Adsl- t-com

poruka: 13
|
čitano: 4.730
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Adsl- t-com

došao adsl i u moje selo.
ali ja sam jedan od onih koji ne mogu dobit adsl ( tipicno izmotavanje u szk,nema
teh mogucnosti),i sad frend koji je uzeo adsl koji inace nema pojma o internetu i
kompjuterima opcenito, uzeo je najmanju brzinu i 1g prometa i nagovorim ja njega da
uzme flat pa cemo podjelit troskove.
nas dvoje i moj susjed i superiska čekamo i nikako da dočekamo.
nakon tri mjeseca uslugu jos nisu isporucili ni njemu ni ikomu u selu od onih koji
su narucili dsl.naravno iz szk-a nasrali svakakvih gluposti (tipa kapaciteti su zauzeti,
nemožemo spojiti nove korisnike a naravno još nisu nikoga spojili ). inace svi oni
 preko dialupa imaju max 36 kbps.sad zanima me što ih onemogučuje u spajanju, nitko
od njih nema više od 600 m od centrale a neki ni 300m.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Adsl- t-com

Lijenost i inertnost samo su neki od razloga...                                                                                                                                                                                                              

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
17 godina
neaktivan
T-com i ostali operateri su ti BAGRA s njima moras zestoko moras im rec da ces ih pobit ko zeceve ak neceju doc i nes napravit vjeruj mi to je jedini nacin da se oni pokrenu iz svojih usijanih fotelja i naravno prijetnje tuzbom na sudu pomazu!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan

I dalje oni u velikom ljubičastom više vole ekipu na dial-upu. Veća zarada. Osim toga, sasvim sigurno nemaju velik broj ljudi koji rade na tome. Gamad.

17 godina
Adsl- t-com

Meni su gadovi rekli da je max rok dostave paketa 30 dana od datuma prihvacanja zahtjeva kad sam zvao jer je kasnio a ceko sam dva mjeseca.kad je proso taj rok onda su se ispricavali da je velika guzva

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zato što modem ide najbrže 56K/bps
Ne razumijem zašto ali nikada ti to neide do maximuma (56K)
Meni su također govorili i izmotavali se (jer nemamo tehničkih mogučnosti) da ima daš malo 500Kuna pod nos da vidiš kako bi tehničke mogućnosti narasle. Još je najsramotnije što ja živim u Zagrebu.
Ja ti preporučam da odeš na nekog drugog providera., jer ovo su samo komunjare i lopovi!

Ali nevjerojatno je da je u Njemačkoj to jedan o uzornih providea. Znate onu "only in america"? Ja imam novu "only in Croatia!".

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2009 14:04 (sub_zero).
17 godina
neaktivan
Adsl- t-com

nazalost ovdje je t-com jedina opcija.

inace meni dialup ne ide manje od 46, a vrlo cesto je i 50 kbps dok frendovima je obicno oko 33kbps.

i što je najbolje vecinu njih je kontaktirao t-com i prodao im uslugu preko telefona. predpostavljam da nema dovoljno signala ili tako nešto.

zalosno je da u 21 st, kraj prvog desetljeca ljudi moraju surfat sa 33k.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adsl- t-com

Ma joj, tak je i meni bilo, kad sam potpisao reoše mi 30dana, i dobro, ja sve super, mirno čekam da prodje 30 dana, pa prođe 35 dana...

E onda sam ih počeo zvat svaka 2-3 sata i okretat svece, prijetit i galamit, pa su odma' došli za pol dana, ispričavali se...

tako ti je uvijek s njima, a i s ostalim operaterima, nema na fino, pokušat objasnit, zamolit, treba odma' zagalamit, pokazat da se kužiš i da nije do tebe (ako je neki kvar) i odma dolaze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adsl- t-com

Ja sam čekao godinu dana od potpisivanja ugovora s njima da mi spoje ADSL, ali jebga, isplati se čekati, nebi sad na dialup da oni meni plate...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FlyBoy kaže...

Ma joj, tak je i meni bilo, kad sam potpisao reoše mi 30dana, i dobro, ja sve super, mirno čekam da prodje 30 dana, pa prođe 35 dana...

E onda sam ih počeo zvat svaka 2-3 sata i okretat svece, prijetit i galamit, pa su odma' došli za pol dana, ispričavali se...

tako ti je uvijek s njima, a i s ostalim operaterima, nema na fino, pokušat objasnit, zamolit, treba odma' zagalamit, pokazat da se kužiš i da nije do tebe (ako je neki kvar) i odma dolaze.

E tako je najbolje iako sam ga(DSL) ja uzeo prije 3 god. rekli su u 30 dana i došli! Al samo ih treba zvati svaka 2-3 sata i DSL stiže brzinski!!
Q6600 2,4 Ghz 2GB RAM DDRII(667Mhz) ATI Radeon x1950pro 512 segate 320 gb
16 godina
neaktivan
Adsl- t-com

koristim iskon iako je u vlasništvu t-coma sasvim sam zadovoljan iako mogu i bolje 2mbps sasvim je dovoljno samo dosta nestabilno zna past na 608kbps onda pucam fkt mreže su pretrpane....

AKos

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sub_zero kaže...

Zato što modem ide najbrže 56K/bps
Ne razumijem zašto ali nikada ti to neide do maximuma (56K)
Meni su također govorili i izmotavali se (jer nemamo tehničkih mogučnosti) da ima daš malo 500Kuna pod nos da vidiš kako bi tehničke mogućnosti narasle. Još je najsramotnije što ja živim u Zagrebu.

Ovisi ti o kvaliteti instalacija, kabela itd. uključujući i onih u tvojoj kuci! Mislim da bas nitko nema punih 56!

Nema veze što živiš u ZG!
16 godina
neaktivan
teratogen kaže...

nazalost ovdje je t-com jedina opcija.

inace meni dialup ne ide manje od 46, a vrlo cesto je i 50 kbps dok frendovima je obicno oko 33kbps.

i što je najbolje vecinu njih je kontaktirao t-com i prodao im uslugu preko telefona. predpostavljam da nema dovoljno signala ili tako nešto.

zalosno je da u 21 st, kraj prvog desetljeca ljudi moraju surfat sa 33k.

Nije nužno da ti je to jedina opcija. I ja sam dobio dostupnost tek
sredinom 12 mj prošle god i isto sam dobio ponudu samo od t-scuma.
Međutim, pošto ti je iskon u potpunom vlasništvu t-scuma možes odabrati
i njihovu DUO.hr tarifu. Ja osobno imam 8 Mbit/s flat i placam 258Kn, a uz to sam
cijeli paket dobio za nevjerojatnih 13 DANA!!ŠutimŠutim
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice