evo ovako..imam problem oko spajanja zvucnika na komp..naime, kao glavne zvucnike koristim KEF koji su spojeni sa technics-ovim pojacalom..i jako sam zadovoljan sam zvukom...zvucnici imaju stvarno dobar zvuk...glasni su..ma sve je super :)
samo, problem je kad se želi pustit nekakva malo komercijalnija mjuza..tipa nekog housa i techna...naime, dobro oni to obavljaju..al ipak im fali malo niskih tonova...onda sam od dnevnog maznuo yamahin SUB koji zadovoljavajuce radi..međutim, dolazim do problema jer ga nemam gdje spojit!! ako ga spojim u izlaz iz pojacala za slušalice (sto je jos i najbolja solucija, jer kad pojacavam zvucnike istovremeno pojavacam i bass) onda prima previše visokih tonova..i počne smetat kad SUB pokusava svirat vioke tonove, jednostavno bruji i nervira...zatim sam ga probao spojit direktno u ulaz za SUB na interg. zvucnoj od kompa (jer dodatna zvucna ni nema izlaz za sub)
znaci samo bi trebalo nekako nahebat ovaj realtekov software da šalje niske tonove i u glavne zvučnike i na SUB istovremeno..
zna netko rješenje? :)
EDIT: rjesenje bi bilo LOW PASS filter..al kako drajvere prisilit na rad?

Izlaz iz aplikacije usmjeri na fizičku zvučnu karticu.