Amis-Raskid ugovora

poruka: 3
|
čitano: 2.468
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Amis-Raskid ugovora

Dali je netko uspio raskinuti ugovor s Amisom a da vas nisu trazili placanje penala.

Veza puca uvijek,ako ne jucer onda danas,ako ne danas onda sutra i ide mi nazivce to sto vec dosta dugo tako ide a kad ih nazovem onda ko da imaju tocno napisano na papiru sto trebaju reci.Razgovarao sam sa otprilike 20 agenata u proteklih 6 mjeseci i svi govore isto ''da je problem u uredajima tj. neki uredaj ili pc uzima previse interneta''.Naravno zagasio sam sve moguce i jos uvijek isti problem te sam ih pitao da mi daju ip adresu ''nekog'' uredaja ali su rekli da oni to nemaju.Kuzite,znaci sve zagasim i onda mi jos budala veli da istekam kabel iz pc-a,pa di to ima halooo.Uglavnom nisam uspio rijesit problem po pedeseti put nego kak i inace sam morao cekat da se ti problemi kod njih smire te da mogu normalno koristit internet.

Stavio sam listu operatera koji su dostupni kod mene(u Samoboru) pa mi pomozite da nadem boljeg.

Hvala

0 Terrakom
0 VIP
5 T-com
0 Amis
2 Iskon
0 H1 telekom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Amis-Raskid ugovora

Evo sve ti je tu napisano: Moguće je raskinuti ugovor prije isteka ugovorne obveze, uz plaćanje svih mjesečnih naknada za ostatak razdoblja obveznog trajanja ugovora ili naknadu u visini popusta za proizvode i usluge koje je ste ostvarili, ukoliko je plaćanje te naknade povoljnije za Vas (ukoliko samim Pretplatničkim ugovorom nije određeno drugačije). Okvirni iznos penalizacije možete dobiti pozivom u INFO službu na besplatni broj 0800 50 10 ili slanjem upita elektroničkom poštom na info@amis.hr. Više o raskidu usluge pogledajte na http://www.amis.hr/lluprijava/opci_uvjeti_text.php

uključite logiku, prije postavljanja pitanja
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Amis-Raskid ugovora

Ja sam u Samoboru i imam Bnet 2 godine, upravo obnovio ugovor, zadovoljan, prije bio na T-comu, isto bio zadovoljan ali zbog nemogućnosti bržeg neta sam prešao na Bnet. Ostale nisam niti razmatrao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice