Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.598
|
čitano: 2.074.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
191x7 kaže...
bigbalabuto kaže...

Hvala na brzom odgovoru i samo jos jedno pitanje vezano za slusalice  da li ce na ovu karticu dobro ici ovaj headset  SteelSeries 5H v2

Dobro će ići, samo to ti je loš izbor headseta. Ako ne možeš Steelseries 7H ili Siberiu v2 onda gledaj Cooler Master Storm Sonuz. SS 5hv2 je navodno loš (30mm drajveri).

OriginalEXE kaže...

Pozdrav,

gledam uzeti neki headset + zvučnu, da me sve skupa izađe do nekih 900kn. Gledam malo i preporučujete ovaj headset: GameCom 780. Trebala bi mi preporuka zvučne uz njega ili ako ima neka bolja kombinacija.

Zahvaljujem.

Asus Xonar DG ili DGX u kombinacij is Steelseries 7H -> ubitačna kombinacija.

Nemaju nigdje ove Steelseries :( Svugdje nedostupno. Neke druge u tom rangu?

WordPress ❤
12 godina
protjeran

Jesi našao forum gdje ćeš pitati za najbolje slušalice. Ovdje samo gledaju cijenu, čim vide da su X slušalice skuplje za 1kn odmah te preporučuju.

www.mmo-balkan.com/forum
14 godina
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
WordPress ❤

0 0 hvala 0
17 godina
OriginalEXE kaže...

Dobar izbor, taman pašu. :)

Twitter: @191x7
14 godina
191x7 kaže...
OriginalEXE kaže...

Vidim sad da ADM ne podržava plaćanje karticama. Daj molim te pogledaj ako u Links-u imaju neke poštene za kombinaciju sa xonar dgx, da sve skupa izađe do 1000kn.

WordPress ❤
12 godina
neaktivan

E ljudi zanima me preporuka za headset do 500 kn tipa Razer Carcharias ili Steelseries Siberia V2

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
191x7 kaže...
OriginalEXE kaže...

Vidim sad da ADM ne podržava plaćanje karticama. Daj molim te pogledaj ako u Links-u imaju neke poštene za kombinaciju sa xonar dgx, da sve skupa izađe do 1000kn.

Steelseries siberia v2, imam ih sa xonar dg i mogu reci da sam jako zadovoljan!! 

sorry nisam vidio da ih vise nema u linksu!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 16:46 (roky46).
14 godina
roky46 kaže...
OriginalEXE kaže...
191x7 kaže...
OriginalEXE kaže...

Steelseries siberia v2, imam ih sa xonar dg i mogu reci da sam jako zadovoljan!! 

sorry nisam vidio da ih vise nema u linksu!!

Ništa, naručit ću ipak iz ADM-a pouzećem naručiti tu kombinaciju.

WordPress ❤
14 godina

E majke mi, nije mi danas dan -.- Sad šalju mail iz ADM-a, nisu dostupne. Pa nigdje nema tih Steelseries sluašlica, tako su popularne :P

Savjeti? Uz http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12957 Da je headset do 700kn.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
17 godina
OriginalEXE kaže...

E majke mi, nije mi danas dan -.- Sad šalju mail iz ADM-a, nisu dostupne. Pa nigdje nema tih Steelseries sluašlica, tako su popularne :P

Savjeti? Uz http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12957 Da je headset do 700kn.

Ako baš hoćeš Siberia v2, ove su ti dostupne:

http://www.links.hr/?naziv=slusalice-steelseries-diablo-iii&option=artikl&id_artikl=100.506.374

Ovaj bi bio moj izbor za cijenom do 500 Kn uz Xonar DG...

http://www.links.hr/?naziv=slusalice-coolermaster-storm-sonuz-crne&option=artikl&id_artikl=100.506.433

Ali ti imaš 700 Kn...

Evo još dobrih:

http://www.protis.hr/products/details/slusalice-corsair-vengeance-1300-analog-gaming-headset/51647

http://www.protis.hr/products/details/slusalice-steelseries-7h/50684 (SS 7H ali iz Protisa)

U ADM-u baš i nemaju neki izbor...

14 godina

Zahvaljujem.

Ove u Protisu nažalost nisu dostupne (SS7H), ove Corsair Vengeance mi izgledaju pošteno, mogao bih na njih ići.

WordPress ❤
17 godina
OriginalEXE kaže...

..., ove Corsair Vengeance mi izgledaju pošteno, mogao bih na njih ići.

Nećeš pogriješiti.

15 godina
jurek99 kaže...

E ljudi zanima me preporuka za headset do 500 kn tipa Razer Carcharias ili Steelseries Siberia V2

CM Storm Sonuz ili ako nađes Siberia V2 !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan

Da li je neko narucivao steelseries V2 sa ebay-a? Pravim usporedbu cijena i vidim da su na ebay-u cjene nize i do 70$ jesu li ovo dupljaci ili je to samo sto nemaju orginalno pakovanje nego dodju u vrecici i nemaju produzni kabl kao i zvucnu?

Alfa u srcu
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 8:09 (bigbalabuto).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Da ne otvaram novu temu...

Kupujem gaming slusalice/headset i zvucnu karticu i za oboje sam spreman izdvojiti po 1000kn.

Znaci imam na raspolaganju do 2000kn pa trazim dobru preporuku.

Uglavnom sam na crossfireu i slicnim online pucacinama.

Naravno ako mislite da netreba 7.1 slobodno preporucite 5.1 zvuk itd,

netreba bit ni overkill,ali kvalitetna stvar svakako,

hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
u2Noobish4Me kaže...

Da ne otvaram novu temu...

Kupujem gaming slusalice/headset i zvucnu karticu i za oboje sam spreman izdvojiti po 1000kn.

Znaci imam na raspolaganju do 2000kn pa trazim dobru preporuku.

Uglavnom sam na crossfireu i slicnim online pucacinama.

Naravno ako mislite da netreba 7.1 slobodno preporucite 5.1 zvuk itd,

netreba bit ni overkill,ali kvalitetna stvar svakako,

hvala unaprijed.

http://www.ronis.hr/sennheiser/191/slusalice-sennheiser-pc-360-g4me/PC-360_G4ME/

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=xonar+dgx

12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to ti se cini po cijeni i po izgledu.

to je odlicna zvucna i savrsen par za te slusalice, znam jer sam imao. a probao sam i sa daleko skupljm STX i nije bilo neke razlike. da bi STX dosla do izrazaja, trebaju slusalice sa puno vecom impedancijom.

posto sam prodao komp i prestao sa igranjem, prodajem i te slusalice: http://www.bug.hr/malioglasi/sennheiser-pc-360-slusalice-stare-6-mjeseci-skor/9421.aspx

doslovno su kao nove, koristene 10ak puta. ako si zainteresiran, javi se na PM.

0 2 hvala 0
17 godina

Nije loša ova tvoja kombinacija, ali ja bih prije ipak uzeo onu svoju. Xonar DGX jednostavno je dobra kartica za gaming. Neke znatno skuplje nemaju nešto puno bolji zvuk, a uglavnom nemaju ni pojačalo za slušalice veće impedancije.

Druga stvar bi bila da si neki audiofil, ali onda ne bi gledao headset već slušalice i ne bi ti primat bio gaming. Xonar DG i DGX ima ono što ti treba - virtualnih 7.1 putem DOlby Headphones (najbolji virtualni 7.1 zvuk), izlaze za 5.1 zvučnike, optički izlaz, pojačalo za slušalice do 150 oma impedancije, GX emulaciju Eaxa do 5.0 i još dosta toga.

12 godina

Hvala,razmislim svakako al mislim da uzmem kak si preporučio.

Za frendove neka preporuka hseta do 1000kn?

cca neke od 500,700,900.

gaming isključivo.

uBlowMeBro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
u2Noobish4Me kaže...

Hvala,razmislim svakako al mislim da uzmem kak si preporučio.

Za frendove neka preporuka hseta do 1000kn?

cca neke od 500,700,900.

gaming isključivo.

Ako sam headset, onda Steelseries 7H.

Ako zvučna + headset, onda Xonar DG ili DGX u kombinaciji s CM Storm SOnuz pa do SS 7H.

15 godina
neaktivan

PORTIO VIKEND AKCIJA 13.04.-14.04.2013

Slušalice PLANTRONICS GameCom 780, multimedia, 7.1

VIKEND AKCIJA !!

530,10 kn / 469,00 kn

EDIT:

He who dares wins.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 18:34 (El Dacho).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pretpostavljam da je pitanje već 500 puta postavljeno ovdje, ali neznam koliko se tržište promijenilo do tada. Dakle trebao bi mi neki headset koji ima dobar mikrofon jer planiram raditi let's play na YouTubeu. Gledam najviše Gamecom 380, vidio sam da ga dosta hvalite ovdje. Do sada sam imao Creative Fatal1ty, ali je žica vrlo tanka i pukla je na spoju sa pojačalom, a niti mikrofon nije nešto super bio.

Hvala svima unaprijed! {#}

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unix kaže...

Pretpostavljam da je pitanje već 500 puta postavljeno ovdje, ali neznam koliko se tržište promijenilo do tada. Dakle trebao bi mi neki headset koji ima dobar mikrofon jer planiram raditi let's play na YouTubeu. Gledam najviše Gamecom 380, vidio sam da ga dosta hvalite ovdje. Do sada sam imao Creative Fatal1ty, ali je žica vrlo tanka i pukla je na spoju sa pojačalom, a niti mikrofon nije nešto super bio.

Hvala svima unaprijed! {#}

Osim ako živiš sam ili ako imaš odvojenu sobu za igranje nemoj uzimati Gamecom 380/780. Izolacija vanjskog zvuka na mikrofonu je katastrofa.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Osim ako živiš sam ili ako imaš odvojenu sobu za igranje nemoj uzimati Gamecom 380/780. Izolacija vanjskog zvuka na mikrofonu je katastrofa.

To sam zaboravio napomenuti, nemam, nije mi baš lako biti zvučno iizoliran od ostatka stana, tako da bi takav mikrofon bio nešto esencijalno.

17 godina
neaktivan

Službeno Gamecom ima izolaciju vanjskog zvuka, al ne radi. Čuju se i visokofrekventni zvukovi iz ostalih prostorija, tako da pogledaj nešto drugo. 

Ili, ako si baš zapeo za GC, pronađi neki komad spužve pa ga natakni na mic. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Službeno Gamecom ima izolaciju vanjskog zvuka, al ne radi. Čuju se i visokofrekventni zvukovi iz ostalih prostorija, tako da pogledaj nešto drugo. 

Pa, čuj, ako nema ništa drugo, uzeo bih njega, ali ako ima nečeg boljeg za govor, rado bih pristao na kupnju, sve dok je do nekih 400 kn.

17 godina
Unix kaže...
Danny_HR kaže...

Pa, čuj, ako nema ništa drugo, uzeo bih njega, ali ako ima nečeg boljeg za govor, rado bih pristao na kupnju, sve dok je do nekih 400 kn.

Cooler Master Storm Sonuz.

14 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu, budem tu pital..

Posjedujem headset Big Ben XHS 20 koji koristim na PC-u (a može se spojiti i na XBOX). Headset ima, ako zanemarite one "činč adaptere" kojima se spaja na XBOX i TV, 3.5mm audio i 3.5mm mic konektor te USB konektor. U manualu je nacrtano da se i on spaja zajedno sa audio i mic konektorima na PC. Tako je trenutno i spojeno i sve radi kak spada. No, čemu on služi? Čitam da se slušalice (općenito) mogu spajati i preko USB-a ako su tako napravljene, ali ove moje ne rade ako su spojene samo preko USB-a  (3.5mm audio je odspojen). Čemu onda taj USB? On treba samo dok spajamo taj headset sa konzolom i TV-om ili..? Jedan kolega mi je rekao da vjerojatno preko tog USB-a daju neki vibracijski "feedback", no ja nikad nisam čuo nikakvu vibraciju.

Nadalje, vrijede li te slušalice 400 kuna? Ja se tolko ne kužim u to i ne znam koja karakteristika je bitna kod slušalica (impedancija, osjetljivost, frekvencija..). Je li integrirana zvučna kartica dovoljna da "iscjedi" maksimum iz tih slušalica ili bi dobio bolji zvuk ugradnjom neke bolje zvučne kartice? 

Toliko od mene. Hvala unaprijed! {#}

P.S Možda bi i neke informacije saznao na netu ili u manualu da nisu na faking njemačkom.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Preko USB-a napaja ugrađeno pojačalo.

Od bolje zvučne bi svakako profitirao.

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice