Čudan problem s netom

poruka: 7
|
čitano: 1.632
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Čudan problem s netom

Imam tcomov flat i sve je bilo uredu do prije dva dana.dogodi mi se da jedno dvije minute nemogu ništa otvorit,niti jednu stranicu zatim se ne svaki put dolje desno pojavi mali žuti trokutić i nakon cca 2 min sve radi ok.nekad se to dogodi 5 puta u pola sata a nekad je razmak duži. Fora je to što na tcom korisničkim stranicama mi nepiše da sam se odspojio i služba za korisnike kaže da sam nonstop spojen i da je sve ok.

Caka je što mi maxtv radi normalno :(

pomagajte nemogu ništa online igrat

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Čudan problem s netom

nitko nezna??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Čudan problem s netom

restartaj router,napravi sve ispocetka,podatke na 192.168.1.1 mozda ce ti radit.s tim sam i ja imao problem!!

15 godina
ronniecc kaže...

restartaj router,napravi sve ispocetka,podatke na 192.168.1.1 mozda ce ti radit.s tim sam i ja imao problem!!

jesam i opet ništa

15 godina
neaktivan

meni je to proslo nakon nekog vremena jer sam imao kao neke probleme sa mrezom,i signalom.neznam.:D.stavi zamjenski router..Smijeh

14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Imam tcomov flat i sve je bilo uredu do prije dva dana.dogodi mi se da jedno dvije minute nemogu ništa otvorit,niti jednu stranicu zatim se ne svaki put dolje desno pojavi mali žuti trokutić i nakon cca 2 min sve radi ok.nekad se to dogodi 5 puta u pola sata a nekad je razmak duži. Fora je to što na tcom korisničkim stranicama mi nepiše da sam se odspojio i služba za korisnike kaže da sam nonstop spojen i da je sve ok.

Caka je što mi maxtv radi normalno :(

pomagajte nemogu ništa online igrat

Ako imas wlan postoji veliika mogućnost da ti netko krade signal

15 godina
neaktivan
Čudan problem s netom

Ili to sa krađom wlan signala ili je to do centrale koja povezuje tebe sa t-comom.....čuo sam od frenda i većine ljudi sa foruma da može biti do određenih routera

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice