igram igre s frendovima online,i cujemo se sa slusalicama preko xfirea.
slabo se cujemo,i često se prekine veza(na sekundu)
jeli problem u slusalicama ili u necem drugom?
igram igre s frendovima online,i cujemo se sa slusalicama preko xfirea.
slabo se cujemo,i često se prekine veza(na sekundu)
jeli problem u slusalicama ili u necem drugom?
Koje slusalice?
canyon neke 90-100 kn su kostale prije par mjeseci.
frend ima iste takve i ne dešava se ovo kad s nekim prica..?
Nisam te pitao bez razloga jer sam imao isti problem nedavno,sa svojim slusalicama.
Skuzio sam da je bio problem u tzv.potenciometru koji se nalazio na kablu(sluzio je za stisavanje i pojacavanje zvuka).
Premostio sam taj potenciometar i one sada rade ko "doha Joksimava"
Za tvoje ne znam kakve su,ali nema tu puno logike; ili je kontakt ili driver!
Mrdanjem kabla,slusalica,jacka,mozes ustanoviti jel kontakt u pitanju(slabi kontakt-mislim)
A reinstalacijom i instalacijom novih drivera rjesavas se software-skog problema,uz naravno-ciscenje uz pomoc recimo Driver sweeperom!
Nisam te pitao bez razloga jer sam imao isti problem nedavno,sa svojim slusalicama.
Skuzio sam da je bio problem u tzv.potenciometru koji se nalazio na kablu(sluzio je za stisavanje i pojacavanje zvuka).
Premostio sam taj potenciometar i one sada rade ko "doha Joksimava"
Za tvoje ne znam kakve su,ali nema tu puno logike; ili je kontakt ili driver!
Mrdanjem kabla,slusalica,jacka,mozes ustanoviti jel kontakt u pitanju(slabi kontakt-mislim)
A reinstalacijom i instalacijom novih drivera rjesavas se software-skog problema,uz naravno-ciscenje uz pomoc recimo Driver sweeperom!
hvala za ovaj driver sweeper,probat cu s njime.
mozes li mi objasniti ovo sa premoscivanjem potenciometra?
hvala za ovaj driver sweeper,probat cu s njime.
mozes li mi objasniti ovo sa premoscivanjem potenciometra?
Ma to AKO GA IMAS, i ako ti on prestavlja problem.
Kuckas po njemu i cujes smetnje,krcanje,prekitanje......ili drugi (na liniji) cuju smetnje dok ti kuckas.
Lipo ga rastavis i vidis zice zalemite na tiskanu plocicu,odlemis te zicice(obicno 4 kom),bacis tu plocicu sa potenciometrom i zalemis direktno zice boja na boju,izoliras i to je to!
NARAVNO AKO GA IMAS I AKO TI JE ON PROBLEM!