Razer Mako 2.1 zvucnici

poruka: 237
|
čitano: 27.369
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Razer Mako 2.1 zvucnici
Ivsa kaže...
Sale_ds kaže...
thedream kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Može li konkretna preporuka?

Može. Yamaha receiver za 1500kn i Missioni E32 sa 40% popusta. Ako je na tu cifru 40% popusta. Ili oni drugi floorstanderi za 899,pa na to 40%. Nemaš šta razmišljati ako je to 40% na te cijene. Trebali bi svi otići po jedne.

trebali bi samo kaj nemam za papar..ostal sam bez posla lol O.T. im neko neki job za mene, radim bilo sta Nevinašce

da radim kupio bi sleper pa nek se nade :p

Navodno da se taj popust od 40% odnosi na sve Mission zvučnike u Vemil-ovom ponudi!? Šutim

Jel na kraju taj popust na cijenu navedenu na webu ili je to vec cijena sa popustom?

Mislim..za one floorstandere je vec ionako smijesna, a ako je na to jos 40% mislim da ih nece dugo imat na lageru :)

The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
neaktivan
Razer Mako 2.1 zvucnici

Idem danas vidjeti nakon posla..

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Idem danas vidjeti nakon posla..

Care, javi obavezno!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
17 godina
microman kaže...

THX drži patentna prava na taj zvučnićki sustav, a razer je samo kupio taj sustav i brandirao pod svoje ime.

Evo što ti piše ispod slike

to buy a Razer Mako 2.1 THX Certified Multimedia System.

I upravo isti taj THX poizvodi zvučne sustave za Logitech, Creative Labs,M&K,kenwood,JVC,Sharp,itd.... LINK

LOL

Epic fail

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 20:39 (Xbox360 Modder).
16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Ivsa kaže...
Sale_ds kaže...
thedream kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Može li konkretna preporuka?

Može. Yamaha receiver za 1500kn i Missioni E32 sa 40% popusta. Ako je na tu cifru 40% popusta. Ili oni drugi floorstanderi za 899,pa na to 40%. Nemaš šta razmišljati ako je to 40% na te cijene. Trebali bi svi otići po jedne.

trebali bi samo kaj nemam za papar..ostal sam bez posla lol O.T. im neko neki job za mene, radim bilo sta Nevinašce

da radim kupio bi sleper pa nek se nade :p

Navodno da se taj popust od 40% odnosi na sve Mission zvučnike u Vemil-ovom ponudi!? Šutim

Jel na kraju taj popust na cijenu navedenu na webu ili je to vec cijena sa popustom?

Mislim..za one floorstandere je vec ionako smijesna, a ako je na to jos 40% mislim da ih nece dugo imat na lageru :)

Izgleda da su na zahebali, bar sam ja tak skužio, da su te cjene s već uračunatim popustom, uglavnom, evo mail-a:

http://tinypic.com/view.php?pic=3486hdj&s=7

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 15:04 (Ivsa).
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Nakon dosta premisljavanja, narucil sam Z2300 iz ovog foruma :)

Jesu li dosli? Kakvi su?

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
Co7 kaže...
Batista kaže...

Jesu li dosli? Kakvi su?

Stignu u utorak - srijedu.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...
Batista kaže...

Jesu li dosli? Kakvi su?

odlični , kakvi će drugačije biti, logi ih ne mjenja dugi niz godina zato što su jednostavno sve pogodili sa ovim modelom

15 godina
neaktivan
Ivsa kaže...

Izgleda da su na zahebali, bar sam ja tak skužio, da su te cjene s već uračunatim popustom, uglavnom, evo mail-a:

Tak sam si i mislio,. 40% na tu cifru bi bilo prejeftino.

I ovak su skoro đabe..ipak nije neka šuć muć marka  xD

16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Ivsa kaže...

Ma znam, da nije, al hebiga, 700 Kn za njih bi se dalo izvuć, al 1200 baš i ne, iako vjerujem da uši krvare kolko su dobri!?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 19:57 (Ivsa).
15 godina
neaktivan
Razer Mako 2.1 zvucnici
@co7 vidio sam ti sliku na kojoj se vidi periferija i mogu ti samo jedno reć.

Potrošio si previše novca a dobio premalo.Lycosa je smeće od tipkovnice, megadolon je ultra preskup a spex je žalost.Jedino što valja je deathadder.

Sad molim te nemoj bacit novce u vjetar i za te razer mako.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Potrošio si previše novca a dobio premalo.Lycosa je smeće od tipkovnice, megadolon je ultra preskup a spex je žalost.Jedino što valja je deathadder.

Vidis kako se zelje i zakljuci razlikuju. Lycosa je predobra, i iduca ce isto biti lycosa, megalodon je predobar... cijena je takva kakva je, ali mogu reci da su slusalice ispunile sva moja ocekivanja, neka i prebacila! Jesi li ikad igrao sa njima? ili gledao 7.1 film s njima?

Sphex mi je najbolja podloga koju sam ikad koristio, nikad nisam volio takvu vrstu podloga, uvijek samo cloth a ovu mi je cura kupila... i ono ajde da probam. PODLOGA JE DALEKO NAJBOLJA od svih koristenih (destructor nisam probao, ali opcenito od svih koje jesam)!

Eto vidis, sve je stvar ukusa, zelja itd.

p.s. Deathadder je savrsen (odnosno da ima jos dvije tipke, onda bi bio)!

17 godina
neaktivan

Il se opako hvalis il se razbacujes tatinim parama. PC ti je samo za kurc..e. Sta ce ti i kw napajanje? Sta ce ti 12 GB rama? Sta radis na tom komopu? I kad vec utuces pare u periferiju koja svijetli sto ne kupis sebi z-5500. Imas 7.1 slusalice a kupujes 2.1 zvucnike. Jedino sto z-5500 ne svijetli a tebi samo takva periferija pase. Ajd nam reci za sta tebi ovaj komp sluzi?Sta radis na njemu osim sto ga slikas i pokazujes okolo.

:)
16 godina
neaktivan

Lol, inace decko ja sam to sebi sam kupio od svog rada. I ne reazbacujem se tatinim param!

A sada da ti na to pitanje odgovorim protu pitanjem; cemu sluzi 18" felge na autu, ili spusteni auto, ili zatamljena stakla, ili 100 kw  itd? Sve u svemu nema neku opravdanu svrhu! Isto tako kuce od 400m2 ili cak i 50 m2 ako je dovoljno da 30m2 za dvoje da zivi! Znas onu , tko voli nek izvoli!I btw, prije 5770 sam imao 2x 8800gtx koje su trosile oko 380 w struje same!

Sto se tice 2.1 zvucnika i 7.1 slusalica... zar je potrebno i objasnjavati?  Mrzim sto likovi kupuju 5.1 ili 7.1 zvucnike i poslazu ih oko monitora! Ako ne zelis imati 30 metara kablova oko sebe, i sve staviti na pravilnu udaljenosto, onda su oni samo za kurcenje i imas losiji zvuk nego ja sa 2.1! A slusalice 7.1, sve prednosti 7.1 sustava a ni jedna nedostatak!

Ovo sto se tice da nesto svijetli?!?!? Pa nisam ja klinac od 7 godina, nema to veze sa svijetlom (iako je plus ako nesto lijepo izgleda).  Nikad ne bih uzeo 7 vrsta boja periferije, i kuciste itd. To je jednostavno ukus.

17 godina
neaktivan

Drago mi je to cuti. Cestitam i izvinjavam se ako sam te uvrijedio. Zasto onda ne kupis postene 5.1 zvucnike umjesto ovih?

:)
16 godina
neaktivan

Pa napisao sam vec gore (i nisma se uvrijedio), ne zelim hrpu kablova i zvucnike rasporedjivati oko sebe, zato sam i uzeo postene 7.1 slusalice. A zvucnici dolaze u obzir samo 2.1 !

Ti zvucnici (5.1) gube smisao ako  nisu pravilno rasporedjeni. A mozemo se okladiti da 95% ljudi ih nema pravilno rasporedjene, tako da to onda nema nikakvog smisla, cak jos i gubis znatno na kvaliteti zvuka!

Svi moji prijatelji imaju 5.1 zvucnike, i svi ih drze oko monitora!!! Jer prvi dan je to mozda ok, pa ih stavi oko sebe (ali se totalno neuk i e znasi ih rasporediti), i onda igras nesto sto ima podrsku za stereo samo, pa slusa mp3-ce, pa gledas ripane filmove za koje si sretan ako imaju stereo (;)) itd. A oko te jungla kablova, zvucnici samo cekaju da dodjes pijan kuci i nesto stepes i ostavis sjekutice u stalku od zvucnika, a zvucnik prospes po podu pa imas onda ustav 6.1.05 , jer zvucnik koji sada izgleda kao bumerang vise ne reproducira vjerno zapis filma velicine 400 mb koji je bio stereo prije nego je 7 put preripan itd...

Uglavnom, samo 2.1 zvucnici dolaze u obzir, jer ako gledam projektor i odmaknem se na krevet, onda to vise nije raspored kako treba biti itd... ugl masu problema donose 5.1 ili 7.1 setupi.

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Drago mi je to cuti. Cestitam i izvinjavam se ako sam te uvrijedio. Zasto onda ne kupis postene 5.1 zvucnike umjesto ovih?

Pa reko ti je da ne zeli hrpu kablova oko sebe i da ne zeli 5.1 sistem..

Ako decko ima novaca da si to priusti nek si priusti, sta i mu ti tata da mu pamet solis il si ljubomoran?! Sta ce tebi 3 misa, 3 externa harda i laptop..ako ti vec treba prijenosno racunalo onda sve mozes fino na njemu radit i nemas potrebe za stolnim, a da ne pricam o 2 daljinska koji kostaju oko 500kn svaki. Imas 38 god, a doso si ovdje s*at bezveze po nekome bez da si ista pametno rekao u vezi teme!

Svaka budala ima svoje veselje..nemojte me krivo shvatit :)

15 godina
neaktivan
Ivsa kaže...
Sale_ds kaže...
Ivsa kaže...

Ma znam, da nije, al hebiga, 700 Kn za njih bi se dalo izvuć, al 1200 baš i ne, iako vjerujem da uši krvare kolko su dobri!?

pa pikni onda floorstandere..ja mislim da nebus ni sa njima puno fulo

ak ne budes zadovoljan za koji mj prodaj ih za soma i pol :p

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 13:01 (Sale_ds).
16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Ivsa kaže...
Sale_ds kaže...
Ivsa kaže...

pa pikni onda floorstandere..ja mislim da nebus ni sa njima puno fulo

ak ne budes zadovoljan za koji mj prodaj ih za soma i pol :p

Ma ništa od tog, previše mi je to para, imam još neki kupoovina, tako da je ovo pre, previše!?

15 godina
neaktivan
Co7 kaže...
explorer 4 kaže...

Vidis kako se zelje i zakljuci razlikuju. Lycosa je predobra, i iduca ce isto biti lycosa, megalodon je predobar... cijena je takva kakva je, ali mogu reci da su slusalice ispunile sva moja ocekivanja, neka i prebacila! Jesi li ikad igrao sa njima? ili gledao 7.1 film s njima?

Sphex mi je najbolja podloga koju sam ikad koristio, nikad nisam volio takvu vrstu podloga, uvijek samo cloth a ovu mi je cura kupila... i ono ajde da probam. PODLOGA JE DALEKO NAJBOLJA od svih koristenih (destructor nisam probao, ali opcenito od svih koje jesam)!

7.1 u slušalicama ????

Lycosa je daleko od dobre tipkovnice.Probaj za tu cijenu roccat ili logitech pa da vidiš što valja a ne ta šuškava žalosna lycosa koja ima tipke gore od geniusa i "savršene gumene tipke"-Glupost

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
neaktivan

Probao, jedino nisam roccat, ali sam citao da je jako losa. Logitech ima bezveze tipke (vidim da ti imas samo logitech-ove periferije), prevelike i previsoke. Nesto sto meni ne odgovara, oduvijek sam volio i koristio slim tipkovnice.

I da, SLUSALICE s 7.1 zvukom! Malo prouci neke stvari prije nego sto nekog osudjujes zbog iceg!

15 godina
neaktivan
Razer Mako 2.1 zvucnici

Ček, ček, te slušalice nemaju pravi surround, tj. 7+ zvučnika da bi se mogle nazvati surround headsetom?? To je onda obični stereo headset sa DSP virtualnim surroundom koji ne može biti ni blizu pravoga i sve to skupa je hrpa marketinškog BS-a. No, divno Izlanuo se

edit: I još jedna meni urnebesna stvar, headset je potpuno istovjetan (osim tog procesora) Carchariasu koji košta upola manje Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 13:30 (Mirko935).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...
Co7 kaže...
explorer 4 kaže...

7.1 u slušalicama ????

Lycosa je daleko od dobre tipkovnice.Probaj za tu cijenu roccat ili logitech pa da vidiš što valja a ne ta šuškava žalosna lycosa koja ima tipke gore od geniusa i "savršene gumene tipke"-Glupost

Ajde ne seri, pricas koda si popio svu pamet ovoga svijeta.

Kad sam kupovao tipkovnicu isprobao sam vise high end tipkovnica ukljucujuci G15 i (mislim) G110 i mogu ti reci sam ovo - aj bok!

Logitechove su isto mrak, al Razerova Lycosa je stvarno zakon i nije mi zao sto sam bas nju odabrao. Tipke su fenomenalne, response je fenomenalan, macro funkcionira super, osvjetljenje i dizajn su zakon...i onda dode neki smrkljavac kojem mama nije htjela kupiti Lycosu jer je preskupa, i tu mi izbija svoje frustracije.

Daj molim te...suskava, zalosna...ROFL!

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 13:39 (Psiho246).
16 godina
neaktivan

Joj...

Evo sad cu vam neke stvari pojasniti, a nakon toga molim vas da vise u ovoj temi ne iznosite svoje misljenje o necemu sto stvarno niste koristili ili poslusali!

"stvarni" 5.1 zvuk imaju ove rezerove slusalice. I losije su nego megalodon sto se tice 5.1 ili 7.1 zvuka, zbog mnogo stvari a jos nesto je veliki problem , a to je slusanje svega ostaloga sto nije 5.1 ili 7.1 zvuk na tim slusalicama!   

Da li vi znate uopce na kojem principu se dobije surround zvuk u "glavi"? Imamo samo dva uha, znaci kroz dva kanala nam samo dolazi zvuk, a opet smo sposobini ocijeniti koliko je nesto udaljeno!

Megalodon je ubiti nastao koristenjem i otkupom vojne tehnologije, koje koriste piloti borbenih zrakoplova, posto ne vide iza, polozaj neprijatelj im se projecira pomocu zvuka kroz (malestorm zvucnu karticu koju koristi megalodon, recimo to tako) i daje im vjeran polozaj neprijatelja.

I taj audio engin (maelstorm) je taj sto daje razliku u zvuku, da mozak to projecira u 3d sliku. To je teorija, a u praksi savrseno radi. U svakoj igri tocno cujes odakle netko dolazi, ali nevjerojatno savrseno! Koliko puta se okrenem i nevidi jos nikog ali znam da dolazi iz tog smjera, jer se cuju savrseno koraci i smjer kretanja! Nemoj te pljuvati po necem sto niste imali prilike koristit.  Megalodon je stvarno nevjerojatan komad tehnologije.

17 godina
neaktivan
Razer Mako 2.1 zvucnici

Stvarno ne razumijem odakle tolika negativna navala na Lycosu. Pa to je jedna od najkvalitetnijih tipkovnica koja se moze kupiti u nas. Nakon godinu i pol svakodnevnog tipkanja tipkovnica izgleda kao da je tek jutros izasla iz tvornice. Gumirane tipke su savrsene, kao i sama konstrukcija.Cijena je jedini minus.

There is no spoon.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
VirtUoso kaže...

Stvarno ne razumijem odakle tolika negativna navala na Lycosu. Pa to je jedna od najkvalitetnijih tipkovnica koja se moze kupiti u nas. Nakon godinu i pol svakodnevnog tipkanja tipkovnica izgleda kao da je tek jutros izasla iz tvornice. Gumirane tipke su savrsene, kao i sama konstrukcija.Cijena je jedini minus.

Tipkovnica je stvarno mrak, no osim cijene ima jos jedan minus.

Malo zbugan media touchpad ali nista strasno.

Osim toga, ja joj nemrem nac manu.

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Razer Mako 2.1 zvucnici

Znas kaj..ja ti preporucujem da kupis ovo (od mene)! xD

Ajmo ljudi navalite..jos malo pa nestalo Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Znas kaj..ja ti preporucujem da kupis ovo (od mene)! xD

Ajmo ljudi navalite..jos malo pa nestalo Cool

Sad sam ih vidio u oglasniku, hebački su, i rješio bi ove svoje i uzo bi ih bez problema, al treba i pravo pojačalo za to, a para se baš i nema, u svakom slučaju, poštena cjena i odličan sustav, malo je šteta što nema i sub, al šta je tu je, za takvu cjenu, odlično!?

15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Joj...

Evo sad cu vam neke stvari pojasniti, a nakon toga molim vas da vise u ovoj temi ne iznosite svoje misljenje o necemu sto stvarno niste koristili ili poslusali!

"stvarni" 5.1 zvuk imaju ove rezerove slusalice. I losije su nego megalodon sto se tice 5.1 ili 7.1 zvuka, zbog mnogo stvari a jos nesto je veliki problem , a to je slusanje svega ostaloga sto nije 5.1 ili 7.1 zvuk na tim slusalicama!   

Da li vi znate uopce na kojem principu se dobije surround zvuk u "glavi"? Imamo samo dva uha, znaci kroz dva kanala nam samo dolazi zvuk, a opet smo sposobini ocijeniti koliko je nesto udaljeno!

Megalodon je ubiti nastao koristenjem i otkupom vojne tehnologije, koje koriste piloti borbenih zrakoplova, posto ne vide iza, polozaj neprijatelj im se projecira pomocu zvuka kroz (malestorm zvucnu karticu koju koristi megalodon, recimo to tako) i daje im vjeran polozaj neprijatelja.

I taj audio engin (maelstorm) je taj sto daje razliku u zvuku, da mozak to projecira u 3d sliku. To je teorija, a u praksi savrseno radi. U svakoj igri tocno cujes odakle netko dolazi, ali nevjerojatno savrseno! Koliko puta se okrenem i nevidi jos nikog ali znam da dolazi iz tog smjera, jer se cuju savrseno koraci i smjer kretanja! Nemoj te pljuvati po necem sto niste imali prilike koristit.  Megalodon je stvarno nevjerojatan komad tehnologije.

Hvala na laičkom objašnjenju, ali pročitao sam vjerojatno malo veći broj relativno stručnih tekstova nego ti o audiu, kao i percepciji (uključujući i spacijalnu percepciju) istoga tako da dosta dobro znam o čemu se radi. I ono što hoću reći je da je to prekompleksan problem zbog specifičnosti svačije glave, oblika uha i čega sve ne, i ne može jedan DSP efekt zamijeniti sve to. Vojna tehnologija? Ah, neka ti bude, ali čitam upravo neki review i kaže da Dolby Headphone bolje emulira surround zvuk od tog Maelstorma. Toliko o vojnoj tehnologiji Namigiva

Savršeno? Tebi je očito dovoljno Razerovo ime da uređaj proglasiš savršenim Namigiva

17 godina
neaktivan
Razer Mako 2.1 zvucnici

Kad se radi o slusalicama, nikako ne mogu vjerovati Logitechu i Razeru. Na stranu misevi, tipkovnice, pa i zvucnici koje Logitech prodaje, no kad se radi o slusalicama - ne hvala.

Ne znam zasto je to tako. :)

There is no spoon.
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice