jer mi za 2 tjedna istjece ugovor sa  T-Comom(i TOTALNO sporim dial-upom  (u ZG-u) od max speeda 32Kbps....).

Unaprijed hvala.

Odi na Amis ak ti je dostupan normalno bez dileme, ili Iskon ali zakaj ta Carnet kombinacija pa u Zagrebu si. Trebal bi ti bit Iskon dostupan i sve njihove usluge normalno ko i T-šrot, znaci prebaciš se kompletno na Iskon ili Amis kak vec izaberes pa sa T-Šrot vise neces imat ništa.Cool

16 godina
neaktivan

Odluka je pala..... Amis je moj iduci ISP (imam preporuke, dok za Iskon znam da u Petruševcu ima problema).....

Moj XFire je: markoidzan MSN: marko.idzan@windowslive.com GMail: midzan21@gmail.com AOL: midzan21@aol.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice