Bnet problemi

poruka: 5
|
čitano: 4.123
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Bnet problemi

Znam da je bilo puno slićnih tema, ali nisam ništa našao vezano za moj problem. Inaće imam 3D paket i zadovoljan sam skoro svime. No dogodilo mi se stvarno nekoliko velikih problema.

Ugl. prije koji dan dobio sam ujutro poziv od bneta, automatska sekretarica je rekla kako smo ovaj mjesec napravili preveliki račun ta da pazimo na potrošnju :( Znate li o čemu se radi?
Inaće prije početka 12 mjeseca primjetio sam konstantno pucanje veze za internet. Nekad se po cijeli dan nisam mogao konektirat :( Znam da je do njih, jer je i nekim mojim prijateljima iz kvarta to bilo, ali njima se to prekinilo događat, a meni se internetska veza samo usporila. Primjetio sam da u jednoj igrici imam ping preko 200, a do nedavno mi je bio max 60 :(
I još jedna stvar, imam taj 3D paket i tamo negdje od 3. mjeseca mi se pokvario daljinski od bneta. Nikako nismo mogli to popravit pa smo se samo spojili na satelit koji imamo (te smo normalno hvatali ove hrt, rtl i nova programe). Mjesec dana kasnije sam ponovo promijenio baterije u daljinskom upravljaču i nekim čudom je proradio. Ponovo sam vratio sa satelita na bnet konekciju no ne mogu NIKAKO pokrenit nijedan program :( Stalno mi se javlja crna slika i vrti mi se ikona od LG televizora. Jel imate koji savjet za to jer ne mogu nikako nač vremena da nazovem službu za korisnike, a usput ne znam ni besplatni telefon njihov, pošto imaju neki 062, a nisam glup taj broj zvat!

0 0 hvala 0
15 godina
Bnet problemi

Itko? Jel može tko dat koji savjet ili šta?

0 0 hvala 0
15 godina
Bnet problemi

ITKO IŠTA?
Zar nitko nema slićne probleme -.-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bnet problemi

Šta's ti u prvom postu svega nas*o... {#} U međuvremenu si mogao već 5 puta nazvati njihovu službu za podršku korisnicima. BTW, broj ti je 9911 - baš kao što lijepo piše OVDJE. {#}

(Inače, ja sam ex korisnik BNeta... Prije su bili OK, a onda spuš*ng što su napravili zadnje godine. I dok god im je load na mrežu takav kakav je, ne želim ni blizu.)

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Bnet problemi
vlad0 kaže...

Šta's ti u prvom postu svega nas*o... {#} U međuvremenu si mogao već 5 puta nazvati njihovu službu za podršku korisnicima. BTW, broj ti je 9911 - baš kao što lijepo piše OVDJE. {#}

(Inače, ja sam ex korisnik BNeta... Prije su bili OK, a onda spuš*ng što su napravili zadnje godine. I dok god im je load na mrežu takav kakav je, ne želim ni blizu.)

Ništa nisam nasro, ali hvala na broju...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice