Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.555.796
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Je li Func-ov MS-3 R2 vrijedan tih 400kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ako ti paše ergonomija i klik onda je vrijedan svake kune. U protivnom teško.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
VedranMik kaže...

ako imaš ogromnu ruku, nema boljeg

10 godina
neaktivan
ministar kaže...
VedranMik kaže...

ako imaš ogromnu ruku, nema boljeg

Baš zato mi se i sviđa, ergonomski mi se sviđa, imam već njihov headset pa pomislih, ajmo provjeriti ostalu periferiju i vidjeh ovaj miš. Razmislit' ću makar mi je malo preskup trenutno.

10 godina
neaktivan

Poz ljudi moze preporuka za mis+tastaturu do nekih 250kn..nista specijalno,za casual rpg gaming-ne moraju da budu poznate marke ali da je provjereno i kvalitetnije malo..koliko je moguce za ove pare..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Witcher3 kaže...

Poz ljudi moze preporuka za mis+tastaturu do nekih 250kn..nista specijalno,za casual rpg gaming-ne moraju da budu poznate marke ali da je provjereno i kvalitetnije malo..koliko je moguce za ove pare..

Prvo što mi pada na pamet je CM Octane,.Octane mi je bio previše plastičan i jadan pa sam umjesto toga uzeo si Logitech G103 tipkovnicu, s obzirom da mi je samo tipkovnica tad trebala. Raspitaj se o CM Octane-u, Logitech je Logitech, s njima nećeš pogrješiti.

10 godina
neaktivan

Razmisljam se izmedju dva miša: Logitech G100s i Sharkoon Fireglider.

Iako mi se Fireglider cini ponesto veci i tezi (sto mi odgovara), G100s je poprilicno provjeren i jos aktualan mis, cak ga jos koriste i neki elitni CSGO igraci.

Sada nisam siguran koji od ova dva da uzmem. Savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...

Razmisljam se izmedju dva miša: Logitech G100s i Sharkoon Fireglider.

Iako mi se Fireglider cini ponesto veci i tezi (sto mi odgovara), G100s je poprilicno provjeren i jos aktualan mis, cak ga jos koriste i neki elitni CSGO igraci.

Sada nisam siguran koji od ova dva da uzmem. Savjet?

Ko sto sam rekao vec X puta, Logitech je Logitech. Imas recenzija na Youtubetu za svakog misa pa mozes vidjeti i cuti sta ti coban prica o njemu. Sta se tice samog Fireglidera, gornja ploha na koju sjeda dlan je glossy i ako ti se ruka znoji neces se bas dobro provesti. Moj savjet ti je da uzmes G100. 

Moje pitanje je dal netko od vas koristi Roccat Tyon? Dal vrijedi toliko koliko kosta ili je to samo kup plastike koji svjetluca?

12 godina
neaktivan

pozdrav ljudi, trazim gamerski mis do nekih 300kn. igram csgo i treba mi da ima 0 mouse acceleration. trenutno imam logitech m100, ima negdje izmedu claw i palm grip pa bi mi obje vjv odgovaralo. 

cak sam razmisljao o steelseries rival za 400 kn , ali ako bi mogao nac nesto jeftinije sta bi bilo slicno puno hvala.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Do 300 kn ce ti svi preporucit CM Storm Alcor.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2015 19:23 (Raykip).
12 godina
neaktivan

koja je razlika izmedu steelseries sensei vs sensei raw? i dal neko ima iskustva s njima?

0 0 hvala 0
17 godina

Znam da je ovo tema za odabir gejmerskih miševa, ali da ne otvaram novu temu za bzvz.

Daklem, treba mi udoban, kvalitetan uredski miš. Do sada sam pržio MX Revolution, ali izgleda da mu je odzvonilo. Radije bi da je žični da se ne moram zezat oko baterija, kabel mi ne smeta.

Unaprijed hvala na prijedlozima.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
13 godina
tnakir kaže...

Znam da je ovo tema za odabir gejmerskih miševa, ali da ne otvaram novu temu za bzvz.

Daklem, treba mi udoban, kvalitetan uredski miš. Do sada sam pržio MX Revolution, ali izgleda da mu je odzvonilo. Radije bi da je žični da se ne moram zezat oko baterija, kabel mi ne smeta.

Ak hoces istu (višu) klasu, onda MX Master (bežični, baterija 40 dana)

http://www.logitech.com/en-us/product/mx-master?crid=7

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
tnakir kaže...

Ak hoces istu (višu) klasu, onda MX Master (bežični, baterija 40 dana)

http://www.logitech.com/en-us/product/mx-master?crid=7

To mi je nakako overkill za uredskog miša... Takodjer, preferiram zicnog misa jer ovog MX Revolutiona micem iz razloga jer me yebe baterija i njeno punjenje (flasha crveni led pri punjenju).

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 12:49 (tnakir).
10 godina

Evo imam si 220 kn pa planiram uzet neki miš za Roccat Roc plasticnu podlogu razmislja sam uzet u linksa Gamdias Ourea laserski miš pa ako moze neka preporuka savjet ili nesto i usput pitanje jeli greska sta sam kupia za 150kn podlogu materijal nije cista plastika nesto izmedu ugl glatka brza...

0 0 hvala 0
15 godina

probao i tvrde (plastika) i mekane (sintetika) podloge, definitivno mekane >>>> tvrde
sad je li to stvar navike ili slicno ne znam, iako malo ljudi koristi tvrde podloge pa bih rekao da definitivno nije stvar u tome

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz evo umro mi je g400s i snalazim se s tipkovnicom jedva. U biti, ne mogu naci g400 niti g400s nigdje vise, pasao mi je zbog oblika i dvije tipke sa strane (dotka). Sad, je li ikako moguce pronaci taj model igdje u Zagrebu? Gledam po nabavi i okolo ali ne mogu nac. U najgorem slucaju, koji je successor od g400s? Hitno za dns. Umrijet cu bez misa. 

Life is a lemon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nasljednik je G402 ali G400s bi još trebao biti u prodaji.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo nažalost, ne mogu ga pronaći u niti jednom dućanu. Da mi se g402 sviđa, ne mogu reći. Da nema gumbe za mijenjanje dpi-a na rubu lijeve tipke, kupio bih ga. Ali to mi jedino užasno smeta na mišu. Sad, trebala bi mi miš koji ima sličaj design kao i 400, te posjeduje dva gumba sa lijeve strane. Preferirao bih Logitech, čisto zbog kvalitete, ali ako nije moguće, može i neka druga preporuka. 

Life is a lemon.
17 godina

Ha onda G500s, G502 ili G302.

A možda Roccat Kone Military Optical?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Posto mi nitko nije odgovorio na moje pitanje, evo drugo. Do sada sam kupovao Logitech miseve. Koji misevi su u tom rangu po kvaliteti, a da nemaju neki svemirski izgled, usrane ledice ili neke ratnicke boje po sebi?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
17 godina
tnakir kaže...

Posto mi nitko nije odgovorio na moje pitanje, evo drugo. Do sada sam kupovao Logitech miseve. Koji misevi su u tom rangu po kvaliteti, a da nemaju neki svemirski izgled, usrane ledice ili neke ratnicke boje po sebi?

Roccat, Cooler Master.

15 godina

M560. Iskustva? Postoji li koji mis da se moze spojiti direktno na bluetooth od laptopa? Da mi ne zauzima usb port kojih imam premalo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Logitech G302 iskustva. Imam malu šapu. Mogu li se izgasiti ona usrana svjetla ili ih treba prešarati crnim markerom? Koji im je vise vrag sa tim svjetlima?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
11 godina
tnakir kaže...

Logitech G302 iskustva. Imam malu šapu. Mogu li se izgasiti ona usrana svjetla ili ih treba prešarati crnim markerom? Koji im je vise vrag sa tim svjetlima?

ako ti bas tolko smetaju ta svjetla uzmi g100s....

13 godina

Probao sam g302, dobra forma, brz i lagano nizak mis. Cini se neudoban za duze staze, ako se dobro sican, svitla se gase preko softwarea. 

Kvaliteta je ocita cim se uzme pod ruku, ali ima premekan klik za moj ukus, zbog one opruge, ali coviku s manjom sapom bi to sve moglo bit idealno.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
toma20 kaže...
tnakir kaže...

ako ti bas tolko smetaju ta svjetla uzmi g100s....

G100s nema tipke za palac, a to mi je must, na to sam naviko...

Rvat katolik!
13 godina
neaktivan

Pozdrav, ubrzo cu kupiti novi mis, razer taipan, pa me samo zanima sto vi mislite o tom misu i ako ga neko ima kakav mu se cini. Hvala.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.

0 0 hvala 0
10 godina

Planiram uzet miš do 220kn pa ako mi moze dat ko koji savjet ja sam planira mozda gamdias ourea ili 

Miš SHARKOON Shark Zone M20,

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Molim preporuku miša do 150kn, max 200kn.

Bitno da ima tipke naprijed/nazad za palac.

Poželjno što veći jer imam veliku ruku i nebi bilo loše ergonomski oblikovan za desnu ruku.

Sve ostalo - nebitno :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice