Kolika vam je brzina interneta kod Bnet-a ? Njihova opcija 8 mbit-a se svodi na nekih 100 do 200 kbit-a po sekundi kada skidan neki torrent i slicno. Jeli ima koji nacin da se to poveca? Ima li to veze sa mreznon karticon (moja je na maticnoj)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja ti je brzina s običnim downloadom iz browsera. I odi na speedtest.net pa vidi koja ti je brzina
Nisan trenutno kod kuce, kad skidan sa mozile onda dode do nekih 500 kb/s ali kada skidan torente nije tome ni blizu. Zadnji put na speed testu kad san gleda bilo je negdi oko 6-7 MB/s
8 bitova = 1 bajt

Brzina torrenta zavisi o puno toga, koliko seedera imaš, jesi uštelao torrent odnosno namjestio port forwarding na routeru, jesi pokušao ograničiti brzinu uploada...
A ovih 500 kb/s je malo za 8, takva brzina je meni na 4
8 bitova = 1 bajt
ja nisan nikad u zivotu dozivija da mi se nesto skida sa 1 MB/s a neki kad skidaju prelazi in preko 2 MB/s ! Moze bit da su oni uzeli brzi paket i to al neman pojma. A ima li tu kakvu ulogu mrezna kartica ?
Brzina torrenta zavisi o puno toga, koliko seedera imaš, jesi uštelao torrent odnosno namjestio port forwarding na routeru, jesi pokušao ograničiti brzinu uploada...
A ovih 500 kb/s je malo za 8, takva brzina je meni na 4
to san i ja mislia. sad neznan u cemu je problem ? :/
Nisan trenutno kod kuce, kad skidan sa mozile onda dode do nekih 500 kb/s ali kada skidan torente nije tome ni blizu. Zadnji put na speed testu kad san gleda bilo je negdi oko 6-7 MB/s
vjerojatno si dalekio od centrale ili imas losu konekciju , meni se cini da je to poprivlicno malo da ti skida max od 500 na 6-7mb kad i meni npr isto toliko skida na 4,znaci ti bi na njihovoj vezi od pretpostavka da placas 8 mb vezu trebao skidati brzinom od otprl 1 mb mjesto dosadasnjih 500kb... a time zakljucujem slijedece,ili losa konekcija ili lose postavljen torrent manager iliti klijent, iako bi zbog toga sto si rekao da si vrtio speed test zakljucio ono prvo
A ima li tu kakvu ulogu mrezna kartica ?
Nema, probaj restartat router
Meni je nesto bilo cudno kod ovog Bnet-ovog routera. On se spaja na kosaksijalni kabel (sta jos nisan vidia dosad nigdi) i iz tog koaksijalnog kabela ja dobivan televiziju internet i telefon znaci ona uticnica za telefon nema nikakve veze sa ovin, nego tamo di se spaja televizija u zid od tu ide koaksijalni kabel i ulazi u router.
A jeli postoji kakav nacin da se pojaca signal ?
Ako ista pomaze zivin u Splitu, na Pujankama.
Nema tu nikakvog pojačavanja signala. Isključi internet tv i onda napravi neki download iz browsera pa javi brzinu
ocu probat cu, ali ka sta san vec reka nisan kod kuce pa kad sutra buden javin van koja je brzina i ima li promjena.
Evo sve iskljuceno, a skida mi sa browsera 280 kb/s..stvarno neznan..i u zdanje vrime mi cas ima interneta i cas nema..
Evo sve iskljuceno, a skida mi sa browsera 280 kb/s..stvarno neznan..i u zdanje vrime mi cas ima interneta i cas nema..
Zovi bnet *ebi im mater
a to mi jedino i ostaje. lopovi teski. bia je jednog dana na radiu ka ovaj sta drzi bnet i govoria kako je to najbrzi internet u hrvatsko a svi su zvali i tuzili se da nije i da imaju problema sa svima.
Joj nemoj mi pricat o njima, to su teski debili, svaki dan ih zovem i jos mi nisu namjestili, zagusenje na mrezi je uzasno, placam 8mbit imam 3-4.
Ma ja neman ni toliko..
ja sam na bnetu i imam nekada i preko 950kbps download. ovisi odakle skidaš.
jedino ti speedtest.net daje pravu brzinu downloada. torrent nije baš nikakvo mjerilo!
ja na torentima nekad iman oko 950kbps ali nekad toliko padne da nemoze preko 100kbps
Nemojte usporedjivat s torrentom jer brzina downloada ovisi i o broju klijenata(seedera).