Adsl H1 Telekom

poruka: 14
|
čitano: 7.637
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Adsl H1 Telekom

koristim adsl od h1 telekoma i ima nekoliko dana mi je usporila brzina preuzimanja moj paket je 3mbps i skidalo mi je se po 300 kbps a sad mi se skida 70 kbps kako mogu rješiti problem na speedtest kaže da je dpbra brzina preuzimanja restartao sam router na tvorničke postavke i opet ništa

browseri :explorer 9 i google chrome

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Adsl H1 Telekom
Simpsoni kaže...

koristim adsl od h1 telekoma i ima nekoliko dana mi je usporila brzina preuzimanja moj paket je 3mbps i skidalo mi je se po 300 kbps a sad mi se skida 70 kbps kako mogu rješiti problem na speedtest kaže da je dpbra brzina preuzimanja restartao sam router na tvorničke postavke i opet ništa

browseri :explorer 9 i google chrome

Ako speedtest kaze da je dobro, onda je moguće da server sa kojeg skidaš nemože više dat.

Jel to apsolutno svugdje 70 kBps sad?

13 godina
protjeran
Adsl H1 Telekom

ja sam skidao sa ove stranice probajte pa vi vidite

http://www.skidajmo.com/

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 12:51 (Simpsoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Adsl H1 Telekom

evo mojih rezultata od Speedtes.net

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Adsl H1 Telekom

Evo i meni skida max 150 kbps na ovoj stranici, isto H1, na ostalim sve uredno, server takav, neki spor :)

Nemaš brige :)

\/\/ [M|C] F1des911 \/\/ The world is better without a few morons that get under the knife that I hold :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Adsl H1 Telekom

a moželi biti do njihovih servera preopterećenje jer sam zvao h1 telekom i oni kažu da je dobra brzina ta 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Simpsoni kaže...

a moželi biti do njihovih servera preopterećenje jer sam zvao h1 telekom i oni kažu da je dobra brzina ta 

Pa rekoh, nešto nije uredu sa serverom od tog skidajmo sajta, i meni skida usporeno a na bilo kojem drugom serveru skida normalno, 300+ kbps.....

Nije do H1, do skidajmo servera je :)

\/\/ [M|C] F1des911 \/\/ The world is better without a few morons that get under the knife that I hold :)
13 godina
protjeran
Adsl H1 Telekom

oden na ovoj stranici http://www.filehippo.com/ se skida od 290 kbps do 360kbps 

a može li biti do web browsera 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 14:18 (Simpsoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Adsl H1 Telekom

otkrio sam u čeme je problem sa skidanjem sa web portala skidajmo.com problem je avast antivirus 7 od je blokirao pa koji je bolji antivirus

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Adsl H1 Telekom

dobio sam novi router do H1  i sve je u reu sa brzinama i vezom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Adsl H1 Telekom

Da li se treba vratiti T-Comu njihov router i STB od Max TV-a u slucaju prelaska na drugog operatera (konkretno H1)?

Napominjem da mi je ugovor sa T-comom istekao..

Hvala!

God created man, Samuel Colt made them equal.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
aLive kaže...

Da li se treba vratiti T-Comu njihov router i STB od Max TV-a u slucaju prelaska na drugog operatera (konkretno H1)?

Napominjem da mi je ugovor sa T-comom istekao..

Hvala!

Koliko ja znam to ostaje tebi, tako je bilo kod mene, raskinuo ugovor i ostao mi i STB i router nemoraš ništa vraćat, otplatio si ih već X puta u računima neboj se.....

\/\/ F1des911 \/\/ The world is better without a few morons that get under the knife that I hold :)
13 godina
protjeran

ne trebaš im vratiti router posto ti je istekla ug.obveza

i sve stvari oko prelaska na h1 obavlja h1 telekom sa t-comom

inace ja radim u h1 pa ako te zanima ista oko prelaska pitaj.

15 godina
Adsl H1 Telekom

Dečki nite u pravu u vezi modema. Sve ovisi kad je modem dobiven. Malo pogledajte uvjete poslovanja T-com-a. Tam točno piše datum od kad vrijedi da su svi modemi od T-com-a nakon raskida ugovora. Čini mi se da ako si potpisao ugovor prije 01.09.2010 onda ne moraš vračati modem ako nisi pod ugovorm, a nakon tog datuma ako si dobio modem onda ga moraš vračati.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice