Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.556.282
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
Dachande kaže...

Problem je kaj puno ducana neda da se misevi isprobavaju.

Iako mene to zivcira, al ono, skroz.

Kao, vidjet ce se da je otvaran, pa ga ljudi nece htjet kupit.

A s druge strane, planiram dat 500-600 kn za misa, a bitna mi je ergonomija, pa naravno da ga zelim isprobat kak lezi u ruci.

Ne bih ni ja dao da imam prodavaonicu.

BTW. nevjerovatno koliko je snažna korekcija ovog miša.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 17:09 (Onjegin).
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Barem je to lagano provjeriti; otvori Paint, uzmi olovku u njemu i crtaj npr kružnice, elipse, ovale, krivulje - ako ti je nor kružnica nazubljena kao da je od lanca motorne pile u tom slučaju ti podloga ništa ne valja. Kretanje/crtanje mora biti prenešeno upravo onako kako je napravljeno, ako imaju šiljci, lomovi, prekidi i slično koje ti mišem nisi radio a prisutni su na "crtežu" to je znak da nešto ne štima.

Nije, nema toga. To je ok. Al ono, kad lagano idem miš je ono užasno brz, ne znam, pre precizan za mene možda, kužiš idem piknut gumb i fulam ga. Ali budem se valjda naviknuo :/. Btw. dpi je smanjen.

Life is a lemon.
15 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Si probao u Control panelu pod Mouse properties sta podesavat ?

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 17:26 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam to dirao, enchance je off, a sensitivity na 6 od 11.

Life is a lemon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fallout3fan kaže...

Nisam to dirao, enchance je off, a sensitivity na 6 od 11.

Daj onda da vidimo slike iz painta...

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
14 godina
neaktivan

Evo. Al velim s tim nema problema. Imam osjećaj da kad idem sporo ide brže tj. prijeđe veći put nego kad idem brzo. I fulam gumbeke još uvijek :(

Life is a lemon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Evo uredio sam, javim kak dela :).

Life is a lemon.
13 godina
neaktivan
Trebam pomoc pri kupnji misa do 500kn.Trenutno ganjam League of Legends ali tu i tamo znam i zaigrat cod2/4, a i za bozic si planiram nabavit Guild Wars 2(prije sam stalno igro VCO i Silkroads). Sto se drzanja misa tice reko bi da sam izmedu Fingertip i Claw gripa. Nekako ciljam na Logitech g400 i g500 jer sam jos davne 2006. imo staru g5-icu. Netreba nuzno bit Logitech.

Zapeo mi za oko Logitech G9X Call Of Duty edition 480,00Kn u ADM-u. Ko to bi bio neki Best Buy il?
3 G400
4 G500
2 G9x
6 Ima i boljih
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

S Logitechom nemres fulat ! Pogledaj si jos Sharkoon Darkglider ! Bug review !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
brajac46 kaže...
Trebam pomoc pri kupnji misa do 500kn.Trenutno ganjam League of Legends ali tu i tamo znam i zaigrat cod2/4, a i za bozic si planiram nabavit Guild Wars 2(prije sam stalno igro VCO i Silkroads). Sto se drzanja misa tice reko bi da sam izmedu Fingertip i Claw gripa. Nekako ciljam na Logitech g400 i g500 jer sam jos davne 2006. imo staru g5-icu. Netreba nuzno bit Logitech. 

A jos klasu vise, pa uzmes G700?

http://www.adria-computers.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&product_id=106192

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
protjeran
brajac46 kaže...

Zapeo mi za oko Logitech G9X Call Of Duty edition 480,00Kn u ADM-u. Ko to bi bio neki Best Buy il?

Imam roccat savu i toplo ga preporucam. Fantastican mis srednje velicine.

13 godina
neaktivan

OK vec duze vremena istrazujem i nemrem se odlucit.Prvo sam vidio G9x pa sensei pa sensei RAW pa g400 pa 500 pa 700 i jos puno vise drugih.

Presao sam skoro svakog veceg i manjeg proizvodaca i nisam nista blize.

Prvo sam mislio nabavit sensei ili jos bolje raw no sto ce mi mis od 600 kn ak se pokvari svakih 4 mjeseca.

Glavno kod miseva mi je oblik naravno,dobar senzor najvise preferiram Avago po cem sam cuo,i cujem da su najbolji switchevi omron i huawo.

Igre prije nisam igrao previse osim CSS i xonotic dok nedavno nisam naisao na Quake live i u najmanju ruku sam se zaljubio u nju.Zato sam se i bacio u ovu potragu jer Quake planiram igrati jos mnogo mnogo godina.

Dakle primarna svrha je surfanje i rad no kod gejmanja quick paced fps i point and click.

Za sad se najvise naginjem prema Zowie AM il GS jer sam cuo dosta dobre stvari o njima,nazalost oblik je drukciji i nema CPI tipku on the fly.Jel razlika cpi zbilja toliko bitna u snipanju.

Uglavnom trazim stvarno dobar mis za quake i narucit cu ga s Amazona ako je potrebno cak i da je microsoft optical ili explorer.

Ako imate neke druge prijedloge u vezi misa za Quake,UT i CSS samo recite rado bih sve cuo,nisam nesto vican sto se tice tipova miseva.

O da i zadnje pitanje sto mislite Jer Zowie AM najbolji mis iz Zowie Gear ili su ovi EC eVO bolji.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 13:32 (Ikarus01).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

OK vec duze vremena istrazujem i nemrem se odlucit.Prvo sam vidio G9x pa sensei pa sensei RAW pa g400 pa 500 pa 700 i jos puno vise drugih.

Presao sam skoro svakog veceg i manjeg proizvodaca i nisam nista blize.

Prvo sam mislio nabavit sensei ili jos bolje raw no sto ce mi mis od 600 kn ak se pokvari svakih 4 mjeseca.

Glavno kod miseva mi je oblik naravno,dobar senzor najvise preferiram Avago po cem sam cuo,i cujem da su najbolji switchevi omron i huawo.

Igre prije nisam igrao previse osim CSS i xonotic dok nedavno nisam naisao na Quake live i u najmanju ruku sam se zaljubio u nju.Zato sam se i bacio u ovu potragu jer Quake planiram igrati jos mnogo mnogo godina.

Dakle primarna svrha je surfanje i rad no kod gejmanja quick paced fps i point and click.

Za sad se najvise naginjem prema Zowie AM il GS jer sam cuo dosta dobre stvari o njima,nazalost oblik je drukciji i nema CPI tipku on the fly.Jel razlika cpi zbilja toliko bitna u snipanju.

Uglavnom trazim stvarno dobar mis za quake i narucit cu ga s Amazona ako je potrebno cak i da je microsoft optical ili explorer.

Ako imate neke druge prijedloge u vezi misa za Quake,UT i CSS samo recite rado bih sve cuo,nisam nesto vican sto se tice tipova miseva.

O da i zadnje pitanje sto mislite Jer Zowie AM najbolji mis iz Zowie Gear ili su ovi EC eVO bolji.

Za quake, najviše se koriste što jednostaviniji miševi (a i ja ti takve preporučm) koji su simetričnog oblika i bez ikakvih dodatnih tipki, npr Razerov abyssus (koji jest malo precjenjen (350kn za miš koji ima 2 tipke i kotačić je ipak previše), al ako ćeš često igrati quake onda će ti se isplatiti), kojeg koriste manje-više svi igrači u vrhu i (meni osobno draži) je kinzu v2. Ja koristim deathadder koji ima isti senzor kao i abyssus, samo što ima još 2 bočen tipke(koje u quakeu uopće ne koristim). Problem kod deathaddera je što je dosta glomazan i težak, no s vremenom se navikneš na to. Što se tiče ovih Zowie-a, nisam baš puno komentara čuo o njemu. Eh, da, koji god miš odabereš obavezno izbjegni one koji imaju predikciju (ili drift control ili kao već ... ). Nisam 100% siguran, ali mislim da sam čuo da g400 više nema predikcije (prve verzije su imale) tako da možeš i njega stavit na listu (al opet, nisam 100% siguran u to). Uglavnom, moj osobni odabir bi bio steelseries kinzu v2, al ti najbolje znaš za što trebaš miš, dal ćeš moći bez bočnih tipki i kako ti paše u ruci. Uz miša si još uzmi neku bolju podlogu (steelseries qck, razer goliathus)

offtopic-daj mi svoj nick da nabacimo koji duel :) 

Mast3rix
17 godina
neaktivan
etnes kaže...

Za quake, najviše se koriste što jednostaviniji miševi (a i ja ti takve preporučm) koji su simetričnog oblika i bez ikakvih dodatnih tipki, npr Razerov abyssus (koji jest malo precjenjen (350kn za miš koji ima 2 tipke i kotačić je ipak previše), al ako ćeš često igrati quake onda će ti se isplatiti), kojeg koriste manje-više svi igrači u vrhu i (meni osobno draži) je kinzu v2. 

Nema nikakvog pravila koji miševi idu za koje igre. Jedina iznimka je MMO ali isto daleko od toga da trebaš jedan G600 ili Nagu da bi igrao.

Quake je brza igra - što bolji/kvalitetniji senzor i osim ako je Ikarus01 ljevak stvarno ne vidim razlog da uzme miš simetričnog oblika. U svakom slučaju će mu biti ugodnije, ako je dešnjak (ponude kvalitetnih miševa za ljevake praktički i nema u ovim krajevima).

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
etnes kaže...

Za quake, najviše se koriste što jednostaviniji miševi (a i ja ti takve preporučm) koji su simetričnog oblika i bez ikakvih dodatnih tipki, npr Razerov abyssus (koji jest malo precjenjen (350kn za miš koji ima 2 tipke i kotačić je ipak previše), al ako ćeš često igrati quake onda će ti se isplatiti), kojeg koriste manje-više svi igrači u vrhu i (meni osobno draži) je kinzu v2. 

Nema nikakvog pravila koji miševi idu za koje igre. Jedina iznimka je MMO ali isto daleko od toga da trebaš jedan G600 ili Nagu da bi igrao.

Quake je brza igra - što bolji/kvalitetniji senzor i osim ako je Ikarus01 ljevak stvarno ne vidim razlog da uzme miš simetričnog oblika. U svakom slučaju će mu biti ugodnije, ako je dešnjak (ponude kvalitetnih miševa za ljevake praktički i nema u ovim krajevima).

Što se tiče oblika miša, on je (po meni) uvjetovan brzinom samog miša. Ako nego igra na high sens, mislim da bi mu bolje došao neki palm, grip dok je za igranje na low sens-u i mnogo veslanja i mahanja rukom palm grip veoma loš. Igranje na low sensitivityu donosi više prosotora za manevriranje i preciznost, zato se češće koriste simetrični miševi koje je lakše držati vrhovima prstiju, nego neki miševi koji te svojim (egronomičnim) oblikom tjeraju da ih držiš palm gripom. No ne mora to funkcionirati kod svih.Naravno da uvijek ima iznimaka i da svatko zna što mu najbolje odgovara. 

Mast3rix
13 godina
neaktivan

ja sam misli kupiti g400 za 220 kn (za te pare tesko da bi naso nesto bolje)

te bih trebao neku podllogu za njega pa dajte neki prijedlog ?

unaprijed hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pandzinho kaže...

ja sam misli kupiti g400 za 220 kn (za te pare tesko da bi naso nesto bolje)

te bih trebao neku podllogu za njega pa dajte neki prijedlog ?

unaprijed hvala :)

CM storm speed rx.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
17 godina
neaktivan
etnes kaže...

Što se tiče oblika miša, on je (po meni) uvjetovan brzinom samog miša. Ako nego igra na high sens, mislim da bi mu bolje došao neki palm, grip dok je za igranje na low sens-u i mnogo veslanja i mahanja rukom palm grip veoma loš. Igranje na low sensitivityu donosi više prosotora za manevriranje i preciznost, zato se češće koriste simetrični miševi koje je lakše držati vrhovima prstiju, nego neki miševi koji te svojim (egronomičnim) oblikom tjeraju da ih držiš palm gripom. No ne mora to funkcionirati kod svih.Naravno da uvijek ima iznimaka i da svatko zna što mu najbolje odgovara. 

Način držanja ovisi o samom čovjeku kako mu je ugodno. Ja recimo nijedan miš ne mogu držati palm grip, uopće mi ne paše.

Claw mogu forsirati ali me prsti onda bole nakon nekog vremena, dok mi je najprirodniji i ugodniji način onaj između ta 2 (mislim da je fingertip) i tako igram sve igre, od penzionerskih pucačina ala CoD/BF, brzih pucačina ala Q3, strategija, RPG....a sve to na svom G700 koji je ergonomski dizajniran za dešnjake.

Mislim da ne postoji osoba koja može jednako dobro igrati sve sa 2 različita načina držanja miša, a kamoli sva 3.

13 godina
neaktivan
etnes kaže...

offtopic-daj mi svoj nick da nabacimo koji duel :) 

Hvala puno,a ovo za quake session nemoj me nasmijavati ja sam ti vjerojatno onak kak se kaze cannon fodder il ti po naski topovsko meso.Al ako hoces moj user je isto kao i ovdje Ikarus01.

Lijepo je da si mi preporucio steelseries i ok su mi svi samo sto cujem ida oni i Razer hakiraju Avago cim ga dobiju pa se to ne i ispostavlja tako dobrom idejom.

Ovo za Razera ako stvarno tako mislis ok uzet cu i njega u obzir iako sam cuo price o Synapse driveru kao i steelseries-ovom.Inace sensei raw rubberierized i kana rubberized su mi mozda najljepsi misevi koje sam ikad vidio samo skoro pa preko 80 posto korisnika javlja kvar u roku od 4 mjeseca,a moram dobro izabrati jer sanse su da necu moci odmah novi ako mi se taj pokvari u roku 10 mjeseci ili krace.

Inace nisam rekao i manje mi je vazna stavka no preferirao bih mis s barem tri macro tipke jer bih htio bindati bunny hop left i right takoder i circle jump ili mjesto njega full 360 s misem i da samo pritisnem space dva puta tako da konacno mogu napraviti taj famozni backflip u quakeu,ak si ga i ti pokusavao znas o cemu govorim{#}.Osobito ak jos to radis na podlozi sirokoj ko tvoj dlan i pol.

Takodjer nisam nikad probao high cpi mis jer to stvarno potrebno ili je to izmisljeno samo za rezoluciju iznad full hd i ima li kakve razlike u snipe-u s tim high low instant cpi switchem.Da se mene pita rekao bih samo 0 prediction i 0 acceleration i polling negdje od 250-500Hz ali stvarno nisam ziher oko tog cpi,a sumjam da bi mi u linksu dali da probam.

E i zadnje pitanje od jednog quake igraca drugome,jer istina da je wasd mrtav ida je sad esdf bolji i ako je jer se tesko prebaciti na novi layout.

AA-d00d kaže...

Mislim da ne postoji osoba koja može jednako dobro igrati sve sa 2 različita načina držanja miša, a kamoli sva 3.

E hvala sto ste dosli i do tog dijela,i gledao sam bas te ambidexterous miseve jer naime se lakse dizu kad igras na low sens s claw gripom sto sam pokusao par puta i ok je u CSS

samo kaj me ruka boli nakon par minuta,za mene je najbolji fingertip grip i palm kad surfam ne znam jer se treba oko ambi dizajna zabrinjavati jer na netu nisam cuo ljude da se zale.

Hvala puno i tebi.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

Hvala puno,a ovo za quake session nemoj me nasmijavati ja sam ti vjerojatno onak kak se kaze cannon fodder il ti po naski topovsko meso.Al ako hoces moj user je isto kao i ovdje Ikarus01.

Lijepo je da si mi preporucio steelseries i ok su mi svi samo sto cujem ida oni i Razer hakiraju Avago cim ga dobiju pa se to ne i ispostavlja tako dobrom idejom.

Ovo za Razera ako stvarno tako mislis ok uzet cu i njega u obzir iako sam cuo price o Synapse driveru kao i steelseries-ovom

Steelseries ima najbolje drivere od svih, što sve možeš podešavati u njima je perverzija, a i meni osobno ima najljepše miševe :) Mislim na ove obično verzije, ne one unakažene s motivima od igri.

Ikarus01 kaže...
Takodjer nisam nikad probao high cpi mis jer to stvarno potrebno ili je to izmisljeno samo za rezoluciju iznad full hd i ima li kakve razlike u snipe-u s tim high low instant cpi switchem.Da se mene pita rekao bih samo 0 prediction i 0 acceleration i polling negdje od 250-500Hz ali stvarno nisam ziher oko tog cpi,a sumjam da bi mi u linksu dali da probam.

CPI ili DPI je konkretan broj koliko točaka po inču ti senzor može pratiti. Što veći DPI to bolje (iako više od 3300 nikad nisam koristio, a i to samo u posebnim slučajevima).

Ugl brzinu miša si smani u windowsima i samim igrama koliko god možeš, a povećaj si DPI koliko ti treba. I da, dobro si rekao, akcleracija i prediction na nulu.

Što se tiče polling rate, nisam siguran ali mislim da žičani miševi (svi noviji i bolji) imaju po defaultu 1000Hz i ne možeš mijenjati (ne znam ni zašto bi to netko htio na žičanom). Na bežičnim miševima (onim boljim) se može mijenjati i to zbog štednje baterije.

Ikarus01 kaže...
E hvala sto ste dosli i do tog dijela,i gledao sam bas te ambidexterous miseve jer naime se lakse dizu kad igras na low sens s claw gripom sto sam pokusao par puta i ok je u CSS...

Ja svoj G700 bez problema dižem i lupam o stol snjim :)

13 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Ikarus01 kaže...

Ovo za Razera ako stvarno tako mislis ok uzet cu i njega u obzir iako sam cuo price o Synapse driveru kao i steelseries-ovom

Steelseries ima najbolje drivere od svih, što sve možeš podešavati u njima je perverzija, a i meni osobno ima najljepše miševe :) Mislim na ove obično verzije, ne one unakažene s motivima od igri.

Kaj stvarno ko god ima steelseries kaze da je uzasni resource hog i da krade fps,buduci da moj config nije najbajniji osim za ove starije fps-ove koje srecom i najvise volim ne mogu si priustiti niti jedan fps manje od 45 na quakeu,a vec sada sam na njemu katkad i ispod.

A ovo za polling rate cuo sam da se dosta dobro customiza na senseiu i gledao sam test gdje 250-500 hz i 400 dpi pobere pod s 1000hz i 4000 dpi kao i 1000hz i 400dpi u paintu.

Stvarno mi se svida sensei raw ali opet s njime ili krepa senzor po kojem steelseries jednostavno mora prckati ili ode switch.Citam dosta user reviewa i vecina kaze kak je super zadovoljna i onda im iznenada krepa pa kupuju novi i to po nekoliko komada.Nije samo taj problem sa senseiem cujem da se i kinzu i ikari a i xai dosta kvare vjerojatno jer steelseries sam gura Avago preko granice.

Bas sam se nadao da ce ljudi reci ajd kupuj taj Zowie pa rijesena dilema.Stvarno gledam puno tih reviewa kad stignem i dosta koji imaju sensei uzdizu Zowie iznad njega,jedino sto mi smeta kod Zowiea su plastika i nedostatak makroa mnogi se zale na LOD no meni je ok.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 2:46 (Ikarus01).
14 godina
neaktivan

Iskreno, ja mislim da se ne trebaš previše brinuti dal će ti se miš brzo pokvariti jer ionako dobiješ nekoliko godina garancije (osim ako ne rage-aš baš kao neku luđak koji svaki mjesec traba novi miš (imam jednog takvog prijatelja koji svaki put kad mu neš nije po volji, baci miš u zrak, uhvati ga za kabel (dok je miš u zraku) , i onda ga sa svom snagom tresno o stol ... više niti ne broji koliko je miševa promjenio xD )).

Što se tiče esdf kontrole, mislim da ti je to nepotrebno ako si se naviokao kao i ja na wasd. jedina prednost je u tome što imaš više tipki sa ljeve strane na koje možeš bindat neko oružje (igrati quake tako da mjenjaš oružja na kotačiću je smiješno) . Moje postavke su ti npr.

tab-mg

q-sg

e-rail

f-gl

c-pg

kotačić gore-lg

kotačić dole-rl

1-gauntlet

space-jump

shift-sporo(bezšumno) hodanje

ctrl-čučanj

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Idem ovaj vikend u zagreb pa ću si uzet miša i sluše. Prvo da pitam ode za miša:

Jel ovo dobar miš za povremeni gaming? 

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10642

I treba mi podloga ispod 100 kuna (po mogućnosti do 70 ako ima ista kvalitetno u tom rangu). Hvala unaprijed!

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Do 100kn ti je best-buy Verbatim Rapier V2 !

Podloga CM Storm Speed RX !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Do 100kn ti je best-buy Verbatim Rapier V2 !

Podloga CM Storm Speed RX !

Hvala Haf najbolji si treba ti dignit spomenik na forumu, sad još samo otiđi u temu za headset da mi preporučiš slušalice :P.

I btw malo gledam ovog rapiera V2 po netu reviewe i videe, čini mi se da nije baš velik a ja imam kus šape. Šta misliš jel puno bolji verbatim od ovog prestigia? Ako je razlika naspram prestigia pmsg3 osjetna odmah uzimam rapiera, ako nije možda bi ipak uzeo prestigia jer je veći? thx ahead !

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
Razlika je ogromna u korist Rapiera v1.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Može li mi netko reći da li je Logitech G400 pogodan za manju šaku/ruku?

Trenutno imam Fireglidera i mrvicu mi je prevelik.

Hvala.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
forzzuk kaže...

Pokusaj na bilo kakav nacin doci do jednog da probas.

Mozda ima netko od frendova, mozda netko u ducanu dozvoli, mozda imaju kojeg na servisu ili izlozenog...

Vidimo sam nekoliko takvih savjeta preko neta koji nisu bas najbolje prosli :)

Evo, ja sam prije koji dan ima G400 u ruci i doslovno ne znam sto da ti kazem.

Imam vecu saku i mis mi je u ruci tocno tako lezao kao neki standardni logitech (npr 518) i nemam pojma kako bi to bilo kod tebe.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Hvala.

G400 i mx518 su misevi jednake velicine, a meni je mx518 kaoi  fireglider bio malo prevelik.

Pucaj radije na neku srednju velicinu, imperator, savu, drakonia, i slicne dimenzije, vjerujem da ce ti ovi misevi bolje pasati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice