Bnet-ovih 8 mbit po sekundi ?

poruka: 20
|
čitano: 5.840
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kolika vam je brzina interneta kod Bnet-a ? Njihova opcija 8 mbit-a se svodi na nekih 100 do 200 kbit-a po sekundi kada skidan neki torrent i slicno. Jeli ima koji nacin da se to poveca? Ima li to veze sa mreznon karticon (moja je na maticnoj)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Koja ti je brzina s običnim downloadom iz browsera. I odi na speedtest.net pa vidi koja ti je brzina

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Bnet-ovih 8 mbit po sekundi ?

Nisan trenutno kod kuce, kad skidan sa mozile onda dode do nekih 500 kb/s ali kada skidan torente nije tome ni blizu. Zadnji put na speed testu kad san gleda bilo je negdi oko 6-7 MB/s

16 godina
8 mb = 1 miB

8 bitova = 1 bajt
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
14 godina
protjeran

Brzina torrenta zavisi o puno toga, koliko seedera imaš, jesi uštelao torrent odnosno namjestio port forwarding na routeru, jesi pokušao ograničiti brzinu uploada...

A ovih 500 kb/s je malo za 8, takva brzina je meni na 4

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 20:34 (0000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
8 mb = 1 miB

8 bitova = 1 bajt

ja nisan nikad u zivotu dozivija da mi se nesto skida sa 1 MB/s a neki kad skidaju prelazi in preko 2 MB/s ! Moze bit da su oni uzeli brzi paket i to al neman pojma. A ima li tu kakvu ulogu mrezna kartica  ?

14 godina
neaktivan
0000 kaže...

Brzina torrenta zavisi o puno toga, koliko seedera imaš, jesi uštelao torrent odnosno namjestio port forwarding na routeru, jesi pokušao ograničiti brzinu uploada...

A ovih 500 kb/s je malo za 8, takva brzina je meni na 4

to san i ja mislia. sad neznan u cemu je problem ? :/

16 godina
neaktivan
Pave Techno kaže...

Nisan trenutno kod kuce, kad skidan sa mozile onda dode do nekih 500 kb/s ali kada skidan torente nije tome ni blizu. Zadnji put na speed testu kad san gleda bilo je negdi oko 6-7 MB/s

vjerojatno si dalekio od centrale ili imas losu konekciju , meni se cini da je to poprivlicno malo da ti skida max od 500 na 6-7mb kad i meni npr isto toliko skida na 4,znaci ti bi na njihovoj vezi od pretpostavka da placas 8 mb vezu trebao skidati brzinom od otprl 1 mb mjesto dosadasnjih 500kb... a time zakljucujem slijedece,ili losa konekcija ili lose postavljen torrent manager iliti klijent, iako bi zbog toga sto si rekao da si vrtio speed test zakljucio ono prvo 

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
14 godina
protjeran
Pave Techno kaže...

A ima li tu kakvu ulogu mrezna kartica  ?

Nema, probaj restartat router

14 godina
neaktivan

Meni je nesto bilo cudno kod ovog Bnet-ovog routera. On se spaja na kosaksijalni kabel (sta jos nisan vidia dosad nigdi) i iz tog koaksijalnog kabela ja dobivan televiziju internet i telefon znaci ona uticnica za telefon nema nikakve veze sa ovin, nego tamo di se spaja televizija u zid od tu ide koaksijalni kabel i ulazi u router.

A jeli postoji kakav nacin da se pojaca signal ?

Ako ista pomaze zivin u Splitu, na Pujankama.

14 godina
protjeran

Nema tu nikakvog pojačavanja signala. Isključi internet tv i onda napravi neki download iz browsera pa javi brzinu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ocu probat cu, ali ka sta san vec reka nisan kod kuce pa kad sutra buden javin van koja je brzina i ima li promjena.

14 godina
neaktivan

Evo sve iskljuceno, a skida mi sa browsera 280 kb/s..stvarno neznan..i u zdanje vrime mi cas ima interneta i cas nema..

14 godina
protjeran
Pave Techno kaže...

Evo sve iskljuceno, a skida mi sa browsera 280 kb/s..stvarno neznan..i u zdanje vrime mi cas ima interneta i cas nema..

Zovi bnet *ebi im mater

14 godina
neaktivan

a to mi jedino i ostaje. lopovi teski. bia je jednog dana na radiu ka ovaj sta drzi bnet i govoria kako je to najbrzi internet u hrvatsko a svi su zvali i tuzili se da nije i da imaju problema sa svima.

14 godina
neaktivan

Joj nemoj mi pricat o njima, to su teski debili, svaki dan ih zovem i jos mi nisu namjestili, zagusenje na mrezi je uzasno, placam 8mbit imam 3-4.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma ja neman ni toliko..

17 godina

ja sam na bnetu i imam nekada i preko 950kbps download. ovisi odakle skidaš.

jedino ti speedtest.net daje pravu brzinu downloada. torrent nije baš nikakvo mjerilo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja na torentima nekad iman oko 950kbps ali nekad toliko padne da nemoze preko 100kbps

15 godina
neaktivan

Nemojte usporedjivat s torrentom jer brzina downloada ovisi i o broju klijenata(seedera).

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 13:12 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice