Savjetnik za izbor pc zvučnika izdvojena tema

poruka: 4.903
|
čitano: 1.437.265
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
11 godina
Re: Savjetnik za izbor pc zvučnika
Dex.pwn kaže...

Za nekih 3-4 dana planiram naručiti Z906 pa me zanimaju dojmovi o toj postavi. Dali vrijedi 2.5 tisuće(Links.hr)? Dal ima negdje jeftinije od 2.5K(a da je kvalitetna firma, buraz mi ima Z šesto i još neki broj već 3-4 godine i rade kako treba)? Kako izvodi filmove i pjesme? Dali 5.1 može na Asus P5G41T-M LX2/GB MBO(imam zeleni i plavi utor)? Hvala

LINK evo ako se usudis kupovati,ja da se usudim vec bi ih odavno uzeo,ali gadi mi se se njuskalo hehe 

14 godina
odjavljen
toma20 kaže...
Dex.pwn kaže...

Za nekih 3-4 dana planiram naručiti Z906 pa me zanimaju dojmovi o toj postavi. Dali vrijedi 2.5 tisuće(Links.hr)? Dal ima negdje jeftinije od 2.5K(a da je kvalitetna firma, buraz mi ima Z šesto i još neki broj već 3-4 godine i rade kako treba)? Kako izvodi filmove i pjesme? Dali 5.1 može na Asus P5G41T-M LX2/GB MBO(imam zeleni i plavi utor)? Hvala

LINK evo ako se usudis kupovati,ja da se usudim vec bi ih odavno uzeo,ali gadi mi se se njuskalo hehe 

Hvala al novo uzimam, proletit ću kroz TechnoMarket, možda tamo nađem jeftinije, ako ne onda u Linksa

15 godina
Savjetnik za izbor pc zvučnika

Budi oprezan s tim sustavom. Meni je taman garancija istekla i pokvarili su se, a i na njihovom forumu ima mnogo slučajeva s tim kvarovima. Ne odgovaram te. Samo ti kažem da budeš oprezan.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
softwaremaniac kaže...

Budi oprezan s tim sustavom. Meni je taman garancija istekla i pokvarili su se, a i na njihovom forumu ima mnogo slučajeva s tim kvarovima. Ne odgovaram te. Samo ti kažem da budeš oprezan.

Gdje si uzeo zvučnike i kad? Možda su ispravili grešku/e, nadam se... Jel si jako pojačavao i koji ti je problem/kvar izbio?

13 godina
hrčak kaže...

Poštovanje,trebao bih preporuku dobrih zvučnika i slušalica, može novo ali preferiram rabljeno jer mislim da mogu dobiti bolje za te novce

za to dvoje bih izdvojio 300 kn

hvala

Pozdrav, bojim se da je to premala suma za oba proizvoda koji bi trebali/mogli biti dobri.

Ako se možeš strpiti, savjetujem prvo zvučnike, ili ono što bi više koristio za taj puni iznos, a kasnije ostatak.

coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 9:47 (metallic).
15 godina
Dex.pwn kaže...
softwaremaniac kaže...

Gdje si uzeo zvučnike i kad? Možda su ispravili grešku/e, nadam se... Jel si jako pojačavao i koji ti je problem/kvar izbio?

Elipso. Prije 2 god. Danas mi je javljeno da nema popravka. Otišao je procesor u kontrolnoj jedinici, bez koje sustav ne radi. Nisu ispravili.

14 godina
odjavljen
softwaremaniac kaže...
Dex.pwn kaže...
softwaremaniac kaže...

Elipso. Prije 2 god. Danas mi je javljeno da nema popravka. Otišao je procesor u kontrolnoj jedinici, bez koje sustav ne radi. Nisu ispravili.

Ak ja naletim na takav ebat ću im....

15 godina

Donedavno je bilo na eBayu za nekih 350-400 kn + shipping samo konzola ta, al više nema... Vidjet ću još što ću s tim, ali mi je baš žao, jer je sustav vrh.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
softwaremaniac kaže...

Donedavno je bilo na eBayu za nekih 350-400 kn + shipping samo konzola ta, al više nema... Vidjet ću još što ću s tim, ali mi je baš žao, jer je sustav vrh.

Ček taj čip je u bass kutiji ili konzoli?

15 godina
Dex.pwn kaže...
softwaremaniac kaže...

Konzoli. Bass i zvučnici kao takvi su ok i s njima nema problema, ali ta konzolica na koju se sustav pali i gasi ima čip, koji je pregorio...

14 godina
odjavljen
softwaremaniac kaže...
Dex.pwn kaže...
softwaremaniac kaže...

Konzoli. Bass i zvučnici kao takvi su ok i s njima nema problema, ali ta konzolica na koju se sustav pali i gasi ima čip, koji je pregorio...

Pa jesi pokušao kontaktirati Logitech, možda imaju posebno tu konzolu? 

15 godina

Ne daju samo konzolu. Kad crkne, mora se novi sustav kupit. Nisam ih osobno kontaktirao nego prijatelj koji ima servis i koji ih je pokušao popraviti.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Ako netko traži dobar zvuk za PC, voljan je uložiti 1000 kuna u taj zvuk, može kupiti ovo:

http://www.njuskalo.hr/linije-radio-kasetofoni/technics-st-ca-1060-oglas-16362081

NIJE MOJ OGLAS!

Ima jedan linijski ulaz u koji možete spojiti PC, pojačalo i tuner/preamp je minimalna konfiguracija koja mora biti spojena. Zvučnici imaju pasivne radijatore sa stražnje strane tako da je bas prilično dobar za tu dimenziju.

Linija je predivna, mada bih više volio da ima više linijskih ulaza. Za 1k kn je odličan deal.

ILI OVA KOMBINACIJA:

http://www.njuskalo.hr/hi-fi-komponente/schiender-original-njemacke-mini-hi-end-hi-fi-komponente-daljinskim-oglas-16380590

http://www.njuskalo.hr/audio-video-foto-ostalo/prodajem-oglas-13323072

Not bad, innit? :)

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 17:21 (Father_Dougal).
Moj PC  
2 0 hvala 2
10 godina
neaktivan

Koliko su Genius HF2.1 1205 bolji od SW-D2.1 200? Razlika je oko 100kn, vrijedi li toliko?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
123vocko kaže...

Koliko su Genius HF2.1 1205 bolji od SW-D2.1 200? Razlika je oko 100kn, vrijedi li toliko?

Jeftiniji su igračka, a ovi drugi bi trebali bit dosta dobri. Da za sebe uzimam o prvima nebi ni razmišljao.

17 godina
axos kaže...
123vocko kaže...

Jeftiniji su igračka, a ovi drugi bi trebali bit dosta dobri. Da za sebe uzimam o prvima nebi ni razmišljao.

Mda? Prvi imaju 5" sub driver, drugi imaju 3" sub driver. Ako ništa, prvi ima više šanse za nešto odsvirati bez distorzije.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
axos kaže...
123vocko kaže...

Mda? Prvi imaju 5" sub driver, drugi imaju 3" sub driver. Ako ništa, prvi ima više šanse za nešto odsvirati bez distorzije.

Jeftiniji odnosno SW-D2.1 200 s 3 incha subom, a drugi odnosno oni koji su preostali (HF2.1 1205).

Istina malo je konfuzno napisano. Pa evo ispravka.

Model SW-D2.1 200 je totalna katastrofa.

Model HF2.1 1205 je bolji izbor.

14 godina
odjavljen

Za nekih 3-4 tjedna uzimam Z906 iz Linksa, nadam se da neće nikakvih problema biti.. Jedino me zanima kako se rukuje tom konzolom? Tj. kako smanjiti/povečati jačinu bass kutije i satelita? Jel ima neki SW koji poboljšava zvuk? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Za nekih 3-4 tjedna uzimam Z906 iz Linksa, nadam se da neće nikakvih problema biti.. Jedino me zanima kako se rukuje tom konzolom? Tj. kako smanjiti/povečati jačinu bass kutije i satelita? Jel ima neki SW koji poboljšava zvuk? 

Bez brige dobit ćeš upute unutra. Ali ako želiš neko finije podešavanje uvijek možeš koristiti equilizer

14 godina
odjavljen
axos kaže...
Dex.pwn kaže...

Bez brige dobit ćeš upute unutra. Ali ako želiš neko finije podešavanje uvijek možeš koristiti equilizer

Hvala, jel to jedini program ili ima još nekih? I da, zanima me kako da stavim onaj Dobly codec i šta sve trebam imati(od HWa) za njega?

14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
axos kaže...
Dex.pwn kaže...

Hvala, jel to jedini program ili ima još nekih? I da, zanima me kako da stavim onaj Dobly codec i šta sve trebam imati(od HWa) za njega?

Radi se o Dolby codecu, ali neznam koji su točno uvijeti i kako radi. Equalizer nije program. Ali razni playeri u sebi imaju ugrađenu opciju podešavanja equalizerom.

15 godina
Dex.pwn kaže...

Svu sreću ti želim s njima stari. Neka te služe dulje nego što su moji mene.

Kao što su ti već rekli, ništa posebno. Sve dobiješ unutra...

14 godina
odjavljen
softwaremaniac kaže...
Dex.pwn kaže...

Ne mislim ih jako pojavačavati kad je stalno netko kog kuće :P

Nadam se da hoće, hvala i sretno i tebi s novim zvučnicima

15 godina
Dex.pwn kaže...
softwaremaniac kaže...
Dex.pwn kaže...

Ne mislim ih jako pojavačavati kad je stalno netko kog kuće :P

Nadam se da hoće, hvala i sretno i tebi s novim zvučnicima

Pa nisam ih ni ja forsirao. Mislim da su jednom u životu radi testiranja bili na 100% na 10 sek, ali ne možeš to držat. Kuća se trese. 70% najviše što sam ja koristio, a i to je poprilično glasno. Hvala.

16 godina
neaktivan

Recite mi da li se isplati uzimat Genius GX SW-G2.1 2000? Zvuk mi je bitan kad slušam muziku, za filmove a i igranje naravno

http://www.protis.hr/products/details/genius-gx-gaming-zvucnici-swg21-2000/83810

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
joze kaže...

Recite mi da li se isplati uzimat Genius GX SW-G2.1 2000? Zvuk mi je bitan kad slušam muziku, za filmove a i igranje naravno

http://www.protis.hr/products/details/genius-gx-gaming-zvucnici-swg21-2000/83810

Imam dobra iskustva s Genius zvučnicima, točnije s G2.1 3000 koji kod mene evo već 3 godine super rade. Skuplji za 135 kn od ove G2.1 2000 ali i dosta jači pa bih ti preporučio da radije ušparaj tu razliku i onda kupuj.

---Life is ours, we live it our way---
14 godina
odjavljen

Koliko sateliti imaju snagu kod Z906 a koliko bass kutija?

0 0 hvala 0
14 godina

Woofer 165 a sateliti svaki po 67 watta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 17:31 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
vrinho kaže...

Woofer 165 a sateliti svaki po 67 watta.

I jel jako to? Vidim da taj 2.1 od Geniusa ima po 8W svaki satelit

14 godina

Sve skupa 500W, dovoljno je jako da ti razvali sobu

A i ovi Geniusovi nisu za usporedbu jer nije isti sustav a pogledaj kolika je i razlika u cijeni. Tolika je i u jačini.

Moj PC  
3 0 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice