Za oko su mi zapela dva modela. Prvi je Genius HF 1250B -poznati best buy s ove teme i drugi model su Gigaworks T20 Serie II 2.0 - dosta hvaljeni i u ovoj temi (doduše stariji model serija I, ali mislim da nema neke razlike).
Da bude jasno, svjestan sam da ova dva modela nisu u istom razredu - ni cjenovno, ni izradom, ni snagom - 40w kontra 28w....ali oba su ipak 2.0 pa su itekako usporedivi.
No, ono što ne zanima, a neki od vas su ih imali oba, koji uživo daju bolji, kvalitetniji zvuk, usporedba. Dakle, nisam ih sam čuo da osjetim razliku pa me zanima kako zvuče uživo. Zanemarite na trenutak razliku u cijeni, koji je bolji, što bi izabrali? Preporučite mi pobjednika.
Nisam imao priliku slušat baš ovaj model od creative, ali slušao sam nekoliko creativovih modela.
Da malo pojednostavim izbor:
Ako ti trebaju zvučnici koji izgledaju cool, ne zauzimaju puno prostora i služe da malo pustiš glazbu ništa pre glasno a lova ti nije problem uzmi Creative.
Ako želiš malo snažnije zvučnike i nije ti ih problem smjestiti, ali nemaš para ili ne misliš dati 1000+kn za njih uzmi Genius.