Bnet - iskustva općenito ?

poruka: 4.148
|
čitano: 1.760.173
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Napravio produženje ugovora  za Bnet..
Imao 2D paket, internet + tv sa proširenim paketom za 290 kn
Sada isti paket 144 kn, uzeo KompletHD paket upola cijene za 30 kn, dodatni risiver za 30 kn obe godine i Bnet za Van za 12.5 kn
Sveskupa 217 kn, ja zadovoljan :)

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Bnet - iskustva općenito ?
Q-Tip kaže...
movie kaže...

Mislim da će to biti žešći promašaj. Pat kanala za što? Za šest utakmica svaka dva tjedna? Što će prikazivati sve ostale dane? Tih par utakmica po nekoliko puta dnevno. Arena je imala smisla jer je prenosila talijansku, francusku i još neke lige, pa druge sportove i tako popunjavali program. Što ovi mogu prenositi da popune tolike programe kada je već sve bitno podijeljeno izmeću arene i sport kluba? Da bih im platio dodatno kako bih svaka dva tjedna pogledao jednu utakmicu? Svašta.

Zasad je sve još uvijek nepoznato. Definitivno je da će na početku imati manjak materijala za popuniti program, jer su sve najpopularnije lige i sportovi na Areni ili Sportklubu, ugovoreni često na višegodišnje razdoblje. Meni se čini da oni planiraju ući žešće na teritorij koji drže Arena i Sportklub, ali tko zna kad i s koliko uspjeha. Uz sve nepoznanice sigurno je samo jedno: apsolutno ne namjeravam dati ni kunu više nego što dajem sada za prošireni i sportski HD paket. Ako mi misle naplatiti neki dodatni paket da bih svaka dva tjedna pogledao dvije utakmice, neka se vrate za stol i ponovno si izračunaju neke stvari. Radije ću onda novac dati za xstreaming i imati Sky Sports, BTsports i desetke drugih sportskih programa koji imaju program ispunjen sportom, a ne jednim natjecanjem svaka dva tjedna. S T-Coma sam otišao upravo zato što su mijenjali pakete kako su htjeli i što su za nove kanale izmišljali nove pakete (i još par drugih razloga, jer su lopovska stoka). Ne znam zašto Vip misli da će imati više uspjeha po tom pitanju.

Bit ce on demand najvjerojatnije...to jest ppv ako se ne isplati mj davati....samo ni taj ppv se ne isplati ak gledas previše tekmi

battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
rebelsy kaže...

Zanuma me ako sam uzeo sad ovaj Turbobrzi 120 za 10 kn, hocu stalno toliko placati ili? Jel ima neko ogranicenje do kad im to traje?

Nakon dvije godine bi trebao plačiti 100 kn, ali nemaš ugovornu obvezu , pa možeš otkazati kad god hočeš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.2.2018 2:32 (stipest).
17 godina
mkexx kaže...

Napravio produženje ugovora  za Bnet..
Imao 2D paket, internet + tv sa proširenim paketom za 290 kn
Sada isti paket 144 kn, uzeo KompletHD paket upola cijene za 30 kn, dodatni risiver za 30 kn obe godine i Bnet za Van za 12.5 kn
Sveskupa 217 kn, ja zadovoljan :)

pitanjce, kako je 144 Kn isti paket kad je na webu Internet + TV = 189 Kn ?

9 godina
protjeran

I mene to zanima kao si mogao tako sve povoljno to dobit na koju foru !?

Napad je najbolja obrana :)
14 godina

Zvali me iz SZK za raskide ugovora i ponudli mi tu ponudu, sve u pola cijene...

0 0 hvala 0
17 godina
mkexx kaže...

Zvali me iz SZK za raskide ugovora i ponudli mi tu ponudu, sve u pola cijene...

samo da ostaneš 

14 godina

Zvao ih da cu raskinit ugovor itd...zvali nakon par dana...i eto

0 0 hvala 0
11 godina

Mogu i ja potvrditi za povoljnije pakete prilikom produljenja ugovora. Dva-tri puta me kontaktirali a i ja njih sto mi mogu ponuditi, sve ponude sam odbio i poceo trazit dalje, te onda jednom zovu i pitaju u cemu je problem, reko prevelika mi je cifra sto mi je ponudeno, moze li jefitne, i veli moze :)

Ista stvar kad sam prelazio sa Amisa na Bnet, odbio im ponudu jer nisam htio prelazit, vec i potpisao ugovor sa Amisom opet i tad stize ekstra ponuda...

Samo su sad malo bezobrazno na daljinu produzili mi ugovor, a specificno trazio da prvo posalju tu ponudu pismeno.

0 0 hvala 0
17 godina

Danas sam pitao mogu li s bnet ugovora vezanog do 09mj prijeći u Vipnet, rekli su da mogu bez bez penala i problema.

Stornira se stari ugovor i napravi novi...

valja li išta onaj robotski usisavač? :)

0 0 hvala 0
16 godina
Ziga kaže...

Danas sam pitao mogu li s bnet ugovora vezanog do 09mj prijeći u Vipnet, rekli su da mogu bez bez penala i problema.

Stornira se stari ugovor i napravi novi...

valja li išta onaj robotski usisavač? :)

A valja ako imas gole podove (bez tepiha) i onaj namjestaj na nogicama a kabeli koje obicno razvlacimo uz rubove zidova pozeljno je da su u kanalicama ili u plastcnim cijevima u zidu (jer kad ga cetka uvuce i smota mozes ga samo odrezati kako bi robotski usisivac oslobodio).

17 godina
dado16 kaže...

Bit ce on demand najvjerojatnije...to jest ppv ako se ne isplati mj davati....samo ni taj ppv se ne isplati ak gledas previše tekmi

Onda sam ziher da su legli i prije nego su počeli. Ne dam niti lipe za tekmu kada je mogu pogledati besplatno. Preko puta kuće mi je birtija. Odem, popijem dvije pive i pogledam tekmu. Ako mi se ne da pogledam je preko neta ili kako netko kaže, dam par eura za ove liste pa gledam tako. Sportski paket je ionako siromašan u usporedbi s max tv. Žele li konkurirati moraju ga pojačati i brojem kanala i sadržajem. Dodatno naplaćivanje nije put koji će im donijeti sreću. Pogotovo jer smo svi nabrijani i spremni na opstrukciju.

15 godina
movie kaže...
dado16 kaže...

Onda sam ziher da su legli i prije nego su počeli. Ne dam niti lipe za tekmu kada je mogu pogledati besplatno. Preko puta kuće mi je birtija. Odem, popijem dvije pive i pogledam tekmu. Ako mi se ne da pogledam je preko neta ili kako netko kaže, dam par eura za ove liste pa gledam tako. Sportski paket je ionako siromašan u usporedbi s max tv. Žele li konkurirati moraju ga pojačati i brojem kanala i sadržajem. Dodatno naplaćivanje nije put koji će im donijeti sreću. Pogotovo jer smo svi nabrijani i spremni na opstrukciju.

S ovim se ne mogu složiti nikako. Nogomet ( španjolska liga ,engleska liga + reprezentacije i Euro 2020), tenis ( Master 1000, Davis Cup), košarka ( Euroliga, NBA), NFL... Sve je to na Sport Klubu tj. u sportskom paketu B-neta.

16 godina
stipest kaže...
movie kaže...
dado16 kaže...

S ovim se ne mogu složiti nikako. Nogomet ( španjolska liga ,engleska liga + reprezentacije i Euro 2020), tenis ( Master 1000, Davis Cup), košarka ( Euroliga, NBA), NFL... Sve je to na Sport Klubu tj. u sportskom paketu B-neta.

Jednim dijelom je upravu, ovo sve sto si nabrojao nije sportski paket, nego prošireni paket :)... sportski paket ima one nepoznate kanale tipa sk golf, lov i ribolov auto moto und sport itd..... Prošireni ima sport klubove 

15 godina

Slažem se, ali i on je mislio na Arene sport, a one su isto u dodatnom paketu. I još, SK1 i SK3 su u osnovnom paketu, a na njima ide većina ovih sadržaja, dok je Arena 1 samo u osnovnom paketu, a na njoj ne ide skoro ništa ''pametno''.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 13:49 (stipest).

0 0 hvala 0
16 godina
stipest kaže...

Slažem se, ali i on je mislio na Arene sport, a one su isto u dodatnom paketu. I još, SK1 i SK3 su u osnovnom paketu, a na njima ide većina ovih sadržaja, dok je Arena 1 samo u osnovnom paketu, a na njoj ne ide skoro ništa ''pametno''.

Tocno

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 14:02 (dado16).
17 godina
stipest kaže...

Sve to je i na max tv plus 6 kanala arena sporta i razlika u količini i kvaliteti sadržaja i više je nego očito na strani max tv.

16 godina
movie kaže...
stipest kaže...

Sve to je i na max tv plus 6 kanala arena sporta i razlika u količini i kvaliteti sadržaja i više je nego očito na strani max tv.

Trenutno...pricekaj 7 mj (zato je i razlika u cijeni)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 15:14 (dado16).
15 godina
neaktivan

Evo uveli mi Bnet danas, mjerim 40-50 Mbita, a opcija je 120.

Mislim nije toliko bitno i ovo mi je savim ok, mozda se unormali kroz dan-dva.
I sta je ovo u postavkama rutera Wireless 2.4G Basic i Wireless 5G Basic?? Koja je razlika?

xFire: rebelsy | steam: rebelsy | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796

0 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

Evo uveli mi Bnet danas, mjerim 40-50 Mbita, a opcija je 120.

Mislim nije toliko bitno i ovo mi je savim ok, mozda se unormali kroz dan-dva.
I sta je ovo u postavkama rutera Wireless 2.4G Basic i Wireless 5G Basic?? Koja je razlika?

ak ti je na 2.4g onda nije ni cudo da je 50, prebaci na 5g...a ako si zicno ne bi trebalo biti problema

15 godina
Kako mjeriš wireless ili LAN ? Koji router?
15 godina
neaktivan
dado16 kaže...

ak ti je na 2.4g onda nije ni cudo da je 50, prebaci na 5g...a ako si zicno ne bi trebalo biti problema

Dali su mi ovaj neki Ubee router, u Osijeku smo imali Thompsona... jel to stede na opremi ili sam dobro prosao?

Evo probao sam iskljuciti 2.4G, ali onda mi se ni laptop ni mob ne mogu spojiti na wifi...

i probao sam spojiti kabelom, izmjerio sam oko 110 Mbita :D

xFire: rebelsy | steam: rebelsy | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 19:56 (rebelsy).
15 godina
rebelsy kaže...
dado16 kaže...

Dali su mi ovaj neki Ubee router, u Osijeku smo imali Thompsona... jel to stede na opremi ili sam dobro prosao?

Evo probao sam iskljuciti 2.4G, ali onda mi se ni laptop ni mob ne mogu spojiti na wifi...

Dobro si prošao. Taj router ti je dual bend što znaći da mogu biti upaljene i 2,4 Ghz i 5 Ghz mreža istovremeno. Ne možeš se spojiti kad si isključio 2,4 G , jer ti laptop i mob ne podržavaju 5G mrežu. Ostavi obje upaljene, pa ako imaš koji uređaj koji podržava 5G probaj. Mobiteli danas skoro svi podržavaju. Bitno ti je da je na LAN 110 Mbit.

17 godina
stipest kaže...
rebelsy kaže...
dado16 kaže...

Dobro si prošao. Taj router ti je dual bend što znaći da mogu biti upaljene i 2,4 Ghz i 5 Ghz mreža istovremeno. Ne možeš se spojiti kad si isključio 2,4 G , jer ti laptop i mob ne podržavaju 5G mrežu. Ostavi obje upaljene, pa ako imaš koji uređaj koji podržava 5G probaj. Mobiteli danas skoro svi podržavaju. Bitno ti je da je na LAN 110 Mbit.

Meni je to stvaralo probleme kod uređaja koji su podržavali oboje. Zato sam lijepo razdvojio i uređaje koji podržavaju 2.4 spojio na to a one koji podržavaju 5.0 njih spojio na to. I sada je mir i sve radi kako treba.

13 godina
neaktivan
Nesostupan mi je DokuTv, ima netko informacije zasto? Nije bilo problema do prije nekoliko dana.
Zahvaljujem.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
corto04maltese10 kaže...
Nesostupan mi je DokuTv, ima netko informacije zasto? Nije bilo problema do prije nekoliko dana.
Zahvaljujem.

Kod mene radi normalno, a ovi ostalih par programa koje smo dobili kao zamjenu u Osnovnom paketu ti rade

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.2.2018 15:42 (Bugov moljac).
15 godina
corto04maltese10 kaže...
Zahvaljujem.

Meni radi isto ok. Split. Digitalno i analogno.

9 godina
neaktivan

moj susjed je neki dan uzeo optiku preko bneta, i ako se ne varam rekli su mu brzinu od 120mbs , njemu je oko 50mbps .. cak je i preko mobitela mjerio i tamo je oko 50mbps.
Kad je pitao tehnicare koji su mu to postavljali, oni su mu rekli da mu je komp pun virusa i da ga ocisti ...
Mene sad zanima da li je to stvarno moguce? Ili ga muljaju posto je se ne razumije bas u tehniku.. 
Djeluje mi kao jako glup razlog ali ajde da pitam i vas, sta mislite o tome?

edit: sada vidim da je i drugima tako, reci cu mu da proba prebaciti ako ima tu opciju na ruteru sa 2.4 na 5

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.2.2018 16:16 (0mnia_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Neka izmjeri žicom, to je jedino relevantno. Ovisno o standardu i frekvenciji wlan-a, očito ne mjeri više
16 godina
0mnia_x kaže...

moj susjed je neki dan uzeo optiku preko bneta, i ako se ne varam rekli su mu brzinu od 120mbs , njemu je oko 50mbps .. cak je i preko mobitela mjerio i tamo je oko 50mbps.
Kad je pitao tehnicare koji su mu to postavljali, oni su mu rekli da mu je komp pun virusa i da ga ocisti ...
Mene sad zanima da li je to stvarno moguce? Ili ga muljaju posto je se ne razumije bas u tehniku.. 
Djeluje mi kao jako glup razlog ali ajde da pitam i vas, sta mislite o tome?

edit: sada vidim da je i drugima tako, reci cu mu da proba prebaciti ako ima tu opciju na ruteru sa 2.4 na 5

I najvjerojatnije je kabelska infrastruktura a ne optika...bnet nema optiku,samo vip

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice