Internet mi je usporen....Pomozit

poruka: 10
|
čitano: 3.883
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prije mi je internet bio brz, skidao mi je oko 400-500 kb...Sada sam istalirao windows xp sp3 te sada mi skida nesto sitno , a o stranicama da i ne govorim..treba im po par min da mi se upale..Imam max-adsl brzinu 4mb ...Nekad mi se cak dogodi da mi uopce internet ne reagira...nece ni google otvoriti...

Sto da napravim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Internet mi je usporen....Pomozit
Luka-san kaže...

Prije mi je internet bio brz, skidao mi je oko 400-500 kb...Sada sam istalirao windows xp sp3 te sada mi skida nesto sitno , a o stranicama da i ne govorim..treba im po par min da mi se upale..Imam max-adsl brzinu 4mb ...Nekad mi se cak dogodi da mi uopce internet ne reagira...nece ni google otvoriti...

Sto da napravim

System Restore - gotovo uvijek prva najjednostavnija ucinkovita opcija, pa ako ne pomogne onda ides dalje...

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
16 godina
neaktivan
skeniraj komp s nodom i nekim antispyware-om, restartaj par puta ruter. pogledaj da ti firewall ne blokira nešto što ne bi smio.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probao sam i system restore i i skeniral sam ga antivirusom,te pogledao sam kod firewall. Da li je moguce da mi windows usporava internet,jer prije nego sto sam istalirao windows tada je normalno radio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Istekaj ADSL kabel iz routera i nakon 10 sekundi ponovno ustekaj da resetiras link, meni stalno pomogne

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luka-san kaže...

Probao sam i system restore i i skeniral sam ga antivirusom,te pogledao sam kod firewall. Da li je moguce da mi windows usporava internet,jer prije nego sto sam istalirao windows tada je normalno radio

s kojim antivirusom?i da li si još s nečim skenirao..

16 godina
neaktivan

Probaj da testiras brzinu interneta ovde http://www.speedtest.net/ pa ako je losa pozovi tehnicku podrsku provajdera kojeg koristis i zali se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolje da nazoveš tehničku podršku i pitaš.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lord Vader kaže...

Probaj da testiras brzinu interneta ovde http://www.speedtest.net/ pa ako je losa pozovi tehnicku podrsku provajdera kojeg koristis i zali se.

Na stada se zali sto mu je router i I svijetskog rata mrezna oprema i Burkinefaso a brzina 4 Mb citaj  3,60Mb

15 godina
odjavljen

Probaj prvo ugasit router a onda restartirat računalo, to je meni tu i tamo znalo pomoć. valjda se windowsi zblesiraju ili neš, čudna pojava

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 22:16 (D.N.R.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice