Slušalice za glazbu - tema za izbor izdvojena tema

poruka: 4.398
|
čitano: 1.389.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Slušalice za glazbu - tema za izbor

Pozdrav, pošto imam Sennheiser 201, sad nekaj razmišljam o nabavci drugih slušalica, pošto mi kabel baš i nije dovoljno dug..
Razmišljal sam i o bežićnim slušalicama (600-700kn) jel vrede kaj, il da odmah odustanem u startu od njih? Namjena: muzika, filmovi..
Ak može neke preporuke..
Inače ove 201 spojene su na nuforce usb dac..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav,namjeravam uzesti neke kvalitetne slusalice do 600 kuna.Mozda bi se dalo malo dignit.Sluzile bi mi za slusanje i amatersko produciranje kuci,a mozda i za live.Znam da za to kvalitetnih slusalica nema ispod 1000 kn,al eto sad si nemogu to priustit..Ima ko prijedlog?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 2:01 (josipp).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dali su dobre slusalice od razera za slusanje glazbe.

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može preporuka over ear slušalica od 300-500, MAX 600 ako je velika razlika. Služile bi za glazbu, filmove, igre.

Od glazbe bi se slušalo:

-puno lagane elektronike u stilu vangelisa

-trance tipa juno reactor, infected mushroom, delirium itd.

-poluklasična/simfonična glazba, npr. philip glass

-new age, world music i slično, npr enya, enigma

-nešto malo svega ostalog.

-Važno je da su closed tipa, sa što boljom izolacijom, jer će uglavnom biti spojene na komp, kraj kojeg je odmah televizija. Tu i tamo će se spajati na mobitel.

-Što realističniji i puniji zvuk. Možda da imaju mrvicu više basa zbog elektronike i filmova, ali da ne bude pretjerano jak da ubije sve ostale frekvencije.

Do sada san imao platronicsov gamecom 380 i nisam s njima zadovoljan. Zvuk im je nekako plitak, kao da dolazi iz daljine.

-Da su udobne i fleksibilne. Koristit će se po 3-4+ sata dnevno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 16:15 (Griz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Slušalice za glazbu - tema za izbor
Griz kaže...

Može preporuka over ear slušalica od 300-500, MAX 600 ako je velika razlika. Služile bi za glazbu, filmove, igre.

Od glazbe bi se slušalo:

-Važno je da su closed tipa, sa što boljom izolacijom, jer će uglavnom biti spojene na komp, kraj kojeg je odmah televizija. Tu i tamo će se spajati na mobitel.

-Što realističniji i puniji zvuk. Možda da imaju mrvicu više basa zbog elektronike i filmova, ali da ne bude pretjerano jak da ubije sve ostale frekvencije.

Do sada san imao platronicsov gamecom 380 i nisam s njima zadovoljan. Zvuk im je nekako plitak, kao da dolazi iz daljine.

Sennheiser HD280 Pro za samo 400 kuna.

http://www.njuskalo.hr/slusalice/sennheiser-hd-280-pro-oglas-10215664

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
15 godina

Koje su najbolje slusalice u Elipsu? Da su bas kvalitetne i imaju dobar zvuk.Trenutno imam Sennheiser HD205 i super su,samo su pukle i trazim zamjenu,do 1000kn,ali samo u Elipsu jer tamo imam poklon bon,naravno ne moraju bit najskuplje.Wireless nije toliko bitan.

Di2 & EPS FTW!
17 godina
ivanoile kaže...

Koje su najbolje slusalice u Elipsu? Da su bas kvalitetne i imaju dobar zvuk.Trenutno imam Sennheiser HD205 i super su,samo su pukle i trazim zamjenu,do 1000kn,ali samo u Elipsu jer tamo imam poklon bon,naravno ne moraju bit najskuplje.Wireless nije toliko bitan.

Obzirom da Elipso nema neki izbor, a ti imaš poklon bon, onda Sennheiser HD518, koštaju 50 kuna više.

http://www.headphone.com/headphones/sennheiser-hd-518.php

Pa eto, kupi i guštaj, vjerujem da su odličan izbor. Da, najskuplje su, no eto, ostale nisu niš posebno.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 14:34 (Father_Dougal).
14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Griz kaže...

Od glazbe bi se slušalo:

-Važno je da su closed tipa, sa što boljom izolacijom, jer će uglavnom biti spojene na komp, kraj kojeg je odmah televizija. Tu i tamo će se spajati na mobitel.

-Što realističniji i puniji zvuk. Možda da imaju mrvicu više basa zbog elektronike i filmova, ali da ne bude pretjerano jak da ubije sve ostale frekvencije.

Sennheiser HD280 Pro za samo 400 kuna.

http://www.njuskalo.hr/slusalice/sennheiser-hd-280-pro-oglas-10215664

Ovo ti prodaješ ili? Malo sam skeptičan prema cijeni... Nove su oko 1300kn.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 21:29 (Griz).
15 godina

Trebao bi over-ear slusalice do 100kn, vidio sam da ima Philips SHP1900. Imaju li neke bolje za tu cijenu?

http://www.facebook.com/webshop112
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 23:07 (mustang995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Griz kaže...

Ovo ti prodaješ ili? Malo sam skeptičan prema cijeni... Nove su oko 1300kn.

Ne, nije to moj oglas :) trenutno nemam slušalica na prodaju.
Ako ti je moguće naći se sa likom i pregledati slušalice prije primopredaje, to bi bilo super.
A zašto ih prodaje tako jeftino... jel duguje novce, stisle kamate, pitanje je. Jednom sam kupio super zvučnike za malo para, sličan razlog - čovjek je selio vanka, pa je rasprodavao za sitniš sve što je imao.

Nazovi pa vidi, procijeni.

17 godina
mustang995 kaže...

Trebao bi over-ear slusalice do 100kn, vidio sam da ima Philips SHP1900. Imaju li neke bolje za tu cijenu?

Za tako malo novaca ti je maltene svejedno, sve imaju neku falingu.

13 godina
odjavljen

http://www.ronis.hr/pioneer/189/slusalice-pioneer-se-mj51/SE_MJ51/2/

Trebaju mi neke slušalice za početak a da su oke, DJ sam sad pa... tako nekih 400-ak kuna max..dok se ne počnu vrtiti veće pare a da imam bar neke solidne slušalice pa ako može preporuka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Slusalice do cirka 1000 kn? 

Bitno da su over ear i da imaju dobru izolaciju zvuka.

Da su dobavljive negdje kod nas.

Posto slusam vise manje skoro sve zanrove glazbe, bitno mi je da imaju overall dobre tonove. Srednji i visoki su mi bitni, ali i da je bass postojan pogotovo za vrijeme slusanja elektronske glazbe.

Hvala, LP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moja preporuka za Audio Technica ath-m50s. Vrhunske slusalice,zadovoljan sam sa svime.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Rav3n kaže...

Slusalice do cirka 1000 kn? 

Bitno da su over ear i da imaju dobru izolaciju zvuka.

Da su dobavljive negdje kod nas.

Posto slusam vise manje skoro sve zanrove glazbe, bitno mi je da imaju overall dobre tonove. Srednji i visoki su mi bitni, ali i da je bass postojan pogotovo za vrijeme slusanja elektronske glazbe.

Hvala, LP.

Mislim da su ove ono što tražiš. BOSEovi skuplji modeli su poznati po izolaciji, valjda malo toga ima i u ovom modelu. Dobre su i za po vani.

http://www.svijet-medija.hr/art/slusalice-bose-on-ear-/16609

You are wrong, fucked, and overrated and I think am gonna be sick of your fall!
12 godina
neaktivan
Cao ljudi! Dakle, trebao bih neke bezicne slusalice do MAX 500kn koje bi koristio iskljucivo za filmove i glazbu. Kako se  ne razumijem najbolje u slusalice, ukoliko ne postoje takve ili bezicne nisu najbolji izbor, onda mogu i neke zicne do MAX 450kn. EDIT: ove su mi zapele za oko: http://www.svijet-medija.hr/art/bezicne-slusalice-sony-mdr-rf855rk/45740 Nije mi jedna stvar kod njih jasna. Dakle, ja bih trebao prikljuciti laptop na stanicu i onda su one bezicne? Ako je to tako, ja trazim onda neke koje rade na tehnologiji bluetooth ili nekoj, odnosno neke koje ce mi omoguciti da su bezicno spojene direktno na uredaj.
if you are good at something never do it for free
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 14:43 (jdiaz).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

Uzimaj, onda. Nećeš fulati.

15 godina
http://www.facebook.com/webshop112
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja imam philips,kupio za 50kn u kauflanda,odlične...ja bih išao na njih jer je veći promjer(4cm)

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moze preporuka slušalica max 250-300 kn,što udobnije ako je moguce da nisu veliko opterecenje za uši i glavu?! 

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trenutno imam Philipsove SHE3590 za 110 kn i super su mi, kvaliteta je AKG, ali nisu čvrste. Čuo sam da su dobre neke Philips SHE 9*** model, malo potraži. Imaš i Sennheiser, ali tu malo potraži, oni zadovoljavaju tvoje standarde. 

Slušam isti tip muzike ^^ + idem u teretanu, tako da te shvaćam.

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

molio bih preporuku sluša do 400kn... preferiram one over ear.. po mogućnosti neke balansirane jer slušam skoro sve vrste muzike

pogledao sam dosta sluša od denona, sennheisera, akga,ath, no jednostavno neznam koje bi bile najisplativije.

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

Ima li netko iskustva sa navedenim slušalicama :

http://www.sony.hr/product/hps-prestige-headband/mdr-10rc

Oko soma kuna su u Sony Centru, da li se možda mogu tamo isprobati?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo da potvrdim, ove slusalice ( u tom cjenovnom rangu ) SoundMAGIC E30 su najbolje recimo sto se moze kupiti,ako sam dobro skuzio ?

I kolko vidim samo online se moze naruciti, tj nema ih nigdje kod nas ? 

Thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Roby86 kaže...

Pozdrav ekipa,

Hvala!

Pozz kolega, nemam iskustva s navedenim modelom i nemam predrasude o sony-u, ali znam da za taj iznos imas vec izbor ozbiljnijih proizvodjaca slusalica. Pogledaj akcije u sonus artu itd... Svakako poslusaj svaki model za koji ti se pruzi prilika, radi ergonomije i pogotovo zvuka. Lp

coffe,coffe,coffe.....
17 godina
Roby86 kaže...

Pozdrav ekipa,

Hvala!

Bolje uzmi ovo i uživaj u zvuku

http://www.audiopro.hr/proizvod/akg-k-240-mkii?idPrim=15&idSec=99&idTer=247&idPro=7693

17 godina
odjavljen
cropunk kaže...

Samo da potvrdim, ove slusalice ( u tom cjenovnom rangu ) SoundMAGIC E30 su najbolje recimo sto se moze kupiti,ako sam dobro skuzio ?

I kolko vidim samo online se moze naruciti, tj nema ih nigdje kod nas ? 

Thx

Iz prve ruke ( jer sam kupio oboje ) Soundmagic e10 su bolje kako zvucno tako i po kvaliteti izrade . A cijena tu negdje ( par $$ gore-dolje )  ( Slike prilozene ) 

Evo ti nesto jos bolje za manje love . Kupi dok je prilika jer su kod nas vise nego dvostruko skuplje ( nisu fake )

http://www.ebay.com/itm/200988493175?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Head.Fi-er
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 8:56 (unimatrix001).
17 godina

a kolika je razlika izmedu tih  sony i E10 ? - (vidio da napisao jos bolje, ali razlika me samo zanima? )

thx na tako detaljnom odgovoru

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 12:17 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
cropunk kaže...

a kolika je razlika izmedu tih  sony i E10 ? - (vidio da napisao jos bolje, ali razlika me samo zanima? )

thx na tako detaljnom odgovoru

Razlika je u vecoj preciznosti koju pruzaju  Sony xba-1 , boljem zvucnom driveru i dakako , sad su i prilicno jeftinije . Vidis koliko ih se prodalo u samo dva dana . Nije bez razloga. 

Druga stvar je , a nije nebitno ta da Sony isporucuje dodatni set nastavaka sa boljom izolacijom .  

Head.Fi-er
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice