Svakako. Ali, ja sam ljevak.
Uf , slab izbor miseva za lijevake ! Imas npr. ove simetricne miseve ( i za lijevake i desnjake ) npr. Logitech G300 , Steelseries Sense RAW ...
Svakako. Ali, ja sam ljevak.
Uf , slab izbor miseva za lijevake ! Imas npr. ove simetricne miseve ( i za lijevake i desnjake ) npr. Logitech G300 , Steelseries Sense RAW ...
Uz to. ne mogu izdvojiti više od 300 kuna.
Ako mozes skoknut do Linksa , imas kod njih i Roccata i G300 pa isprobaj koji ti vise pase !
Evo prošvrljao sam malo ponudu domaćih trgovina u potrazi za gaming miševima koji odgovaraju ljevacima.
Za dešnjake i ljevake pogodni:
Razer Ouroboros 1100+ Kn
Razer Taipan 630+ Kn
Steelseries Sensei 550+ Kn
Steelseries Sensei RAW 350+ Kn
SteelSeries Diablo III 400+ Kn
Razer Abyssus 300+ Kn
Steelseries Kana 290 Kn+
Steelseries Kinzu 210+ Kn
Roccat lua 250+ Kn
Logitech G300 230+ Kn
Za ljevake:
Razer Deathadder Nova Blue for left handers:
http://feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=118099&kateg=F403
Po mom mišljenju treba izbjegavati one koji odgovaraju i ljevacima i dešnjacima - to ne može potpuno pasati ni ljevacima ni dešnjacima.
Stoga za ljevake - Razer Deathadder za ljevake, a ove "univerzalne" samo ako ne možete nabaviti baš miš za ljevake.
Po mom mišljenju treba izbjegavati one koji odgovaraju i ljevacima i dešnjacima - to ne može potpuno pasati ni ljevacima ni dešnjacima.
Stoga za ljevake - Razer Deathadder za ljevake, a ove "univerzalne" samo ako ne možete nabaviti baš miš za ljevake.
Zašto?
Zašto?
Jednostavno ničija šaka nije simetrična (nemaš na ruci liejvi i desni palac odnosno mali prst i palac se uvelike rezlikuju).
Ali zar nije zgodno imati bočen tipke na obje strane?
Meni to nebi pasalo !
Ali zar nije zgodno imati bočen tipke na obje strane?
Zgodno je, ali ne ako su nepristupačne.
Bok ljudi.
Sutra mi dolazi Logitech G300 koji sam kupio seki za pod bor. Slazem joj konfiguraciju, pa cu ga koristiti neko vrijeme.
Ne znam pisati recenzije, pa dajte vi nekakve prijedloge ili pitanja. Ako vas zanima.
Ja imam Logitech G700, ako ce trebati za kakve usporedbe.
Malo pogledaj po ovim temama kak su kolege pisale recenzije , nije tesko !
Ima kaj dobrog u elipsu za do 200 kuna? obazezne bocne tipke i da se mogu konfigurirati za bilo koju tipku. hvala
pozdrav!!! zanima me koji mis da uzmem do nekih 400-450 kn iz linksa il hg spota..u obzir ne dolaze g400 ni g500(ima san ih)...trazin mis koji je malo tezi,siri,veci(imam vecu saku) moze bi i cjena manja!!
Pogleaj si Sharkoon Darkglider , CM Sentinel Advance 2 ! Probaj oba isprobat da vidis kak ti pasu pa ces vidjet !
ovako ljudi..kupujem novi mis, a ne znam koji da odaberem od ovih: Razer Imperator, Logitech g500 ili Sharkoon Darkglider? unaprijed hvala
Ako mozes , isprobaj sva tri ! Ja bih uzeo G500 ili Darkglidera !
rado bih isprobao sva 3, ali nema se, zato i pitam sto vise ljudi da izaberem najbolje... ;) prijatelj mi takoder preporucuje g500, mozes mi molim te objasniti sto je u tom misu tako posebno da ga svi hvale? jer meni nije nesto osobito ;)
Pa isprobaj ga kod prijatelja ! Opcenito su Logitech misevi jako dobri , evo ti i jedan domaci review !
g500 it is!, hvala na pomoci, ulozenom vremenu i trudu ;)
Dali se još uvijek isplati kupiti Razer Abyssus?
Po meni ne ! Za te pare se ide na npr. Sharkoon Darkglider !
Isprobao netko CM Inferna?
Isprobao netko CM Inferna?
Da. Jako dobar miš, nema očitih mana.
Može preporuka miša do 150kn
Koji bi mi preporučili od ova tri:
Sharkoon Squad
Verbatim Rapier V1
Havit HV-MS638
Ili možda neki bolji ako ima..
Najviše gledam na kvalitetu izrade.
Hvala.
Sharkoon Squad
Verbatim Rapier V1
Havit HV-MS638
Hvala.
Jedan od druga dva. Al za tu cijenu na kvalitetu zaboravi.
Sharkoon Squad
Verbatim Rapier V1
Havit HV-MS638
Hvala.
Jedan od druga dva. Al za tu cijenu na kvalitetu zaboravi.
Šta Sharkoon Squad nevalja?
Šta Sharkoon Squad nevalja?
Nisam rekao da ne valja. Samo su Rapier V1 i taj Havit bolji izbor.
Jel ima tko Razer Nagu ovu novu 2012 edition, jel dobar mis, zanima me jel fino lezi u ruci? Dali smetaju ove tipke sa strane npr. kad surfam netom? I dali se isplati davat 600kn za njega...
To ces morat sam isprobat kako ti lezi u ruci , nemaju svi jednaku ruku pa da bi svima odgovarao , pogotovo ovakav mis koji ima puno tipki ! Zaleti se do neke trgovine gdje ga imaju pa ga isprobaj !
Dobro jutro. Trebam savjet o steelseries sensei raw mišu, neka iskustva s njim ili kakvu ocjenu. Imam logitech mx 1100, miš je stvarno ok, ali mi ne paše njegova ergonomija. Mislim da bi mi bolji bio neki simetričnog oblika. Uglavnom potrošio bi oko 400kn... ako imate neki savjet ili drugu preporuku, slobodno.