Brzina interneta

poruka: 5
|
čitano: 1.680
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Brzina interneta

imam standarnu brzinu downloada od 4 mbps ali eo zadnjih nekoliko dana pokazuje 3mbps, je li problem u kompu ili Adslu. I ima li kakvo rješenje, nije mi baš drago 1 mbps je u pitanju?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 21:39 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Brzina interneta

koju uslugu koristis

t-com ili sta drugo

16 godina
neaktivan
Brzina interneta

To se i meni dogodilo prije pola godine, samo je sa 4 Mb pao na 2 Mb. Zvao sam T-Com i nisu znali u čemu je problem. Nakon dugo vremena nazvao sam jučer i problem su riješili u roku od 12 sati.

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Brzina interneta

4Mbita/s što je oko 470 kbps (512 bi bilo max.) ne znači da ti je brzina uvijek tolika. To je maksimalna propustnos ali ovisi odakle skidaš, što skidaš i da li još nešto radiš na netu dok se to skida.

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
15 godina
neaktivan
Brzina interneta

imao sam i ja nekakav takav sličan problem nakraju se utvrdilo da nešto nije bilo dobro uključeno tj. nešto od oprema nije funkcioniralo 100% ,a mogucnost ti je da si daleko od centrale pa dok do tebe dođe signal smanji se brzina, a možda je kriv operater sve u svemu ima ti puno teorija

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice