Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.560.492
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Ino je dobio G403 na review.

Ozbiljno mi treba novi status.
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

Pozdrav. Prošle godine negdje u 10. mjesecu sam tu pitao za savjet u vezi miša i kupio g302. Sad me u zadnje vrijeme nešto zeza lijevi klik. Kliknem 1, on registrira kao 2 puta. Povlačim nešto, tipka mi je stalno pritisnuta, ali on registrira da sam je otpustio (pa nekad po 2-3 puta tako "uhvati i otpusti"). Jeli se da tu nešto srediti ili ne?

Ne vidim nikakvu temu za kvarove/popravke periferije pa sam postao u ovu temu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 22:18 (AirLive).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
AirLive kaže...

Pozdrav. Prošle godine negdje u 10. mjesecu sam tu pitao za savjet u vezi miša i kupio g302. Sad me u zadnje vrijeme nešto zeza lijevi klik. Kliknem 1, on registrira kao 2 puta. Povlačim nešto, tipka mi je stalno pritisnuta, ali on registrira da sam je otpustio (pa nekad po 2-3 puta tako "uhvati i otpusti"). Jeli se da tu nešto srediti ili ne?

Ne vidim nikakvu temu za kvarove/popravke periferije pa sam postao u ovu temu...

Garancija. Odma po novi.

Ak ti u dućanu ne zamjene, Logitech preko Supporta sigurno hoće.

Samo ga nemoj otvarati.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina

Jeli, znači dali bi novog? Mogao sam prije ljeta pitat onda :D. Ali eto nisam, sad ve već nervira.

To oni provjere kvar u dućanu? Jer problem je što meni nekad radi najnormalnije, a nekad imam ove probleme.

14 godina
AirLive kaže...

Jeli, znači dali bi novog? Mogao sam prije ljeta pitat onda :D. Ali eto nisam, sad ve već nervira.

To oni provjere kvar u dućanu? Jer problem je što meni nekad radi najnormalnije, a nekad imam ove probleme.

Ne znam kak ide u dućanu.

Ovak je bilo:

Javio sam se Logitechu i oni su rekli da to prvo moram srediti u dućanu.

Otišao sam u dućan i pokazao im (greška je bila kozmetička) i oni su rekli da to nejde pod garanciju.

Ponovo sam kontaktirao Logitech, rekli su da to ide pod garanciju i da će sve srediti.

Dao sam podatke o mišu, svoje podatke... sve što treba i oni su organizirali prijevoz i platili, ja sam samo morao odnjeti paket u Overseas.

I za 2 dana je bio kod njih i za 3 dana iz Švicarske novi kod mene.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina

Znači da se ne pouzdajem baš u dućan? Kod mene je u pitanju links, a čitao sam tu negdje po forumu da oni nisu baš poznati po tome da potvrđuju garanciju. Vidjet ću onda za koji tjedan kad budem išao u Split.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 21:18 (AirLive).
16 godina
neaktivan

Mom voljenom Verbatim Rapieru V2 je izgleda crknuo scroll, a više se ne proizvodi. Zanima me postoji li i dalje nešto tako kvalitetno za smiješne novce (došao je okruglih 69 kn). A i fora mi je što je underdog totalni bio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam ovu podlogu za miša:

http://www.futura-it.hr/katalog/periferija/mistabletprezenter/podloge/27055/

pa me zanima dal da uzmem laserski ili optički miš, ili je svejedno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tkanina - opticki.

Twitter: @191x7
17 godina
Gam3r kaže...

Nakon 10 godina koristenja najjeftinijih miseva i napokon sa si priustio mis kakav zelim. Uzeo sam si Roccat Kone Pure Military (Desert Strike) i mogu reci da sam odusevljem. Mis je fantastican, ergonomski taman za mene posto nemam velku sapu te koristim trip grip. Kvaliteta je odlicna na prvu i mogu reci za te pare vrijedan sigurno. Hvala ekipi na preporukama :)

Vidim da večina hvali ovaj miš, gdje se može nabaviti? Ja sam tražio al točno tu verziju ne mogu nači.

15 godina
walentkane kaže...
Gam3r kaže...

Nakon 10 godina koristenja najjeftinijih miseva i napokon sa si priustio mis kakav zelim. Uzeo sam si Roccat Kone Pure Military (Desert Strike) i mogu reci da sam odusevljem. Mis je fantastican, ergonomski taman za mene posto nemam velku sapu te koristim trip grip. Kvaliteta je odlicna na prvu i mogu reci za te pare vrijedan sigurno. Hvala ekipi na preporukama :)

Vidim da večina hvali ovaj miš, gdje se može nabaviti? Ja sam tražio al točno tu verziju ne mogu nači.

Pitaj u Prosatu.

15 godina

vidim na stranicama ozone gaminga da im dolazi novi miš, Exon F60 Origen, 3310 senzor

nekako mi se jako sviđa, subtilan dizajn, rbg zona nije prenapadna, nije natrpan sa tipkama, ima dobro riješene pozicije za prste pogotovo desna strana, to mi se jako sviđa jer sam naviknut na takve stvari

baš me zanima kolika će mu bit cijena, ali kako vidim da im je to top of the line miš, vjerujem da bude paprena...

ako stave neku razumnu cijenu, vjerujem da bi mogao bit kompetitivan miš

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 23:54 (matija656).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Za pucaćine koja je bolja podloga razer spead ili control edition?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bruno03 kaže...

Za pucaćine koja je bolja podloga razer spead ili control edition?

Kupio obje i boja mi je speed, ali ja imam teški miš. Obje su "gaming" pa ovisi o preferencijama samog igrača.

P.S. http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/izbor-dobre-podloge-misa/164493.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 11:57 (CyberDemonVZ).
12 godina
neaktivan

Pozz svima.

Nakon dugo vremena, odlučio sam izdvojiti malo veću sumu novca za miš, tipkovnicu i podlogu.

Dosada sam uvijek kupovao kojekakve MS za 100tinjak kuna, tako da 1000kn smatram jako velikom hrpicom :D

Možete li mi preporučiti neki "trio", ili duo bez podloge do 1000kn

Hvala vam unaprijed :)

P.S.: Palim se na ledice :D

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Na koji način držiš miš (koji grip), koja veličina podloge?
12 godina
neaktivan
Palm grip, trenutno imam zalman mp500, a malo sam ograničen s prostorom , stala bi i malo veća podloga od nje. (280x230)
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
11 godina
neaktivan
Mis i keyba - fnatic gear flick g1 i fnatic gear rush s brown switchevima (sad je na popustu u adm-u) ispadne tocno 1000 kn, jos uzmes Roccat Taito 5 mm podlogu (ili ako oces da podloga bude crvene boje isto onda Ozone Ground Level M)
11 godina
neaktivan
Na mobu sam pa nemogu editat post - krivo sam vidio dimenzije podloge, uzmi CM swift RX-S
13 godina
neaktivan

Fnatic Flick ima prevelik LOD. Probao sam ga i zna smetati posebno kad radiš flickove. 

11 godina
neaktivan
momci evo mene opet malo smetat :P

znaci situacija je ovakva, dok san ja skupija pare za roccat kone pure military, on se vecinon svugdi rasproda, ostale su jos samo cijene 4oo+, al dovoljno san skrtav da ne uzmen za 1oo vise. jel imate jos koji mis do 3ookn da je kvalitetan, da ima dobar senzor, fps najvise igran,.. hvala unaprid

0 0 hvala 0
17 godina

Steelseries Rival 100, a možda bi poslužio i CM Storm Alcor.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ili bi bilo dobro cekat da.se.restocka. ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Onda mozda Rival 300 umjesto g1
11 godina
neaktivan
Onda mozda Rival 300 umjesto g1
17 godina
neaktivan

Razmišljam o kupnji Rival 500 miša, da li ima još koji u tom rangu? Pretežito mi treba za mmo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Razmisljam uzet coolermaster octane za 350kn al me zanima jel postoji neka bolja do tak nekih 400 kuna set(keyboard+mouse)

Prednost da su mis i tipkovnica dosta tihi tijekom tipkanja...

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 11:41 (karlo125).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Destinyg133 kaže...
ili bi bilo dobro cekat da.se.restocka. ?

pitaj u instaru dal ga mozes narucit. Tamo je bilo najjeftinije kad sam ja prije mjesec dana kupovao, 280-290 kn

11 godina
neaktivan

nemaju vise, nazalost, pita san :/

16 godina
neaktivan
Filemona kaže...

Mom voljenom Verbatim Rapieru V2 je izgleda crknuo scroll, a više se ne proizvodi. Zanima me postoji li i dalje nešto tako kvalitetno za smiješne novce (došao je okruglih 69 kn). A i fora mi je što je underdog totalni bio.

puno biste pomogli

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice