Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice izdvojena tema

poruka: 5.044
|
čitano: 1.586.838
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice
onaj drugi iljo kaže...

Pozdrav, u nadi za ogovorom postavit ću ovdje pitanje.

Gdje u Zagrebu ima za kupiti tipkovnica Func KB-460 (http://www.func.net/en/products/kb-460-gaming-keyboard)?

Tipkovnica je recenzirana u ovomjesečnom Bug-u, gdje piše da je ustupitelj Microline. Međutim oni nikad čuli za nju :(

Zbog čega baš ta tipkovnica:

1. Tasteri nisu Cherry MX Black, nego Red (da je Brown, bolja nebi mogla biti)
  2. Razmještaj i veličina tipki enter, backspace, je manje, je više, tipke ž,... (i space, hehe) mi najviše odgovara:
    http://www.func.net/uploads/images/products/kb-460-gaming-keyboard/layouts/kb-460-German-layout.jpg
  3. Kaže u recenziji da su na tipkama hrvatske oznake
  4. Jednostavnost i neka normalnija cijena za taj tip tipkovnice
  5. Navodno dostupno u hrvastkoj?!?

Func je dostupan u Microline-u, no navedena tipkovnica će biti dostupna tek krajem godine iz razloga što na tržištu vlada nestašica switcheva. Također biti će HR layout.

Od ostalog asortimana Funca, biti će podloge za miš, miš i headset.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
12 godina
neaktivan
Kiki-hr- kaže...
onaj drugi iljo kaže...

Pozdrav, u nadi za ogovorom postavit ću ovdje pitanje.

Gdje u Zagrebu ima za kupiti tipkovnica Func KB-460 (http://www.func.net/en/products/kb-460-gaming-keyboard)?

Tipkovnica je recenzirana u ovomjesečnom Bug-u, gdje piše da je ustupitelj Microline. Međutim oni nikad čuli za nju :(

Zbog čega baš ta tipkovnica:

1. Tasteri nisu Cherry MX Black, nego Red (da je Brown, bolja nebi mogla biti)
  2. Razmještaj i veličina tipki enter, backspace, je manje, je više, tipke ž,... (i space, hehe) mi najviše odgovara:
    http://www.func.net/uploads/images/products/kb-460-gaming-keyboard/layouts/kb-460-German-layout.jpg
  3. Kaže u recenziji da su na tipkama hrvatske oznake
  4. Jednostavnost i neka normalnija cijena za taj tip tipkovnice
  5. Navodno dostupno u hrvastkoj?!?

Func je dostupan u Microline-u, no navedena tipkovnica će biti dostupna tek krajem godine iz razloga što na tržištu vlada nestašica switcheva. Također biti će HR layout.

Od ostalog asortimana Funca, biti će podloge za miš, miš i headset.

Hvala na odgovoru.

Ahh... šteta šta će tek krajem godine biti.

12 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Ako ti ne smeta ms marka i ne patiš na skupe tipke ili mehaničke, zašto da ne.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
neaktivan

je li probao tko microsoft comfort 300? razmišljam naručit preko interneta pa ne znam da li se isplati...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa mislio sam kupiti tipkovnicu do 200kn.Mehanicku (ako kupim) cu je kupiti za godinu dvije.Pitao sam jer nisam našao nijedan review te tipkovnice.

14 godina
neaktivan

Best buy tipkalo do 500-600 kn? sada imam logi g15, planirao sam ici na nesto mehanicko, pomogucnosti s velikim enterom i backlightom :D, zasad sam nasao samo quickfire za 599 u portiu.. ima tko kakve druge prijedloge? nemora bas biti mehanicka

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa, ak već daješ tolike novce glupo je ne uzeti mehaničku.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Pozz....evo mene opet {#}{#}

Evo, malo opreznijim trošenjem uspio sam si priskrbiti oko 100 eura za tipkalo točnije za mehaničku tipkovnicu. E sad, moj je problem što ne znam koju...

Naravno pošto svi hvale CM quickfire tk on je logični početni izbor, mlađi me brat pak nagovara na K60, a što biste vi preporučili u tom cjenovnom rangu?

Molim vas pomozite ovom izgubljenom stričeku koji ako ne potroši ove ušteđene pare ostati će bez njih jer će ih onaj mladi smradac Junior izbiti iz mene {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Gledaj si da ima pozadinsko.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Granzon kaže...

Pozz....evo mene opet {#}{#}

Evo, malo opreznijim trošenjem uspio sam si priskrbiti oko 100 eura za tipkalo točnije za mehaničku tipkovnicu. E sad, moj je problem što ne znam koju...

Naravno pošto svi hvale CM quickfire tk on je logični početni izbor, mlađi me brat pak nagovara na K60, a što biste vi preporučili u tom cjenovnom rangu?

Molim vas pomozite ovom izgubljenom stričeku koji ako ne potroši ove ušteđene pare ostati će bez njih jer će ih onaj mladi smradac Junior izbiti iz mene {#}

ako ti pozadinsko osvjetljenje ne znaci puno onda K60 definitivno. 

Imam k70, vrhunska je.

13 godina
neaktivan
Evo odlicio sam umjesto 200kn prošititi na 350kn i netreba biti sa pozadinskim osvjetljenjem samo da je kvalitetna i pomogucnosti logitech i da nije bezicna

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav.

Moze preporuka gamerske tipkovnice do 150 kn?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 16:08 (SimpleLife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimpleLife kaže...

Pozdrav.

Moze preporuka gamerske tipkovnice do 150 kn?

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=101201085

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
11 godina
neaktivan

Pozdrav trebam hitno, evo sad CM Devastator na akciji u Linksu 200kn, recite vi meni jel za 200kn to najbolja kombinacija tipkovnica+miš? Sadašnji su mi Logitech K200 (koja blokira dolje+ljevo+a i dolje+desno+s) i Verbatim Raper V2 miš koji pomalo zastajkuje... Jel to dobar upgrade kako bi se reklo :D

Siky1234
13 godina

Da.

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Pozdrav. Imam trenutno Logitechov G100 miš i staru 6 godina Logitechovu tipkovnicu od 50 kuna pa reko bilo bi vrijeme da si neku novu kupim. Sad me zanima ako uzmem ovaj duo paket Devastator miš+tipkovnica, koliki bi bio (i dali bi uopće bio) to pad sa G100 na Devastator miš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel netko naručivao s razerove stranice direktno? ovo me zanima što je na slici http://i.imgur.com/CqlFr3l.jpg

kakve su to additional custom and tariff fees?

www.razerzone.com/eu-en/store/shipping-guide

tu piše 16.45€ za Hrvatsku standard shipping

al neznam jel cijena tipkovnice + tih 16.45€ sve il ima još nešto

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 14:31 (mamutarka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mamutarka kaže...

jel netko naručivao s razerove stranice direktno? ovo me zanima što je na slici http://i.imgur.com/CqlFr3l.jpg

razmisli joss jednom o njihovim tipkovnicama...ja imao lycosu i nikad vece smece nije bilo na mom stolu

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
11 godina
protjeran
Reanimator kaže...

Pozdrav. Imam trenutno Logitechov G100 miš i staru 6 godina Logitechovu tipkovnicu od 50 kuna pa reko bilo bi vrijeme da si neku novu kupim. Sad me zanima ako uzmem ovaj duo paket Devastator miš+tipkovnica, koliki bi bio (i dali bi uopće bio) to pad sa G100 na Devastator miš?

Itko?

17 godina
Reanimator kaže...
Reanimator kaže...

Itko?

G100 ili G100s? G100S bi mogao biti malo bolji što se senzora tiče ali Devastator miš ima i dvije bočne tipke (veliki plus). U najgorem slučaju bilo bi podjednako, al ako imaš G100 bez oznake "s" onda je Devastator znatno bolji. I ovako možda je.

11 godina
protjeran
191x7 kaže...
Reanimator kaže...
Reanimator kaže...

Itko?

G100 ili G100s? G100S bi mogao biti malo bolji što se senzora tiče ali Devastator miš ima i dvije bočne tipke (veliki plus). U najgorem slučaju bilo bi podjednako, al ako imaš G100 bez oznake "s" onda je Devastator znatno bolji. I ovako možda je.

G100s imam, koji me koštao sam više od ovog paketa miš+tipkovnica

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 16:44 (Reanimator).
16 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...
mamutarka kaže...

razmisli joss jednom o njihovim tipkovnicama...ja imao lycosu i nikad vece smece nije bilo na mom stolu

ima par ljudi s kojima sam pričao blackwidow ultimate, i hvale ju, nije sad valjda da člažu jer su je kupili pa se opravdavaju :>

a i rivjui po jutubu također pozitivni

17 godina

Ovaj forum ne voli Razer.

Ja sam imao DeathAddera i sad Nagu Hex i volim ih oba.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
11 godina
neaktivan
Razer je napuhan toliko svojim imenom te da dolazi iz Amerike, pa kod nas mu još malo više dignu cijenu tako da moraš platiti nešto skoro 800 kn a slabije kvalitete od Logitecha ili Steelseries-a. To je jednako iPhoneu( tj. Appleu ) koji svojim imenom ima cijenu više no kvalitetom i performansama, jer nekad je jeftinije bolje nego skuplje, a u slučaju Razera radije bih uzeo Sharkoon ili Coolermaster tipkovnicu.
Steam, online igre, ostale stranice, Buby_24 čisto da se zna. :D
17 godina

Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ja se sa ovim nebi složio.

Doduše, po meni je svaka tipkovnica preko 600kn preskupa, isto ko i miš preko 500kn.

Ali nije tu jedino Razer prisutan. Svi previše naplaćuju. Samo želim reć da nije istina da je Razer loše kvalitete. Ako je neko imao loše iskustvo, kužim, ali nije to generalno loša marka.

11 godina
neaktivan
To da, nego ne kažem ja da je Razer loše kvalitete, nego mi se ne sviđa kako neke tvrtke radi marketinga prenapušu cijenu za neki proizvod, gdje će neka ista stvar u ovom slučaju tipkovnica koja je dvostruko jeftinija biti jednako dobra. Ja sam do nedavno imao tipkovnicu Chiclony ili kako vec tako nekako, od starog Pentiuma 3, radi i dalje samo sam je zamijenio drugom da mi odgovara po boji računala ( a naravno da je i povoljna i dugotrajna).
17 godina
Dachande kaže...

Doduše, po meni je svaka tipkovnica preko 600kn preskupa, 

Kakvu bi ti onda mehaničku tipkovnicu kupio? Polovnu?

11 godina
neaktivan
Pa šta ima veze, ja bih osobno kupio rabljenu, ne bi mi bilo žao kad bi mi se ona pokvarila, ako nemamo novca zašto ne i rabljeno nešto?
17 godina

Kupiću jednu od ovih koje su u ponudi, jer mi je Wave već lagano prestara. Slova mi se izlizala.

Ali kažem da je po mojem mišljenju ta cijena za sve tipkovnice preskupa. Znam da je sad već općeprihvaćena, ali po meni, nebi smjele toliko koštati.

Naravno da ću ko i svi dati 800kn, ali mi je žalosno da je cijena takva. Mislim da nikako nebi smjela biti takva.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice