Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.560.492
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Ekipa šta mislite za 150,00kn neki neloš miš?

95% godine sam u Zagrebu i ne da mi se nosit miš u Split svaki put kad idem gore dole, pa da imam ode nesto u splitu a da nije baš katastrofa?

Od igara se igraju uglavnom strategije, al zna nekad malo cod2 se bacit za gušt sa ekipom i nekad team fortress 2. Fala :)

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
Sharkoon Shark Force
"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
13 godina
neaktivan

Poštovanje društvo.

Dobro bi mi došao pokoji savjet za odabir "ergonomskog" miša prikladnog za MOBA/FPS uz palm/finger grip (cca. 19.5cm). Znam da je G303 dobar, no nisam siguran kako bi mi oblik odgovarao. Zanimljivo mi djeluju i Kone Pure te Kone KTD, gdje nisam siguran bi li mi odgovarao manji/lakši ili veći/teži. Popratio sam i mnoštvo drugih, no nije me fascinirala završna obrada koja mi je ipak bitna ako ću potrošiti 50-80€ za miš. Najradije bi ih sam isprobao, no to bi zahtijevalo podosta putovanja i vremena, a i € koje bih radije ulupao u mehaničku tipkovnicu. xD Cijenim svaki feedback.

Koristim Razer Destructor 2 podlogu (ako to igra ikakvu ulogu).

0 0 hvala 0
17 godina

Zbog relativno dugačke ruke savjetujem Kone XTD za palm grip, ali ako si voljan preći na claw ili fingertip onda Kone Military Optical.

Za njega kažu da je za manje ruke, ja ga uzeo jer su mi svi govorili da imam male ruke a kad ono moje ruke od vrha srednjeg prsta do zapešća skoro dvadesetka...

I svejedno mi paše super (jer koristim fingertip).

Twitter: @191x7
Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Koliko dugo koristiš svoj Kone? Vidim poneki kupci se žale na kraći životni vijek (? imao sam kikiriki miševe koji su me godinama služili pa ne znam da li obraćati na to pažnju). Mislim da lagano naginjem na Kone Pure. Pretpostavljam da bih s njime mogao biti precizniji, a za casual korištenje mi djeluje dovoljno ergonomično za odmoriti ruku na njemu. :) Hvala na odgovoru.

17 godina

Kone Pure imam nekih mjesec i nešto. Koliko znam, Roccat pravi kvalitetnu periferiju.

Moj PC  
4 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Šta mislite isplati li mi se uzeti Roccat kone pure desert strike umjesto sharkoon fireglider black? Za cijenu roccata mogu uzeti sharkoon i dobru podlogu pa me zanima jel razlika u kvaliteti dovoljna da opravda razliku u cijeni? Pogotovo s obzirom da nemam u planu igrati ništa natjecateljski i ne igram baš puno FPSove nego češće neke strategije, rpgove tipa total war, witcher i slično..i to uglavnom single player. 

0 0 hvala 0
17 godina

Bez razmišljanja Kone.

12 godina

Ma izgleda da cu uzet Roccat Lua + onu podlogu.. nema se para jbg :(

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
https://www.nabava.net/misevi__490/logitech-mis-g502-proteus-core-crni-usb__6229061

Za onog lika sto kupuju do 80 e
Mis je zakon u svakom pogledu,znam da ima onih sto ne vole logi , ali to je isto kao i oni sto ne vole messeija ili ronalda
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ovi Roccat Kone pure Desert sto se prodaje u instar informatike za 280kn jel to oni sta ima Avago 3310 ili laserska verzija?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kone pure military imaju avago 3310

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Zahvaljujem. samo me bunilo sto ime ne pise military nego desert al valjda je to jedna od tri verzije militarya
16 godina

Miš do 700kn, jedini uvjet da je wireless. Frend ga kupuje i za sad mu je za oko zapeo logitech g700..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo kao novi vlasnik Kone Optical miša, još jednom zahvaljujem. Kratak feedback: Imam samo riječi pohvale, od završne obrade, tipki pa do senzora (pogotovo scroll wheel, divota). Software je malo nepregledan no to me ne dira, jer nakon što jednom posložim profile, sumnjam da ću s njime imati previše doticaja. Rekao bih da je miš za claw grip pomalo slippy, no moguće da je do mene pošto nisam sklon tom gripu. Kao jedini (meni osobno) nedostatak bih istaknuo udubljenje za palac. Donji stražnji dio je malo preoštro definiran, pogotovo za finger grip, no sve u svemu dobri smo si. Naći ćemo svoju pozu. :P Pozz!

0 0 hvala 0
15 godina

Palm grip FPS miš, cijena nije problem, imam velike ruke i jako duge prste, pa mi je ova Razer Mamba Elite 2012 koju imam super, ali polako crkava. Molim preporuku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...

Palm grip FPS miš, cijena nije problem, imam velike ruke i jako duge prste, pa mi je ova Razer Mamba Elite 2012 koju imam super, ali polako crkava. Molim preporuku.

Miš za drvosječe. Meni fali malo veće udubljenje za pinkya, ali možeš komotno na njega odložiti svoju šapu, lopatu, vreću krumpira... i još ima mjesta. Vozi miško

Vidim da se pokupovalo dosta Roccata u zadnje vrijeme pa evo mali info od mene i vezi software-a.

Ukoliko netko ima problem sa izradom profila (miš ne zapamti DPI, ne mijenja boju itd...):

1. Postaviti Roccat folder ( C:\Program Files (x86)\ROCCAT ) u Windows Defender Whitelist (<- antivirus)    (vrijedi i za sve druge antiviruse)

2. Programe naziva "TyonMonitor" (<- obje ikone) i "TyonMonitorW" (<- obje ikone) pokrenuti u Windows 7 compatibility mode+Administrator

2.1 C:\Program Files (x86)\ROCCAT\Tyon Mouse   <-default folder u kojem se nalaze za "TyonMonitor"

Brain.exe has stopped working!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 8:11 (ZeroC00l).
15 godina

Uzimam G900 :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nema boljeg, ali probaj ako možeš prije kupovine oblik u nekom dućanu, da ne bi dao 1000 kn za miš koji ti je neudoban.

&amp;quot;Ono si što jedeš&amp;quot; - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
15 godina
Raykip kaže...

Nema boljeg, ali probaj ako možeš prije kupovine oblik u nekom dućanu, da ne bi dao 1000 kn za miš koji ti je neudoban.

Bio dns po njega, miš je fantazija, toliko je udoban i genijalan za FPS, malo je manji od Mambe, ali i dalje super leži u ruci, stvarno sam jako zadovoljan, topla preporuka svima. A pakiranje je, kao da sam kupio neki nakit, a ne miš. :) PREPORODIO SAM SE! Nikad više Razer.

10 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...
Raykip kaže...

Bio dns po njega, miš je fantazija, toliko je udoban i genijalan za FPS, malo je manji od Mambe, ali i dalje super leži u ruci, stvarno sam jako zadovoljan, topla preporuka svima. A pakiranje je, kao da sam kupio neki nakit, a ne miš. :) PREPORODIO SAM SE! Nikad više Razer.

razer . Imaš čevape i gajbu za ovo.

Na kraju umjesto da ja tebi bacim bubu u uho, popušim tvoju... A niš, idem malo do dućana danas.

15 godina
ZeroC00l kaže...
softwaremaniac kaže...
Raykip kaže...

razer . Imaš čevape i gajbu za ovo.

Na kraju umjesto da ja tebi bacim bubu u uho, popušim tvoju... A niš, idem malo do dućana danas.

Nećeš požalit, vjeruj mi, ja imam duge prste i velike ruke, i jako lijepo radi, precizan, lijepo rade tipke, sve registriraju. Uzeo sam u Linksu i to jedva, toliko je tražen da sam skoro ostao bez njega.

10 godina
neaktivan

Već sad žalim. Imam Tyona koji još nije prohodao (sad će za koji tjedan 2 godine), prije nešto vremena sam uzeo Gladiusa od kolege s foruma za office, a spremam se na novi ulov. 2 Razer Imperatora mi stoje na polici zajedno s Mambom i čekaju prepravke, Lycosa (kliketuša) se izgubila negdje u ormaru pod čarapama, Isku (isto kliketuša) još ima naljepnice po sebi a dolazi nova bežićna...tu ću stat, uvidio sam da imam problem.

11 godina
neaktivan
&amp;quot;Ono si što jedeš&amp;quot; - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2016 10:48 (Raykip).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nakon 10 godina koristenja najjeftinijih miseva i napokon sa si priustio mis kakav zelim. Uzeo sam si Roccat Kone Pure Military (Desert Strike) i mogu reci da sam odusevljem. Mis je fantastican, ergonomski taman za mene posto nemam velku sapu te koristim trip grip. Kvaliteta je odlicna na prvu i mogu reci za te pare vrijedan sigurno. Hvala ekipi na preporukama :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Molio bih za neku preporuku za miša od cca 300kn. Jedini je uvjet da bude wireless!

Čak ako ima neka skuplja varijanta miš+tipkovnica combo isto dolazi u obzir! 

Ovi Roccat Kone miševi koliko vidim su svi sa žicom. Ili se varam?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 18:22 (Just Lost).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tako je, svi su žični. Na žalost ne mogu preporučiti bežični gaming miš za tako nisku cijenu - nijedan ne valja.

12 godina
neaktivan

Pozdrav, cisto da se osvrnem na 2 misa koja trenutno koristim G502 za gaming i Mx master za surfanje i editiranje.

G502 je savrseno oblikovan mis i vjerovatno najbolji gamerski mis koji sam probao, jako je odobna tekstura misa, Jedino da je mozda za 5-10 posto siri, no osim toga tesko da se moze bolje. Prije toga sam koristio kratko Kone Pure koji je isto dobro oblikovan ali materijali su losiji (ruka se lakse znoji), tipke su pretvrde za moj ukus, a minus je sto je lagan mis, dok je G502 sam posebi teziji bez dodatnih utega. (sad kako kome pase...)

Mx Master mi se upocetku nije svidao nimalo, primarno jer imam fingertip - claw grip a ovo je mis prvenstveno za palm grip dakle da obuhvatis mis cijelom rukom. Imao sam neke lagane bolove u ruci nakon dugo koristenja g502 pa sam se sve vise prebacivao kod video editiranja i surfanja na Mx. Odlicno je oblikovan podjeca me jako na moj bivsi mis G500 koji je neku nevjerovatnu stabilnost imao... materijali su jos bolji od G502. Skroll wheel je odlican jako lagan... Za produktivnost je ovaj mis fantazija, a jedini minus je sto se na njemu nemoze mjenjati Dpi, sto je zbilja prava steta - npr kod nekih prezicnijih radnji kod editiranja ili photoshopu smanjis dpi da si pomognes...

Sporiji sam naravno u svemu sa Mx-om posto se jos privikavam na drugaciji hvat sa rukom. G502 je nevjerovatno brz i prezican za produktivnost... Sve u svemu pomeni su ovo 2 najbolja misa u svojim kategorijama, Xtd ili Deathadder nisam probao ali sumnjam da su bolji od ovih kada se zbroje sve vrline...

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 20:05 (Haremzg).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Trebam preporuku nekog miša do nekih 200-300kn, trgovina nebitna.

Ugl koristio bi ga samo za laptop pa bi trebao biti wireless. Opet ako je moguće da nije baš totalni bezveznjak s obzirom da često odradim neki photoshop/solidworks na laptopu i po mogućnosti da nije onaj XS MINI kid edition

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uskoro dolazi novi logitech g403 u wired i wireless verziji. Pojavio se slučajno na amozon uk stranici, žičani bi trebao imati 89+10 grama, a bežični 108+10 grama, 3366 i RGB

slike - http://www.overclock.net/t/1609899/lightbox/user/454273

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice