Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.560.448
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
Dakle striček "the_Fichek"

evo poslikal sam podlogu ...
Radi se o Roccat Taito control - mid size ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Destinyg133 kaže...

hahha a pokusavan jeftinije proc :D svako bi tako, jedva sam se nagovorija da uopce uzmen skuplji miš

Ja sam sebi prije nekih 4 mjeseca uzeo ovu i zadovoljan sam. Nije skupa a meni dovoljna 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 19:35 (jopaa991).
11 godina

brijalec

Hahha, I see what u did there :) Fala kaj si sliko. Cini mi se da bi meni vise odgovarala Speed, tj. Shiny verzija, makar nema zasivene rubove.

Klizi li ti mis kad ga jace gurnes ili se brzo zastopa na toj podlozi?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2016 15:16 (The_Fichek).
17 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Što je podloga "grublja" to miš lakše klizi - manje je točaka dodira između podloge i nožica miša. Naravno, to vrijedi samo za slučaj da niste manijaci koji stišću miš odgore. 

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Zašto bi manje dodirnih točaka značilo lakše klizanje miša?
"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
17 godina
Raykip kaže...
Zašto bi manje dodirnih točaka značilo lakše klizanje miša?

Manje trenje. Fizika. Gradivo osnovne škole.

11 godina

Pa ak je grublja, hrapavija onda je vece trenje. Znaci hrapavo = vise praznina izmedju atoma, ustvari manje dodirnih tocaka. To si ustvari i ti napisao. Uglavnom, podloga treba biti skliska da se vise sklize, nema neke filozofije.. Roccat Shiny je nesto kao Razer Goliathus Speed. Treba to kupit pa isprobat..

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2016 16:55 (The_Fichek).
17 godina

Ajde, uzmite grublje i glađe podloge te šutnite miš po njima pa mi recite na kojoj je prešao dulji put i na kojoj se brže zaustavio. Začuditi ćete se.

Sada tražim Zyov video o toj temi (Zy odnosno Rocket Jump Ninja), znam da sma gledao nedavno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Aj baci link kad nadjes, a do tada vidi: 

Long story short control je bolja za nekog tko nije navikao na brze i precizne poteze misom, a speed je bolja za experte ili one koji vole da im mis klizi..

Jos jedan faktor je udobnost, hrapavija podloga bi trebala biti manje ugodna za koristenje, jos kad se ishaba..

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2016 17:20 (The_Fichek).
17 godina

Ne pronađem, možda sam pobrkao likove.

Ali ovaj nije loš:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nego, okanite se podloga u ovoj temi, o tome se trabunja ovdje:

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/izbor-dobre-podloge-misa/164493.aspx

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Upravo fizika os kaze da velicina dodirne povrsine nema veze s trenjem (vjeruj mi, prosla tek 1 godina od kako sam ju napustio, jos uvijek se sjecam)
"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
11 godina
neaktivan

sa nabave net kad gledan za mis , jel ima tu za paypal placanje? https://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Roccat+Kone+Pure+

0 0 hvala 0
12 godina

Pozdrav, crko mi je stari mis pa reko da odem u nabavku novom..

Inace, htio bih da bude neki bundle, znaci mis + podloga za 250(260)kn.

Nasao sam ovaj za 240+20kn dostava.

Vecinom igram FPS igre, tipa BF4, COD4, CSGO.

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina

To ti je entry Roccat i podloga i miš. Ja bih išao razinu dalje: http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=roccat+kone+pure + http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=roccat+taito+midi 120kn više, ali si bez brige jer znaš da sigurno kupuješ kvalitetne proizvode za cijenu. Za točno 260kn teško da se nađe išta bolje, tako da, ako su novci problem je ok. Btw. ta Kanga bi trebala biti mini podloga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2016 14:14 (The_Fichek).
12 godina
The_Fichek kaže...

To ti je entry Roccat i podloga i miš. Ja bih išao razinu dalje: http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=roccat+kone+pure + http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=roccat+taito+midi 120kn više, ali si bez brige jer znaš da sigurno kupuješ kvalitetne proizvode za cijenu. Za točno 260kn teško da se nađe išta bolje, tako da, ako su novci problem je ok. Btw. ta Kanga bi trebala biti mini podloga.

Jedino da onda idem na ovaj roccat kone pure pa onda poslije uberem ovu podlogu..

Battleog - 191silvinjo
17 godina
hahhaajaads kaže...

Jedino da onda idem na ovaj roccat kone pure pa onda poslije uberem ovu podlogu..

Dobra odluka.

15 godina

Umro steelseries cata wow gaming mouse, uzeo roccat tyon, topla preporuka, miš je odličan :)

Suport im je izvrsan, čim sam spojio miš updateo se driver i firmware te su svjetla na njemu random radila, poslao im upit, u roku od sat vremena poslali link sa starijom verzijom drivera i firmwarea i radi ko metak,

pozz

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dali bi bilo pametnije uzet speed-rx unjesto swift-rx

0 0 hvala 0
17 godina
Destinyg133 kaže...
Dali bi bilo pametnije uzet speed-rx unjesto swift-rx

Mislim da su to iste podloge samo što Swift-RX ima prošivene rubove što bi značilo da je vjerojatno duljeg vijeka.

17 godina

Moj unboxing i overview Roccat Kone Pure Military miša:

Moj PC  
6 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Nasa san odlican deal za mousepad na ebayu.
http://m.ebay.com/itm/New-Perixx-DX-1000XL-Mouse-Pad-Mats-Mousepad-Hot-Gift-/182021295075?nav=SEARCH

Narucija san si ga. A mis narucujen za koji dan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Destinyg133 kaže...
Nasa san odlican deal za mousepad na ebayu.
http://m.ebay.com/itm/New-Perixx-DX-1000XL-Mouse-Pad-Mats-Mousepad-Hot-Gift-/182021295075?nav=SEARCH

Narucija san si ga. A mis narucujen za koji dan.

Hm.bas sam gledao da uzmem a onda vidim dimenzije u item descriptionu...Javi koja je zapravo velicina kad stigne

Za iste pare ima DX-2000XL(ne znam razliku) od navodnog proizvodaca,no treba pitati za shipping   http://www.ebay.com/itm/Perixx-DX-2000XL-Gaming-Mauspad-Control-Mouse-Pad-400x320x5mm-Anti-Rutsch-/231990075764?hash=item3603afa174:g:DaMAAOSwQPlV8TaI

Takoder ima I na amazonu.

Mislim da meni ne vrijedi uzet XL kad vec imam Swift-RX-M,ali gledam XXL modele

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2016 22:03 (Darkensync).
11 godina
neaktivan
Ma da, pravo san se zaje... Nisan uopce gleda item description. Po tom ispada 23cm * 19cm to je manje od a4 papira. Ode meni 8o kn u vitar :/ sumnjam da ce doc nesto vece
16 godina
Destinyg133 kaže...
Ma da, pravo san se zaje... Nisan uopce gleda item description. Po tom ispada 23cm * 19cm to je manje od a4 papira. Ode meni 8o kn u vitar :/ sumnjam da ce doc nesto vece

Kako će ti sad tek biti žao.. KLIK

11 godina
neaktivan
Trljaj sol na ranu, ma miga san bilo sto uzet. Al ne ja kreten ne provjerin item description
9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Destinyg133 kaže...

Šta kupujete tolike podloge da vam žene mogu na njima ležat na plaži ili umjesto tepiha u sobi? :D

Brain.exe has stopped working!
15 godina
ZeroC00l kaže...
Arabarran kaže...
Destinyg133 kaže...

Šta kupujete tolike podloge da vam žene mogu na njima ležat na plaži ili umjesto tepiha u sobi? :D

da ja nisam na malom stolu od dječje sobe, tj stol koji je ukomponiran u ormar, i da ima normalan komp a ne ovaj laptop star 6 godina, i ja bi imao veliku podlogu
odlične su mi jer pokriju glavni dio stola, a koliko dodatnog prostora daju mišu je neumjerljivo bolje
a i od kako sam nabavio mehaničku tipkovnicu privlače me još više, najviše zbog toga jer pomažu u smanjivanju zvuka koji tipkovnica radi prilikom tipkanja po njoj 

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
11 godina
neaktivan
ja ti igram surf na csgo, vazna mi je velika podloga jer ga stalno micem ljevo-desno i ponekad koristim cjelu ruku a ne samo zglob, plus bolje je grat na manjem sensu neg vecen jer si onda vise smooth po rampama. zato mi i treba veca :D
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice