Razer Mako 2.1 zvucnici

poruka: 237
|
čitano: 27.369
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Razer Mako 2.1 zvucnici
VirtUoso kaže...

Kad se radi o slusalicama, nikako ne mogu vjerovati Logitechu i Razeru. Na stranu misevi, tipkovnice, pa i zvucnici koje Logitech prodaje, no kad se radi o slusalicama - ne hvala.

Ne znam zasto je to tako. :)

Taj "problem" koji imaš se zove "znati (za) bolje" ;)

16 godina
neaktivan

Inace procitaj malo sta sam sve pisao o rezerovim proizvodima, pa ces vidjeti da sam "popljuvao" lachessis i proclick!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
neaktivan
Razer Mako 2.1 zvucnici

Sto se tice zvuka, vise sam siguran kad kupujem od nekoga tko se bas usredotocio na audio. Kao npr. Sennheiser. Pionir u tom podrucju. Umjesto tih Razerovih od preko 1200kn koje ovaj spominje, bas bih volio procjeniti razliku izmedju njih i nekih slusalica iz Grado serije.

There is no spoon.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Joj...

Evo sad cu vam neke stvari pojasniti, a nakon toga molim vas da vise u ovoj temi ne iznosite svoje misljenje o necemu sto stvarno niste koristili ili poslusali!

"stvarni" 5.1 zvuk imaju ove rezerove slusalice. I losije su nego megalodon sto se tice 5.1 ili 7.1 zvuka, zbog mnogo stvari a jos nesto je veliki problem , a to je slusanje svega ostaloga sto nije 5.1 ili 7.1 zvuk na tim slusalicama!   

Da li vi znate uopce na kojem principu se dobije surround zvuk u "glavi"? Imamo samo dva uha, znaci kroz dva kanala nam samo dolazi zvuk, a opet smo sposobini ocijeniti koliko je nesto udaljeno!

Megalodon je ubiti nastao koristenjem i otkupom vojne tehnologije, koje koriste piloti borbenih zrakoplova, posto ne vide iza, polozaj neprijatelj im se projecira pomocu zvuka kroz (malestorm zvucnu karticu koju koristi megalodon, recimo to tako) i daje im vjeran polozaj neprijatelja.

I taj audio engin (maelstorm) je taj sto daje razliku u zvuku, da mozak to projecira u 3d sliku. To je teorija, a u praksi savrseno radi. U svakoj igri tocno cujes odakle netko dolazi, ali nevjerojatno savrseno! Koliko puta se okrenem i nevidi jos nikog ali znam da dolazi iz tog smjera, jer se cuju savrseno koraci i smjer kretanja! Nemoj te pljuvati po necem sto niste imali prilike koristit.  Megalodon je stvarno nevjerojatan komad tehnologije.

<Ovo ne mogu precutati. Ti zelis reci da te razerove slusalice koriste neku vojnu tehnologiju? Ajd daj neki link a koji nije razerov. I ko to polozaj projicira pilotu pomocu zvuke? Da se na to  piloti oslanjaju ne bi im bio dug vijek. Mislis da je avion pogotovo borbeni gde pilot bukvalno sjedi na motoru tako tiho mjesto da on razlikje po zvuku sta je naprijed a sta nazad? Mogu samo reci teska budalastina.

:)
15 godina
neaktivan
Ivsa kaže...
Sale_ds kaže...

Znas kaj..ja ti preporucujem da kupis ovo (od mene)! xD

Ajmo ljudi navalite..jos malo pa nestalo Cool

Sad sam ih vidio u oglasniku, hebački su, i rješio bi ove svoje i uzo bi ih bez problema, al treba i pravo pojačalo za to, a para se baš i nema, u svakom slučaju, poštena cjena i odličan sustav, malo je šteta što nema i sub, al šta je tu je, za takvu cjenu, odlično!?

Basa ima sasvim dosta..ja to tjeram na starom 5.1 Phillipsu koje je 2x180w u stereu ili 4/5x100w i kad razfrljim samo njih na 2 kanala susjedi su ludi (doduse sad su se vec i navikli) lol

Imam i sub od 38cm al se ne sjecam kad je zadnji put bio u pogonu jer nema potrebe..prodajem i njega samo sta je on u tapiciranoj kutiji za auto :)

Uglavnom za te pare i namjenu ja sam prezadovoljan..i nebi ih jos prodavao da mi ne trebaju pare.

The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Inace procitaj malo sta sam sve pisao o rezerovim proizvodima, pa ces vidjeti da sam "popljuvao" lachessis i proclick!

Ma nema potrebe, ne smatram da si neki klinac koji masturbira na Razerovo ime, samo se šalim malo, nhf. Tako mi svejedno sviđa li ti se proizvod zato što piše Razer na njemu ili zato što svijetli, nije moj problem. A Razer mi je jednostavno preisforsiran i sumnjam da ću ikada od njih kupiti proizvod, no ne kažem da su loši. Ali što se tiče zvuka se nijedna PC kompanija ne može mjeriti sa kompanijama koje se bave zvukom desetljećima.

VirtUoso kaže...

Sto se tice zvuka, vise sam siguran kad kupujem od nekoga tko se bas usredotocio na audio. Kao npr. Sennheiser. Pionir u tom podrucju. Umjesto tih Razerovih od preko 1200kn koje ovaj spominje, bas bih volio procjeniti razliku izmedju njih i nekih slusalica iz Grado serije.

To bih i ja volio, veliki test slušalica, Denon, Sennheiser, Grado i Shure, recimo; protiv Creativea, Logitecha, Razera i te ekipe. Mislim da mogu pretpostaviti sa velikom dozom sigurnosti koja će ekipa biti jača :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 14:11 (Mirko935).
17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
VirtUoso kaže...

To bih i ja volio, veliki test slušalica, Denon, Sennheiser, Grado i Shure, recimo; protiv Creativea, Razera i te ekipe :)

Da napomenem, da ne bih slucajno zvucao pretencioznim. Nisam neki audiofil, niti sam cesto u tim audio vodama. Ali, kad sam kupovao sluske, malo sam listao po nekim forumima(headfi npr..), i nisam primjetio da itko preporuca slusalice iz Razera ili Logitecha, sto ne mora znaciti da ne valjaju.

Mislim da je volja ljudi da malo istraze i prosire horizonte presudna kad se radi o kupovicni. Ja eto nisam cuo za Grado do prije 2 godine, kada sam i kupio ove Senhajzerice. :$

There is no spoon.
17 godina
neaktivan

Ja, kao veliki fan logitecha ne znam niti jedan model logi slusalica. Jedva znam da ih i proizvode a ne bih ih nikad kupio.

15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Da napomenem, da ne bih slucajno zvucao pretencioznim. Nisam neki audiofil, niti sam cesto u tim audio vodama. Ali, kad sam kupovao sluske, malo sam listao po nekim forumima(headfi npr..), i nisam primjetio da itko preporuca slusalice iz Razera ili Logitecha, sto ne mora znaciti da ne valjaju.

Mislim da je volja ljudi da malo istraze i prosire horizonte presudna kad se radi o kupovicni. Ja eto nisam cuo za Grado do prije 2 godine, kada sam i kupio ove Senhajzerice. :$

Mislim da nitko od ekipe u audio vodama ni ne zna za Logitechove ili Razerove slušalice niti ih zanimaju takvi proizvođači, ne kažem nužno da oni ne mogu napraviti dobre slušalice, no audiofili su prilično ortodoksna skupina u pravilu tako da njih većina sigurno ne bi ni pogledala takav proizvod. A eto, takav znam i ja biti iako se ne smatram nekim audiofilom prevelikim :)

logic kaže...

Ja, kao veliki fan logitecha ne znam niti jedan model logi slusalica. Jedva znam da ih i proizvode a ne bih ih nikad kupio.

Čudno, to nisam od tebe očekivao... Mislio sam da imaš barem 3 komada, jedan za komp, jedan za krevet i jedan bežični kad ideš na WC ;)

16 godina
odjavljen
explorer 4 kaže...
Co7 kaže...
explorer 4 kaže...
@co7 vidio sam ti sliku na kojoj se vidi periferija i mogu ti samo jedno reć.

Potrošio si previše novca a dobio premalo.Lycosa je smeće od tipkovnice, megadolon je ultra preskup a spex je žalost.Jedino što valja je deathadder.

Sad molim te nemoj bacit novce u vjetar i za te razer mako.

Vidis kako se zelje i zakljuci razlikuju. Lycosa je predobra, i iduca ce isto biti lycosa, megalodon je predobar... cijena je takva kakva je, ali mogu reci da su slusalice ispunile sva moja ocekivanja, neka i prebacila! Jesi li ikad igrao sa njima? ili gledao 7.1 film s njima?

Sphex mi je najbolja podloga koju sam ikad koristio, nikad nisam volio takvu vrstu podloga, uvijek samo cloth a ovu mi je cura kupila... i ono ajde da probam. PODLOGA JE DALEKO NAJBOLJA od svih koristenih (destructor nisam probao, ali opcenito od svih koje jesam)!

Eto vidis, sve je stvar ukusa, zelja itd.

p.s. Deathadder je savrsen (odnosno da ima jos dvije tipke, onda bi bio)!

7.1 u slušalicama ????

Lycosa je daleko od dobre tipkovnice.Probaj za tu cijenu roccat ili logitech pa da vidiš što valja a ne ta šuškava žalosna lycosa koja ima tipke gore od geniusa i "savršene gumene tipke"-Glupost

7.1. u slusalicama je zakon i odlicno funkcionira.

a lycosa je valjda najvece govno koje se moze kupiti za 700kn. ja posjedujem roocat arvo i izrada je miljama daleko od lycose.. cvrsta tipkovnica, teska (a jako je mala) nema onih pi7darija (gumirane tipke - da, ko da ces vozit po tipkovnici pa da ti prsti ne klizu)... glupo i nepotrebno. plastika od koje je napravljena je kao ona od onih pistolja na vodu sto kupis u konzumu za 9.99kn.  

i sad autoru teme - gle koliko ljudi ti preporuca bilo sto drugo osim tih shitzer kako zvucnika. nadam se da ces ih poslusat. 

VirtUoso kaže...

Stvarno ne razumijem odakle tolika negativna navala na Lycosu. Pa to je jedna od najkvalitetnijih tipkovnica koja se moze kupiti u nas. Nakon godinu i pol svakodnevnog tipkanja tipkovnica izgleda kao da je tek jutros izasla iz tvornice. Gumirane tipke su savrsene, kao i sama konstrukcija.Cijena je jedini minus.

Smijeh - mozda od mene...  svoju sam prodao exploreru za 250kn i malo speka...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 14:35 (skank666).
17 godina
logic kaže...

Meni su moje Logijeve krepale tri puta.

Sad su trenutno krepane i neda mi se vise mijenjat ih.

Jednostavno kad me pukne da mi trebaju slusalice, kupit cu od neke druge firme.

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Slusalice imam nekakve panasonicove jeftine. Sluze mi samo kad recimo naskidam filmova pa da podesim titl.

15 godina
neaktivan
Razer Mako 2.1 zvucnici
Co7 ne vrijedi se s tobom prepirati o zvuku i bilo čemu drugom kad ti misliš da postoji 7.1 u slušalicama i još mi daš prilog da čitam o tome.
Ma daj molim te vidim da ti je znanje o tome veliko :S
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
explorer 4 kaže...
Co7 kaže...
explorer 4 kaže...
@co7 vidio sam ti sliku na kojoj se vidi periferija i mogu ti samo jedno reć.

Potrošio si previše novca a dobio premalo.Lycosa je smeće od tipkovnice, megadolon je ultra preskup a spex je žalost.Jedino što valja je deathadder.

Sad molim te nemoj bacit novce u vjetar i za te razer mako.

Vidis kako se zelje i zakljuci razlikuju. Lycosa je predobra, i iduca ce isto biti lycosa, megalodon je predobar... cijena je takva kakva je, ali mogu reci da su slusalice ispunile sva moja ocekivanja, neka i prebacila! Jesi li ikad igrao sa njima? ili gledao 7.1 film s njima?

Sphex mi je najbolja podloga koju sam ikad koristio, nikad nisam volio takvu vrstu podloga, uvijek samo cloth a ovu mi je cura kupila... i ono ajde da probam. PODLOGA JE DALEKO NAJBOLJA od svih koristenih (destructor nisam probao, ali opcenito od svih koje jesam)!

Eto vidis, sve je stvar ukusa, zelja itd.

p.s. Deathadder je savrsen (odnosno da ima jos dvije tipke, onda bi bio)!

7.1 u slušalicama ????

Lycosa je daleko od dobre tipkovnice.Probaj za tu cijenu roccat ili logitech pa da vidiš što valja a ne ta šuškava žalosna lycosa koja ima tipke gore od geniusa i "savršene gumene tipke"-Glupost

Ajde ne seri, pricas koda si popio svu pamet ovoga svijeta.

Kad sam kupovao tipkovnicu isprobao sam vise high end tipkovnica ukljucujuci G15 i (mislim) G110 i mogu ti reci sam ovo - aj bok!

Logitechove su isto mrak, al Razerova Lycosa je stvarno zakon i nije mi zao sto sam bas nju odabrao. Tipke su fenomenalne, response je fenomenalan, macro funkcionira super, osvjetljenje i dizajn su zakon...i onda dode neki smrkljavac kojem mama nije htjela kupiti Lycosu jer je preskupa, i tu mi izbija svoje frustracije.

Daj molim te...suskava, zalosna...ROFL!

A da se ponašaš kulturno to ti ne bi škodilo.I ja sebi sam stvari kupujem od svojih novaca znači koje sam zaradio i imam trenutno lycosu i znam kakvo je smeće i koliko je preprecijenjena.Tipke su katastrofa naspram g110 koja je tenk u bilo kojem smislu za lycosu.Jedino je osvjetljenje jače na lycosi.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
neaktivan
Razer Mako 2.1 zvucnici

inače da napomenem, ako su amerikanci u nečemu jako dobri, to je onda marketing

kako je razer čisto američki proizvod, odatle onda dolazi i svo bombardiranje kojekakvim glupim informacijama tipa vojna tehnologija (moš misliti, ja sa svojim stereo slušalicama od plantronicsa isto jako dobro čujem tko mi dolazi iza leđa a nemaju vojni 7.1 zvuk), nadalje, antighosting tipki na tipkovnici......halo, pa koliko tele moraš biti kad bi povjerao u taku neku glupost koju jedino ameri mogu izmisliti, pa nije to monitor pa ti bitno dali ima ghostinga ili ne, tu je klik i ništa više

nego da se vratim temi, netko je postavio sliku sonijevih zvučnika za 1500 kn, floorstanderi im nisu loši ali centralni i zdnji širokopojasni su ništa posebno, dakle bolje uzeti samo prednja 2 i uštedjeti lovu, jer se mogu i odvojeno (kao drugi model) kupiti

4 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

A da se ponašaš kulturno to ti ne bi škodilo.I ja sebi sam stvari kupujem od svojih novaca znači koje sam zaradio i imam trenutno lycosu i znam kakvo je smeće i koliko je preprecijenjena.Tipke su katastrofa naspram g110 koja je tenk u bilo kojem smislu za lycosu.Jedino je osvjetljenje jače na lycosi.

Daj se malo vise potrudi.

Ne mozes za high end proizvod koji dosta ljudi hvali reci da je smece.

Ajde malo argumentiraj, sto je to tocno lose na Lycosi?

Ja se kulturno ponasam prema drugim ljudskim bicima, a kulturan ne moram biti prema psima, pa tako ni prema trollovima.

Ajde, naveo si da su tipke katastrofalne?

Zasto? Zato jer imaju rubber finish? Zato sto su slim design? Zato sto su mekane i predobro reagiraju?

Stvarno, ja gledam i tipkam upravo sada po toj tipkovnici i ne znam sta fali gumbima. Da ti nije preplitak ili predubok hod? To je stvar ukusa i zbog toga gumbi sigurno nisu smece lol.

Spomenuo si g110?

Ti se svida i njegov USB port koji nema posebno napajanje? Lol!

Troll ce uvijek biti troll.

I da, lol na izjavu o precijenjenosti.

Koji high end proizvod nije? Logitechov g19 mozda? LOL!

P.S. Sto se tice kulture, mogao bi je i ti malo imati.

Ako si mislio dobiti pristojan response, nisi trebao uci u temu i neargumentirano reci za nesto da je smece, da je sranje itd.

Ako to nije trollerski, ne znam sto je.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 17:16 (Psiho246).
17 godina
hd22sb kaže...

antighosting tipki na tipkovnici......halo, pa koliko tele moraš biti kad bi povjerao u taku neku glupost koju jedino ameri mogu izmisliti, pa nije to monitor pa ti bitno dali ima ghostinga ili ne, tu je klik i ništa više

Antighosting na tipkovnici znaci nesto drugo.

To je ono kada stisnes vise gumbiju od jednom u nekom clusteru, pa se tipkovnica zblokira.

Tipkovnicama sa antighostingom se to ne desava.

Smece od Lycose recimo ima antighosting. ;) (sarkazam)

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Kako mislis zablokira?

17 godina
logic kaže...

Kako mislis zablokira?

Ne znam kako da drugacije objasnim...

Kada stisnes vise gumbiju koji idu preko istog serijskog spoja na tipkovnici, tipkovnica se zablokira i ne prima input dok ne maknes prste sa tih gumbiju.

Takoder, ako se dobro sjecam, ta blokada ima i popratni zvuk.

Ovaj feature je vazan jedino gamerima, u svakodnevnom radu na PCu se ne desavaju takve stvari. ^^

- Psiho246
17 godina
Psiho246 kaže...
logic kaže...

Kako mislis zablokira?

Ne znam kako da drugacije objasnim...

Kada stisnes vise gumbiju koji idu preko istog serijskog spoja na tipkovnici, tipkovnica se zablokira i ne prima input dok ne maknes prste sa tih gumbiju.

Takoder, ako se dobro sjecam, ta blokada ima i popratni zvuk.

Ovaj feature je vazan jedino gamerima, u svakodnevnom radu na PCu se ne desavaju takve stvari. ^^

ma misli na onaj problem sa shift keys, tak nekak pise... davno mi se to dogadjalo kad sam znao igre igrat

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
17 godina
neaktivan

mislis sticky keys?

To se iskljuci.

17 godina
logic kaže...

mislis sticky keys?

To se iskljuci.

Ma ne to. :D

Iako Lycosa ima i opciju za te Windows keyse. Zove se gaming mode i aktivira se pritiskom na Razer logo. :D

Ne znam kak da vam drukcije objasnim...

Probajte sjest na tipkovnicu pa vidite kakav ce rezultat biti. :D

- Psiho246
15 godina
Psiho246 kaže...
hd22sb kaže...

antighosting tipki na tipkovnici......halo, pa koliko tele moraš biti kad bi povjerao u taku neku glupost koju jedino ameri mogu izmisliti, pa nije to monitor pa ti bitno dali ima ghostinga ili ne, tu je klik i ništa više

To je ono kada stisnes vise gumbiju od jednom u nekom clusteru, pa se tipkovnica zblokira.

Stavit ću definiciju sa jedne stranice o mehaničkim tipkovnicama ( cherry, das keyboard, deck .... itd.) Pa ćete vidjet da SVE naše tipkovnice su šrot vjerovali vi to ili ne....

Citiram tj. C/P

Features To Look For and Myths To Ignore

n-key Rollover (NKRO)
This is when you can press as many keys as you want at the same time, and all of them go through. This is similar to what some 'gaming keyboards' incorrectly market as "anti-ghosting", even though Logitech and Razer only apply it to the WASD cluster (more on what ghosting really means later). You might also hear the term where n is replaced with a number (i.e., 6-key rollover), which means that up to that number of keys can be pressed simultaneously. Note that only PS/2 keyboards can exhibit full n-key rollover. USB spec limits keyboards to 6 regular keys plus 4 modifiers (but remember, it's not guaranteed, it's just a maximum).

Ghosting
Ghosting is when you press two keys on the keyboard, and a 3rd key - which you didn't press - gets sent to the PC as well. This is very rarely seen on even the cheapest modern boards, because manufacturers have the habit of limiting the rollover so that ghost keys are always blocked.

Key Bouncing
All types of key switches - including rubber domes - do this. When you press a key, the switch "bounces" on and off very quickly as it sets into place. This causes keys to register multiple times for each press. Because of this, keyboards need to implement some sort of debouncing delay - so that once you press a key, the controller waits a certain amount of time before registering a keypress. As an example, Cherry MX switches need 5ms of debouncing time, while rubber domes need longer (exactly how long depends on their quality).

Polling Rates and Response Times
While it is very useful for mice, it's just about meaningless for keyboards. Let's assume for a minute that all switches have the 5ms debouncing time of Cherry MX switches (which is being very generous). Even if you had super human speed and reflexes, every single key would be delayed by at least that much. So really, any polling rate over 200Hz (at best) is absolutely useless, and nothing but market hype. It may even be a bit detrimental, because you'd be wasting CPU time polling the keyboard unneededly. And unlike USB keyboards, PS/2 boards aren't polled at all. They simply send the signal to the PC whenever they are ready to, which causes a hardware interrupt, forcing the CPU to register that keystroke.

PS/2 or USB?
PS/2 wins on three fronts: First, it supports full n-key rollover. Second, PS/2 keyboards aren't polled, but are completely interrupt based. And third, it is impossible for it to be delayed by the USB bus being used by other devices. There are two types of USB transfer modes - the interrupt transfer mode (USB polls keyboard, when key is sensed the USB controller sends the interrupt to the CPU), and the isochronous transfer mode, which reserves a certain amount of bandwidth for the keyboard with a guaranteed latency on the bus. Unfortunately, there are absolutely no keyboards made that use the latter, because special controllers would have to be used, thus making it cost prohibitive.

So if your keyboard supports both PS/2 and USB, and your PC has a PS/2 port, there's no reason not to use it. 

prevedite si sami.....Mršti se

[img]http://i19.tinypic.com/5yb9xrm.png[/img]
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 18:13 (0verlord).
17 godina
0verlord kaže...
Psiho246 kaže...
hd22sb kaže...

Stavit ću definiciju sa jedne stranice o mehaničkim tipkovnicama ( cherry, das keyboard, deck .... itd.) Pa ćete vidjet da SVE naše tipkovnice su šrot vjerovali vi to ili ne....

Vecina tipkovnica, ukljucujuci i Lycosu, nisu mehanicke vec standardne.

Od Razera je BlackWidow jedina mehanicka tipkovnica.

Edit: Sto se tice tvog cijelog posta, sada znam manje nego prije. :D

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 18:19 (Psiho246).
15 godina

Zato sam i rekao da su SVE naše tipkovnice šrot! NHF

17 godina
0verlord kaže...

Aha, to je druga prica...

Mislim da nikad nisam koristio pravu mehanicku tipkovnicu, pa ne znam kako je tipkati s time. :D

Navodno jesu bolje od standardnih ali to ne znaci da su ostale srot.

Mislim, ne znam sto fali Lycosi ili G15 recimo. Super tipkovnice iako nisu mehanicke. :D

- Psiho246
15 godina
Psiho246 kaže...
0verlord kaže...

Aha, to je druga prica...

Mislim da nikad nisam koristio pravu mehanicku tipkovnicu, pa ne znam kako je tipkati s time. :D

Navodno jesu bolje od standardnih ali to ne znaci da su ostale srot.

Mislim, ne znam sto fali Lycosi ili G15 recimo. Super tipkovnice iako nisu mehanicke. :D

U većini slučajeva jedan glasni klik ( ovisi o switchevima, napoznatiji su cherry-evi mx, imaš topre opruge, pa sa spužvom o tome neki drugi put jer sam debelo već u OT)

Našim ne fali ništa dapače ali ljudi kupe razer, logi , roccat itd ( nije bitno koja ) te su čvrsto uvjereni da imaju High end tipkovnice međutim to nije istina...

U našim dućanima je 99 % tipkovnica sa gumom... Čitaj jefitnjara) Opet kažem NHF I sorry na OT

15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

ma najobičnija marketinška glupost, nikad mi tipkovnica, čak ni ona blesijeftina nije zablokirala, a na njoj sam igrao tony hawks proskater4 i nije mi niti jednom zablokala, a kombinacije tipki u toj igri su bolesne, preporodio se kad sam uzeo game pad

dakle još jedno američko prodavanje gluposti, to je isto kao da na bicikli staviš esp, obična marketinška glupost da bi nešto zvučalo posebno i dodatno se naplatilo

za drugi primjer, thx nije toliki marketing, jer ipak svaki uređaj sa tim certifikatom udovoljava određenoj kvaliteti

17 godina
logic kaže...

mislis sticky keys?

To se iskljuci.

Tak nekak :)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
17 godina
0verlord kaže...

U većini slučajeva jedan glasni klik ( ovisi o switchevima, napoznatiji su cherry-evi mx, imaš topre opruge, pa sa spužvom o tome neki drugi put jer sam debelo već u OT)

Našim ne fali ništa dapače ali ljudi kupe razer, logi , roccat itd ( nije bitno koja ) te su čvrsto uvjereni da imaju High end tipkovnice međutim to nije istina...

U našim dućanima je 99 % tipkovnica sa gumom... Čitaj jefitnjara) Opet kažem NHF I sorry na OT

Zakej NHF, pa realno gledano, sve si dobro reko-

hd22sb kaže...
Psiho246 kaže...

ma najobičnija marketinška glupost, nikad mi tipkovnica, čak ni ona blesijeftina nije zablokirala, a na njoj sam igrao tony hawks proskater4 i nije mi niti jednom zablokala, a kombinacije tipki u toj igri su bolesne, preporodio se kad sam uzeo game pad

dakle još jedno američko prodavanje gluposti, to je isto kao da na bicikli staviš esp, obična marketinška glupost da bi nešto zvučalo posebno i dodatno se naplatilo

za drugi primjer, thx nije toliki marketing, jer ipak svaki uređaj sa tim certifikatom udovoljava određenoj kvaliteti

Meni se znalo desiti na tipkovnici od 150 kuna. Rijetko ali je znalo bit.

Od kad imam bolju tipkovnicu, ne moram vise brinut za to i vise me ne zanima ghosting. :D

A to je ono mali feature, nis posebno ili nuzno za optimalan rad. Bolje imat anti ghosting nego ne imat. :D

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice