Da se nadovežem na to, graf frekvencijskog odziva M40X:
http://hoved-fi.dk/viewtopic.php?f=11&t=4097
graf od Takstar Pro80:
http://www.head-fi.org/t/585356/the-takstar-technical-pro-gemini-greathon-cyberx-qpad-thread/255
Da se nadovežem na to, graf frekvencijskog odziva M40X:
http://hoved-fi.dk/viewtopic.php?f=11&t=4097
graf od Takstar Pro80:
http://www.head-fi.org/t/585356/the-takstar-technical-pro-gemini-greathon-cyberx-qpad-thread/255
Pozdrav, može neka preporuka sluški za komp do 100kn? Što se dizajna tiče preferiram one veće (kao na slici što sam linkao) što prekriju cijele uši hvala!
probal ih na glavi i slušam mic. prek team speaka sa frendom i mislim da vrijede tih cca.100 kuna .....klik
pozdrav ljudi, trebam preporuku za slušalice/headset jer ja stvarno ne znam puno o tim stvarima, dakle kupovat ću si novi komp prvenstveno za gaming, dosad sam koristio neke Logitech zvučnike 2.1 i zadovoljan sam bio. e sad s obzirom da gledam prvenstveno za gaming je li bi mi bilo pametnije koristiti slušalice za to ili zvučnike? mislim da mi je bolje slušalice, ali kao što kažem ne znam. ne znam je li to bitno, ali najviše igram one velike igre tipa gta 5, witcher 3, fallout 4, mass effect itd, dakle nekakve AAA naslove i najviše volim singleplayer (iako ću tu i tamo bacit neki online multiplayer). Dakle ako mi je bitnija priča i tako nekakav doživljaj igre, atmosfera, onda možda nije loše uzeti nekakve sluške?
Što se tiče novaca, nemam sad neku određenu cifru, ako su sluške super dati ću 700-800 kn, a ako su za moje potrebe bolje nekakve od 300-400 kn dati ću toliko, za to mi treba savjet.
Samo za tebe - Kingston HyperX Cloud.
Pozdrav, može neka preporuka sluški za komp do 100kn? Što se dizajna tiče preferiram one veće (kao na slici što sam linkao) što prekriju cijele uši hvala!
probal ih na glavi i slušam mic. prek team speaka sa frendom i mislim da vrijede tih cca.100 kuna .....klik
Hvala za preporuku, naručio dns, javim dojmove kada stigne
Pozdrav, zanima me kakve su slusalice za ps4, jel se isplate uzeti za tih 699 koliko su u sd, ili ima nekih mozda iste kvalitete za manje novaca ili nekih boljih z iste. Hvala
Bok ekipa
zanimaju me prijedlozi za nekakav headset do 200kn, maksimalno 250. prvenstveno za counter strike i slicnu primjenu..ponekad ce se slusati i glazba na njima ali nije to prioritet posto imam sennheizer hd 201 za glazbu.
takoder i nekoliko prijedloga do 150kn za drugu osobu. hvala :D
Već sam pitao prije za slušalice, ali sad su se neki zahtjevi promjenili. Mogu izdvojiti do 400kn ako treba samo da dobijem kvalitetne slušalice bez mikrofona jer imam usb mic s kojim snimam sve što trebam i koristim ga za voice kad igram bilo šta s ekipom. Udobnost je bitna jer će sluške služit između ostalog i za video editing koji inače potraje par sati u komadu. Također ne želim da zvuk "bježi" iz njih jer mi je mikrofon dosta blizu kad pričam pa da nemam problema sa hvatanjem zvuka iz njih. Razmišljo sam o Superlux 681 EVO dok nisam skužio koliko se čuje zvuk van iz njih. Također razmišljam o Sennheiser hd201, ali ne znam koliko dobro izoliraju zvuk. Svaki savjet je dobrodošao.
Vidiš vidiš, nisam razmišljo o nijednom headsetu, mislio sam možda Func h260 (mislim da je ta oznaka), ali odustao i od toga nakon par primjera gdje su popucale na 2 mjesta na gornjem dijelu. Vidim da hyperx ima i bijelo izdanje al je 70kn skuplje. Jel to identičan headset?
Hvala dečki na temeljitim odgovorima. Uzimam na plaći sigurno.
Slušalice do 300kn. Vec 3-4 godine imam Gamescom 380, dobre su sluske za cijenu za koju sam ih kupio, jedino sto je mikrofon osao prosle godine, no to je moja krivica :) Volio bih malo promijenu, pa eto, do 300kn ako ima neke sluske za gejming i mjuzu :D
Slušalice do 300kn. Vec 3-4 godine imam Gamescom 380, dobre su sluske za cijenu za koju sam ih kupio, jedino sto je mikrofon osao prosle godine, no to je moja krivica :) Volio bih malo promijenu, pa eto, do 300kn ako ima neke sluske za gejming i mjuzu :D
Mozda PLANTRONICS GameCom 388 ili STEELSERIES 3H v2.
Lupam napamet (vise bump-am) jer nisam koristio niti jedne od ovih.
mozda http://www.combo.hr/katalog/studio-oprema/slusalice/superlux-hd-681-evo-wh-detail
mozda http://www.combo.hr/katalog/studio-oprema/slusalice/superlux-hd-681-evo-wh-detail
Također, preporuka! Za te novce sumnjam da se igdje može dobiti bolji zvuk
EVO? Nemaju mikrofon.
Dobre su i za gaming?
Odlične! Pozicioniranje koraka savršeno radi. Jedino mi se plastika čini krhkija, pa ne bi preporučio nosanje po vani. Pale se mi jednom na tvrdi pod sa metar i pol i ništa im se nije desilo doduše.
Meni osobno su puno ugodnije sa spužvastim jastučićima i zvuk mi je bolji tako, kao da malo više puštaju zvuka van i onda mi je zvuk manje zatvoren/klaustrofobičan. Ne znam točno kako bi to objasnio. Još mi možda fali 20-30h sa njima da izgore kako treba, mada se već sada osjeća da je bolji nego nakon prvog korištenja.
jel ima neko g930, trebam pomoc, a da garancija jos vrijedi.
Velike, oko uha, zatvorene, USB, čim jeftinije.
Rezerva za po doma, gledanje filmova na laptopu u noći.
(USB samo zato jer je laptop po nekad tvrdoglav prebaciti na drugi analogni izlaz, a USB uvijek radi)
Prijedlozi?
Rezerva, za filmove i ak zatrebaju za gaming.
Čim sam na ovoj temi, znam za Hyperx 2
Htio bi nešto puno jeftinije
Jedino jeftino šta mi pada napamet sa USB-om su Speed Link Medusa NX 5.1.
Rezerva, za filmove i ak zatrebaju za gaming.
Čim sam na ovoj temi, znam za Hyperx 2
Htio bi nešto puno jeftinije
Cloud Core + jeftina USB zvučna, jel to dovoljno jeftinije?