Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.598
|
čitano: 2.077.873
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
The Unforgiven kaže...

Zvuča asus xonar dg, preporuka headseta do 700kn za glazbu te igre

pozeljno bi bilo da su overhead

hvala

Ako jos nisi kupio pogledaj i kingston hyperx cloud ima tekst od denisa kao najava recenzije, tek nakon sto sam procitao skuzio sam o kojim slusalicama je rijec. Radi se o rebrandu hvaljenih a povoljnih audiofilskih Takstar pro 80 sa mikrofonom dodanim. Orginalne takstar su zvukom klasu iznad svih gaming slusalica tako da za taj novac boljeg izbora nema.

O kingstonovom rebrandu nema jos puno infa ali ima recenzija qpad modela koji je prakticki isti samo boje druge i evo link ispod na head-fi temu o modelu takstar pro 80 koji je baza za ove headsete, pa pogledaj s kojim i koliko skupljim slusalicama padaju usporedbe.

http://www.head-fi.org/t/585356/the-takstar-technical-pro-gemini-greathon-thread  

Tema je golema pa malo treba pretraziti. Tek na 4-5 strani pocinju recenzije i usporedbe.

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 1:21 (nikidr).
13 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Preporucavam svima koji hoce neke jeftinije malo sluske;Speedlink Medusa NX Stereo(Gaming?)

Dobar mikrofon,jedino za mene je predugacak kabel i nema ono za majicu

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kupio jučer G230,brutalno dobre sluške. :)

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam Plantronics 780 surround 7.1 zvuk odličan sve  ok ali napukla mi plastika na obruču.Istina da su mi par puta padale pa možda je i do toga ali mislim da imaju problem kod tog spoja plastike i  onog metalnog dijela. Pitanje je sljedeće da li mi netko može dati neku dobru alternativu za sljedeće sluške (želim 7.1 ,usb i udobnost oko ušiju +robusnost izrade da mi se ne ponovi pucanje) koje ću kupovati cijena oko 700 kn.

Ako netko ima ove moje   Plantronics 780  slobodno neka podijeli svoja iskustva s kvalitetom izrade plastike.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

upravo kupio u linksu CM storm ceres 400 zvuk je pretih definitivno i desni zvučnik na slušalicama se "trese" nzm kako bih to opisao ugl kada je dubok bas platio sam ih 300kn a trebale bi po mome mišljenju koštat 60kn ako i toliko ,uopće nisam zadovoljan i namjeravam ih vratit! 

tako da oni koji kupuju da znaju šta kupuju :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
protjeran

Ljudi.pogledajte malo Phillipsove...nisu razvikani ali su prekvalitetni,a zvuk otkida..tream li reci da sam u Media Marktu uzeo SHMI 900 nesto sto se rasproavalo po 10 Ojraa zuk je mekan topao,realandobar za mjuzu dobar za igre..mislio sa uzeti onaj naveden u prethodnom postu,ali dslovno,nema potrebe..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Plantronicsovi gaming modeli su notorni po pucanju na određenim mjestima. Dobra alternativa za gaming headset bi bio Corsair Vengeance 1500 V2. Prednost toga headseta naspram drugih u klasi je ta da dolazi sa softverom koji uključuje nekoliko profesionalno predefiniranih profila za određenu uporabu (4 posebna "audiofilska" preseta, FPS, MMO preset, Movie mod preset, te bi još napomenuo reference setting koji headset približava flat responseu).

Potragu bi trebao modificirati i prema načinu na koji headset želiš koristiti- pretpostavljam da se opredjeljuješ na 7.1 virtual surround radi gaminga. Imaš na raspolaganju tehnološka rješenja sljedećih proizvođača: Dolby, DTS, Creative CMSS 3D, Razer surround. Na temelju izbora jedne od tih opcija će ti potraga biti usmjerenija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 13:12 (Altruistic).
12 godina
maxis kaže...

Imam Plantronics 780 surround 7.1 zvuk odličan sve  ok ali napukla mi plastika na obruču.Istina da su mi par puta padale pa možda je i do toga ali mislim da imaju problem kod tog spoja plastike i  onog metalnog dijela. Pitanje je sljedeće da li mi netko može dati neku dobru alternativu za sljedeće sluške (želim 7.1 ,usb i udobnost oko ušiju +robusnost izrade da mi se ne ponovi pucanje) koje ću kupovati cijena oko 700 kn.

Ako netko ima ove moje   Plantronics 780  slobodno neka podijeli svoja iskustva s kvalitetom izrade plastike.

http://www.futura-it.hr/katalog/periferija/zvucnicislusalicemikrofoni/slusalice/0190707/ ove su ti definitivno najbolje...imam njegovog nasljednika g930.

Jako udobne i kvalitetna izrada..o zvuku sve najbolje.

16 godina
neaktivan
Pozdrav,
treba mi preporuka jeftinog (do 70kn) headseta (zavrat ili eventualno preko glave) većinom za Skype i malo gaminga.
Trgovine iz Splita-links, elipso, technomarket itd.
hvala
15 godina
za 70kn su svi jednako shit
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
Znam, Al nije mi potreban neki vrhunski headset već samo solidan (koliko može biti za te pare)
12 godina
neaktivan

Pozdrav,
dajte mi preporuku sta ja znam jedno 5-10 slusalica koje idu u uho do 200 kuna maximalno!!!!
Hvala! 

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
maxis kaže...

Isto imam Plantronics GameCom 780 i prije 2 mjeseca se i meni dogodila ista stvar. Nije do toga što su ti padale već do kvalitete izrade, bar su takva moja iskustva jer meni nisu padale. Što se tiće zvuka i mikrofona nemam nikakvih zamjerki.

Možete mi preporučiti gaming headset do 800 kn (važni su mi udobnist i kvaliteta zvuka).

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 13:31 (TheMrCro123).
14 godina
maxis kaže...

TheMrCro123 kaže...
maxis kaže...

Isto imam Plantronics GameCom 780 i prije 2 mjeseca se i meni dogodila ista stvar. Nije do toga što su ti padale već do kvalitete izrade, bar su takva moja iskustva jer meni nisu padale. Što se tiće zvuka i mikrofona nemam nikakvih zamjerki.

Možete mi preporučiti gaming headset do 800 kn (važni su mi udobnist i kvaliteta zvuka).

1. Kingston HyperX Cloud, ako vam se da narucivati sa amazona. Nisam ih vidio u domacim ducanima.

2. Func HS-260, ako vam se ne da narucivati sa amazona. 

Takodjer imam ove GameCom 780, srecom ne koristim ih puno pa su jos u jednom komadu... steta sto je kvaliteta izrade ovako losa jer sto se zvucnih karakteristika tice jedne su od boljih u cjenovnom rangu do 100€.

a.k.a. ukiy
12 godina
neaktivan

at Anarchy

Vidim na ovom linku amazona koji si postao imaju dole ispod i qpad qh-90 tj iste slusalice kao kingston, a cijena im je opala prije je bila iznad 100 eura sada je 92 eura pa po meni su bolji izbor a proizvodjac je isti (takstar).

Ima i bijeli model (meni osobno ljepsi nego crni) po 86 eura tako ako neko planira uzeti kingston neka baci pogled i na qpad tj ideticne rebrande orginal takstara pro 80.

Ima i sestrinski otvoreni model qpad qh-85 po istoj cijeni.

http://www.amazon.de/Qpad-QH-90-Gaming-Headset-Klinkenstecker/dp/B00B00DMHW/ref=pd_sim_sbs_computers_18?ie=UTF8&refRID=1R9B3AJAD5NVHZP0MWJX

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 16:18 (nikidr).
14 godina

Hehe, uopce ih nisam ubrao... Znam da im je cijena bila nesto veca od HyperX rebranda, svakako ih treba uzeti u obzir!

a.k.a. ukiy
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bilo bi lijepo da se nadje uvoznik za jedne ili druge svejedno tako da ekipa vidi da dobar i cist zvuk i gaming headset nisu medjusobno iskljucivi pojmovi (ima rijetkih i skupih izuzetaka ali vrlo malo).

Konacno da proizvodjaci ne izmisljaju toplu vodu nego uzmu vrlo dobre a povoljne hi-fi slusalice i jednostavno dodaju mikrofon te naljepe svoje ime.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 16:52 (nikidr).
15 godina
neaktivan

Pozdrav, stari headset mi se pokvario pa sam krenuo u kupnju novog. Trebao bi malu pomoć/savjet oko izbora. U uži krug su ušle logitech g230/430 i steelseries siberia v2. Nagledao sam se i načitao hrpe raznih recenzija ali ne mogu se odlučiti. G230/430 neki hvale i kažu da su odlične za tu cijenu, a neki kažu da su prosječne, da nisu ništa posebno i nekako mi se čine da nisu baš nešto kvalitetne(da napomenem,nisam ih vidio uživo) dok s druge strane ove siberia v2 hvale u svim recenzijama, od udobnosti, zvuka, mikrofona a i čine mi se dosta kvalitetnije. Headset bi trebao biti dobar i za gaming i za slušanje muzike. Što biste mi vi savjetovali? 

10 Logitech G230
0 Logitech G430
11 Steelseries Siberia v2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za tu cijenu Func HS-260.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 2 hvala 1
14 godina
Jedan malo cudniji zahtjev :)
Je netko od vas naletio na kakav headset (slusalice na ili preko uha i mikrofon) ali da se prikljucuje u mobitel?
Znaci da ima 3,5mm prikljucak s 4 kontakta.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zahvaljujem na pomoći {#}. 191x7 hs-260 sam također uzeo u obzir :). Samo me još zanima da li se zna kada bi Kingston hyper x cloud mogle stići u hr? Jest da su one u sasvim drugom cjenovnom rangu, ali ako ce doci uskoro mogao bi malo dublje potegnuti u novčanik i uzeti njih.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 19:29 (Jackal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav

Kupujem nove slušalice koje bi se koristile za muziku i igre jel, mikrofon imam zasebni tako da mi to ne treba, bitno mi je da je kabel duži od 1.3m i da izlazi samo sa jedne strane slušalica ...
Dvoumim se između Sennheiser HD205 II i Razer Krakena, pa et ako bi neko mogao preporučiti jedne od ovih, ili ako ima nešto drugo do tih para bolje ...

0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Je netko od vas naletio na kakav headset (slusalice na ili preko uha i mikrofon) ali da se prikljucuje u mobitel?

Za to ti je bolje nabaviti adapter, a i puno jeftinije.

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
the_walker kaže...

Pozdrav

Kupujem nove slušalice koje bi se koristile za muziku i igre jel, mikrofon imam zasebni tako da mi to ne treba, bitno mi je da je kabel duži od 1.3m i da izlazi samo sa jedne strane slušalica ...
Dvoumim se između Sennheiser HD205 II i Razer Krakena, pa et ako bi neko mogao preporučiti jedne od ovih, ili ako ima nešto drugo do tih para bolje ...

Pogledaj si Func HS-260, Razer je isto dobar.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
12 godina
neaktivan

Pozdrav,
Preporuka slusalica do 650kn da me izolira od pozadinske buke znaci po mogucnosti da nis oko sebe necujem ako ne skroz onda bar blizu toga
Hvala 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
puhiii kaže...

Pozdrav,
Preporuka slusalica do 650kn da me izolira od pozadinske buke znaci po mogucnosti da nis oko sebe necujem ako ne skroz onda bar blizu toga
Hvala 

Func, Razer i tak te slične pogledaj...

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

jos traju pripreme za igranje commandera na putu?  {#}

14 godina
neznalica90 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

jos traju pripreme za igranje commandera na putu?  {#}

{#} Ma, razocaran sam. Nasao sam prijevoz {#}

191x7 mi je dao ideju za adapter s mobitela na mic+headphones.

Ali i handsfree koji sam dobio s mobom nije los, tako da cu mozda ostati na tome.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
protjeran

sve je to krama....

ovo je ozbiljna stvar..

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice