Eventualno da probaš Logitech G303 ili ako baš želiš ogroman miš onda G502.
Ostalo ništa ti ni ne vrijedi uspoređivati s KPM-om.
Ej ekipo . Treba mi jedan super geek savjet .
Trenutno imam deathadder chromu . Nakon godinu dana koristenja , poceo je stekat lijevi klik i ne zelim ga ic popravljat ni nista . Mrzim ga od prvog dana . Najgore bacen novac ikad . Prvo nije mi ugodan jer koristim bear grip za cs go . Nekako sam precizniji tako . Znaci samo mali prvi dio dlana mi je na podlozi dok je ostatak na misu .Na deathadderu kada tako drzim dlan , srednji prst mi iskace van hehe .
Isto tako liftoff distance je prevelik . Cesto podizem mis u cs-u pa mi smeta sto mi tracka . Razer synapse calibration i onaj lifftoff parametar samo pogorsavaju rad .
Prije tog misa sam imao razer lachessis koj vise nije u prodaji . Iako su reviewi na netu losi kolko vidim , taj mis je bio savrsen za mene . Isto tako imao je cvrrstu i kvalitetnu konstrukciju za razliku od ovog smeca .
Dakle , trazim mis koji ima mali liftoff range , cvrstu i stabilnu konstrukciju te da se tipke i scroll tvrdje stiscu (okrecu ) od deathaddera . Isto da mi prsti ne izlaze van ali opet da nije ogroman .
Ukratko , kvalitetan mis za cs:go .
U vezi sa razerom koji si spomenuo
Ja sam imo 5600 verziju i nisam imao nikakav problem sa senzorom . Dapace bio je savrsen
Ništa ne vrijedi uspoređivati sa KPM-om od onoga što sam naveo ili je KPM najbolji FPS miš?
Ništa ne vrijedi uspoređivati sa KPM-om od onoga što sam naveo ili je KPM najbolji FPS miš?
Daleko od toga da je najbolji, ali on košta oko 300 Kn dok je nešto osjetno bolje više od duplo skuplje, a opet ne mora značiti da je ustvari bolje.
Jasno da ne mora biti "bolje" ali me zanima koji su to modeli po tebi?
Gle, ja ti mogu navesti nekoliko high-end miševa koji bi trebali biti dobri, a o tome jesu li i ako jesu koliko su "bolji" od KPM-a ne bih.
Logitech: G303, G402 (možda), G502, G900
Razer: DeathAdder (Chroma, 2013, ...)
Roccat: Kone XTD optical
SteelSeries: Rival (100, 300, 700)
Cooler Master: Xornet II, Alcor (ali Alcor bi trebao biti lošiji od Kone Pure Military Optical)
Fnatic Gear (nekadašnji Func): Flick G1
Zowie: ZA11, ZA12, ZA13, EC1-A, EC2-A, FK1+, FK1, FK2
Mionix: Castor, Naos 7000, Avior 7000
Gle, ja ti mogu navesti nekoliko high-end miševa koji bi trebali biti dobri, a o tome jesu li i ako jesu koliko su "bolji" od KPM-a ne bih.
Klepeće desna tipka kao da je nedovoljno učvršćena te zavibrira i napravi oni jeftini zvuk kao plastika iz kineske tvornice, u tri dana korištenja pokušao ignorirat.
To je kad se pritisne...
Sad neznam jeli to feature na svim modelima ili sam ja dobio jedan sa greškom, ali kad zvučnici nisu upaljeni ili slušalice iritira u pm.
Razer: DeathAdder (Chroma, 2013, ...)
Roccat: Kone XTD optical
SteelSeries: Rival (100, 300, 700)
Cooler Master: Xornet II, Alcor (ali Alcor bi trebao biti lošiji od Kone Pure Military Optical)
Fnatic Gear (nekadašnji Func): Flick G1
Zowie: ZA11, ZA12, ZA13, EC1-A, EC2-A, FK1+, FK1, FK2
Mionix: Castor, Naos 7000, Avior 7000
Ovaj dio gore koji je precrtan i zut, zelis covjeku zlo ili?
Di ima za isprobati zeleni dio? Nisam nikad pipkoval po tome, bas me zanima kakva je to vrsta PVC-a...
Ma ne želi zlo, upravo je pogodio odgovor na moje pitanje, znam i sam mane nekih od navedenih miševa, pročitao sam dosta toga ali me zanimalo njegovo mišljenje jer znam da razumije bolje od mene razliku između njih.
Poanta mog pitanja je bila više usmjerena na to zašto forsa toliko RKM a recenzije po netu(previše marketinga) navode tu i tamo RKM kao dobar miš(pojedini i kao best buy) ali forsaju druge miševe, duplo i više skuplje........ skontao je to sve 191x7
i dao mi odgovor koji sam i očekivao.
A i RKM je stvarno izuzetan miš za manje od 300kn, meni leži, samo da je mrvicu veči/teži, i ovako sam na 70% da uzmem još jednoga RKM iako je teško imati dva ista doma kad se več može probati nešto novo.
Preporučam Kone Pure optički (sada military) jer i sam imam njihovog miša oblikom jako sličnog tome.
Da, imam SpeedLink Kudos, a SpeedLink i Roccat su ista (njemačka) firma koliko znam.
Kudosa imam već evo 7 godina, s tim da sam ga jendom popravljao prije malo više od dvije godine.
Miš se i danas dobro drži. Zato ovaj tjedan (jer mi je sutra rođoš) uzimam RKPMNS aka Roccat Kone Pure Military Naval Storm.
Nego, ako ti je dobar KPM ali bi ti štimao malo veći - pa probaj onda Kone XTD Optical, to ti je to samo veće.
Upravu si, brzopletost. Nije naval strike kako sam napisao nego naval storm, još se i čudim zašt pitaš naval storm kad je storm i onda skužim da sam napisao strike.
Ekipa molim preporuku non-gamerskog misa za office job ispod 100kn.
Kupujem u linksu ili instaru, samo da nije presitan i da je scroll ok.
Ekipa molim preporuku non-gamerskog misa za office job ispod 100kn.
Kupujem u linksu ili instaru, samo da nije presitan i da je scroll ok.
Logitech. Recimo RX 250.
To mi je davno bio zadnji "normalan" mis. Nije dostupan ipak, ima li iskustva s Genius dx220 blue eye ili netscroll 200. Povoljni su a cine se ok, ili ne?
Mislio sam kupiti deathadder 2013 ali me brine taj synapse. Na internetu piše da je to DRM za miša i da se stalno mora biti na internetu. Kako funkcionira taj synapse i da li ima alternativa kad je u pitanju update firmware-a itd.
Pozz, nema veze s gamingom, ali je ovo jedina tema.
Treba mi bezicni mis za laptop, da se puni dakle, da ne moram kupovati baterije, sto jeftiniji, nebitne performanse, jer ce se koristiti kao sto sam naveo uz laptop za internet i multimediju :) Ako ima u linksu da nemoram narucivati, jos bolje.
Hvala.
pozdrav,
ako tko zna nesto o ovom misu - SHARKOON SHARK Force 1600 DPI pink
uglavnom,treba mi najobicniji, curici za 7 rod. za poklon da ima napokon svoj mis - bitno mi je samo da joj ne rikne nakon mj dana , pa ako netko ima iskustva sa njima
eventualno neki drugi prijedlog.
thx
prevelik bi bio znaci? neki prijedlog ili ici na one male za laptop bas ?
prevelik bi bio znaci? neki prijedlog ili ici na one male za laptop bas ?
Prevelik za ruku curice, ovo bi bilo ok
https://www.links.hr/hr/mis-logitech-m171-opticki-bezicni-plavi-101500083
Pozdrav ekipa, odlučio sam kupiti pošteni miš nakon godina korištenja miša iz konzuma za 30kn, tako da molim preporuku za miš do 200 kn, ne trebam neki bijesni gamerski, većinom crtam u solidworksu tako da mi je preciznost donekle bitna,a također volim tu i tamo zaigrati World of tanks.
I neka bude žica,ne želim imati brige s baterijama.
ekipa jel netko od vas ima ili je isprobao miš Logitech M500 renew? Zanima me kakve je ergonomije i kvaliteta izrade...
treba mi cisto za svakodnevni rad
ekipa jel netko od vas ima ili je isprobao miš Logitech M500 renew? Zanima me kakve je ergonomije i kvaliteta izrade...
treba mi cisto za svakodnevni rad
Ja sam koristio MX510 nekih 10-ak godina. Kako vidim, ovaj je identičan osim kaj nema one multimedijske tipke.
Najudobniji miš kojeg sam ikad imao, nećeš pogriješiti nikako sa njim.
@Roby27; probao sam taj m500 davno, sjecam se da mis ima super ergonomiju.
Ima asimetrican dizajn s visokim hrbatom za ugodniji rad i manje umaranje zgloba.
O toj renew verziji sam cuo pohvalu za senzor, tako da bi mis vjerojatno super odgovarao zamisljenoj namjeni.
http://www.technomarket.hr/products/09143520/roccat-roc-11-713-kone-desert-strike
http://www.technomarket.hr/products/09139595/roccat-roc-11-712-kone-pure-naval-storm
Isti miš, različite cijene. Bug?
Ne, naravno da je sve normalno. Sigurno je povoljniji proizvod kojeg vise ima u skladistu zbog raznih razloga.
Pozdrav ekipa, odlučio sam kupiti pošteni miš nakon godina korištenja miša iz konzuma za 30kn, tako da molim preporuku za miš do 200 kn, ne trebam neki bijesni gamerski, većinom crtam u solidworksu tako da mi je preciznost donekle bitna,a također volim tu i tamo zaigrati World of tanks.
I neka bude žica,ne želim imati brige s baterijama.
bump
Sharkoon Shark Force, Shark Zone M20 ili FireGlider Optical.