H1 TV (H1 iptv)

poruka: 4
|
čitano: 9.689
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
H1 TV (H1 iptv)

Kao što već vjerojatno znate, H1 je započeo s beta testiranjem njihove nove IPTV usluge - H1 TV.

Prema do sada pročitanom u Bug-u (br. 224-225, str. 132) i prema video review-u ispod, stvar se čini vrlo privlačna.

Prema Bug-u, za razliku od konkuretskih rješenja, H1 TV funkcionira bez zastoja i blokiranja..pitanje je kakvo će biti stanje kada se usluga bude isporučivala većem broju korisnika.

Popis kanala u osnovnom paketu još nije poznat, kao ni cijena, međutim sudeći po izjavama na facebooku i po cijenama dosadašnjih usluga, mogla bi biti vrlo prihvatljiva.

Vjerojatno najinteresantniji segment cijele usluge je sam STB, koji uz pristup facebooku, youtubeu i videoteci, nudi reprodukciju sadržaja s vanjskog diska (posjeduje 2 USB porta, podrška za FAT32 i NTFS, reprodukcija mkv full HD sadržaja), snimanje i time-shifting televizijskog programa te ugrađeni DVB-T tuner. Snimanje se vrši na klijentskoj razini, čime je zaobiđena nedavna restrikcija snimanja Nove TV, međutim snimljeni sadržaji su enkriptirani, što znači da se mogu pregledavati samo na STB H1 TV-a.

U postavkama u video-recenziji iznad se može vidjeti i mogućnost bežičnog povezivanja, što je recimo meni vrlo interesantno (TV na jednom, router na drugom katu) i koliko znam ne postoji kod konkurenata.

E sad, par pitanja za beta testere i korisnike H1 ADSL-a.

Kako stoje s stabilnosti veze (ADSL)? Koriste li AnnexA ili AnnexB? Je li netko isprobao bežično povezivanje STB-a i routera i funkcionira li bez zastajkivanja? Podržava li STB streaming sadržaja s računala u mreži? Postoji li opcija podešavanja vremena titlova?

I par skrinšotova za kraj:

EPG EPG
EPG EPG
facebook facebook
Brzi izbornik Brzi izbornik
Medijski centar (igra ulogu HD playera) Medijski centar (igra ulogu HD playera)
Glavni izbornik Glavni izbornik
Videoteka Videoteka
YouTube YouTube
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 16:40 (DamageHigh).

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
H1 TV (H1 iptv)

Moze li pitanje.u rupu za antenski kabal mogu li prikljućiti satelit pa gledati preko satelita.tj. cemu ona sluzi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: H1 TV (H1 iptv)
ivo0 kaže...

Moze li pitanje.u rupu za antenski kabal mogu li prikljućiti satelit pa gledati preko satelita.tj. cemu ona sluzi

-jel možeš vjerovati, služi za priključak antene. Zemaljske antene DVBt.

-btw,, dali je netko 'imao u rukama' navedeni STB? Snimanje na USB, enkripcija, .. kako se to ponaša?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan
H1 TV (H1 iptv)

Je li mi netko tko ima H1 TRIO može reći koliko ga mjesečno plaća??????????

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice