Ovako mozda je naziv teme glup ali imam jedno pitanje, ovako ja i moj rodjak koji zivi u susjednom mjestu koristimo internet od istog internet provajdera, eh sad ponekad njemu zaskripi sa placanjem pa dali bi on mogao unijeti moj username i sifru i tako da ponekad obojica koristimo moj racun i da se povezujemo na net, to da ce net biti sporiji nema veze ali dali cu ja imati net kad je on prikljucen to me zanima? Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
internet je vezan za tvoj broj tako da nemoze on uniti tvoju sifru i spojiti se
Nemoguće je to izvesti tako kak si ti zamislio.
Da bi se on mogao spajati s tvojim podacima opet mora imati ADSL priključak, što znači da ga mora i plaćati. Nekad prije, kad nije bilo flat ratea ja i prijatelji smo dijelili račune kad bi netko od nas potrošio paket, međutim to nije ono što tebe zanima.
Osim toga, kad se jedan korisnik spoji s jednim računom, drugi ga ne može koristiti.
Ovaj internet sto koristimo nema veze sa fixnim telefon niti icim to je samo internet
Pa to i jest ja msm jer koristimo neke flat pakete na fer osnovi, nikakvi modemi niti bilo sta, imam antenu, kabal, adapter za antenu i komp :D
Ako smijem stavit link od neta koji koristim pa vidite vi?
Ovaj internet sto koristimo nema veze sa fixnim telefon niti icim to je samo internet
Kak to misliš?
Kakav internet koristite?
http://www.elsoft.ba/ evo tu sve pise, ja se bas i ne razumijem bas najbolje
stvarno neznan danny ce bolje znati
http://www.elsoft.ba/ evo tu sve pise, ja se bas i ne razumijem bas najbolje
Uh, koristiš nekakvog providera za kojeg vjerojatno ovdje nije culo 99% ljudi, i jos k tome mislis da znamo konfiguraciju njihovog sustava?
Pošto je bežićno, postoji vjerojatnost da se čak i moše koristiti ista šifra s različitih mjesta.
Ako nije vezano za MAC adresu kartice u računalu.
Ali vjerojatno se ne može koristiti istovremeno.
Al kao što sam reko, to ovisi o njihovom sustavu.
Dobro, svejedno hvala :)
Dobro, svejedno hvala :)
Samo ti pricekaj na temi, mozda ce se javiti netko u onih 1% :)