dakle sve ustekam kako pise u knjizi koju sam dobio i radi mi samo internet a telefon ne,a cim iskopcam bilo koju zicu intereta radi mi telefon!!!!
molim pomoć!!!
dakle sve ustekam kako pise u knjizi koju sam dobio i radi mi samo internet a telefon ne,a cim iskopcam bilo koju zicu intereta radi mi telefon!!!!
molim pomoć!!!
nitko ne zna!!!!
Jesi li spojio splitter dobro? Linija u splitter, iz splittera u telefon i drugi kabel iz splittera u router.
ma sve dobro spojeno internet radi ali telefon ne a kad iskopcem internet telefon radi
Kako si spojio splitter?
Iz linije u priključak line na splitteru, iz dsl priključka u modem, a iz u phone u tel aparat?
Iskopčaš tel kabel iz routera i onda tel radi?
Mora ti biti serijski spojena telefonska linija sa računalom, dakle telefonska žica-splitter- jedan ulaz ide router a drugi ulaz telefon.
kad sve spojim radi mi samo interet a telefon ne a kad otpojim internet radi samo telefon.znaci internet i telefon mi ne rade zajedno
kad sve spojim radi mi samo interet a telefon ne a kad otpojim internet radi samo telefon.znaci internet i telefon mi ne rade zajedno
da to si rekao 3 puta...skuzili smo....
jesi ovako spojio
jesam
jesi ovako spojio
jesam
Si probao kontaktirat podršku, šta su oni rekli
jesam rekli su da ce poslat tehničku podršku
jesam rekli su da ce poslat tehničku podršku
A onda ti ne preostaje nista drugo nego cekati na tu podršku. Javi u ćemu je bio kvar...
ok.hvala
Imaš li više telefonskih uređaja koji su u kući spojeni na istu liniju. Od razvodne kutije kako ti ide kroz kuću? Da li ti se negdje račva?
problem riješen kratko sam spojio telefon i internet kako neznam !!!