Preporuka zvucnika

poruka: 14
|
čitano: 5.285
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preporuka zvucnika

Moze li mi netko preporuciti kakve dobre zvucnike do 300-350 kn max...za komp i slusao bi preko njih muziku s ipoda...

znaci bitno mi je da kvaliteta zvuka i glasnoca budu na najvisoj mogucoj razini(za te novce),naravno znam da za 300-350 kn realno nemogu ocekivati nesto specijalno ali...

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka zvucnika
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 2:22 (Balvan8).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Preporuka zvucnika

2.0 sustav - Genius SP-HF1225A ( osobno bih izabrao njih )

2.1 sustav - Genius  SW-G2.1 1250

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Preporuka zvucnika

Imam namjeru kupiti zvučnike koje bi spojio na PS3. Kao logičan izbor onako na prvu bili su to Logitech Z906. Vjerojatno bi bili odlični u igrama i gledanju filmova ali brine me kavaliteta pri slušanju glazbe. Slušam rock i metal pa sam mislio da li bi bilo možda bolje kupiti AV receiver s parom samostojećih zvučnika. Raspolažem s 3500-4000kn.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 22:46 (Vortex).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka zvucnika

Svakako pojačalo i par zvučnika, kad ručam ću ti napisat šta bi bilo dobro.

Evo našao sam ti jedno malo starije pojačalo, ali svakako kvalitetno i puno bolje od svih novih u trgovini koje je moguće kupiti u tvom cjenovnom rangu.

Čovjek koji prodaje je pošten, ne trebaš imati straha kod kupovine, trgovao sam s njim nekoliko puta i sve 5.

Cijena je 680 kn

http://www.cice.com.hr/novo/index.php?PHPSESSID=7dbfc325800b8c5723ca488e88c6855b&topic=47025.0

I zvučnike najbolje po meni floorstandere, meni su ovi jako dobri.Cijena je oko 3500 kn

http://www.ronis.hr/focal/888/zvucnici-focal-jmlab-grande-utopia-em-black-lacquer/Grande_Utopia_EM_BlackLacquer/

Ovo će ti sigurno bit bolje nego bilo kakvi PC zvučnici

Evo, sve ovo ti je malo preko  4000 kn ali stvarno se isplati

uu jbt. sorry, krivi link sam stavio, koja sam ja budala.

Mislio sam na ove Wharfedale diamond 9.4

http://www.ronis.hr/wharfedale/383/zvucnici-wharfedale-diamond-9-4-walnut-pearl/Diamond9.4WalnutPearl/

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 23:34 (explorer 4).

0 0 hvala 1
17 godina
Re: Preporuka zvucnika
Vortex kaže...

Imam namjeru kupiti zvučnike koje bi spojio na PS3. Kao logičan izbor onako na prvu bili su to Logitech Z906. Vjerojatno bi bili odlični u igrama i gledanju filmova ali brine me kavaliteta pri slušanju glazbe. Slušam rock i metal pa sam mislio da li bi bilo možda bolje kupiti AV receiver s parom samostojećih zvučnika. Raspolažem s 3500-4000kn.

Ako ideš na novo, dobar match bi bio Harman Kardon AVR 158 (2.780 kn) i Infinity Primus 360 (3.380 kn), ili barem Infinity Primus 250 (2.180 kn). Slušao sam oba modela Primusa i zvučnici su odlični. Nekad su koštali više, ali sad su na rasprodaji pa im je i cijena dosta povoljna u odnosu na onu koja je nekad bila. Ja imam neke druge modele Harmana i Infinity zvučnika, i moram priznati da već godinama nisam pomišljao na promjenu jer to jednostavno radi dobro. Sinergija je odlična. U svakom slučaju, prije kupovine obavezno posjeti trgovinu i zamoli ih da ti spoje zvučnike da poslušaš da li je to ono što tražiš od zvuka.

Ako ideš na polovno, opet Infinity Primus 250 ovdje za 1.299 kn i Onkyo receiver TX-SR505E za 1.900 kn (probaj malo spustiti cijenu ovdje ako bude išlo).

Nisam ti preporučio stereo pojačalo jer si jasno rekao da ćeš koristiti PS3 kao izvor (HDMI ili optika), pa imaš u prijedlogu receivere koji podržavaju oba načina spajanja.

14 godina
Preporuka zvucnika

Milju kuna zvučnici, nice. :D

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 19:49 (DiRT).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vortex kaže...

ja cu ti preporuciti svoj setup iz mojpc

wharfedale diamond 9.2 i yamaha rxv 371 receiver

sve novo, iako naravno mozes naci i bolje rabljeno

sve je stvar preference, ja preferiram novo

isto tako trebas odma razlucit sto ces spajat sad i u buducnosti

recimo ovi onkyo koji je kolega preporucio je vrlo dobar izbor, ali samo 2 hdmi ulaza

zna se desit da neki stariji receiver ima stariju verziju hdmi koja ne prenosi zvuk i 3d

nekome nevazno, nekome ce zafaliti

samostojeci zvucnici su ok ako imas veliku sobu i lijepo izgledaju

diamond 9.4 i moji 9.2 su prakticki isti, a razlika u cijeni je ocita

bolje da tu razliku ulozis u neke surround zvucnike

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
15 godina
neaktivan
DiRT kaže...

Milju kuna zvučnici, nice. :D

Ma da, Focal utopia, perverzija od zvučnika.

Ma ušao na stranicu Ronisa i vidio da su došli pa neznam što mi je bilo da sam kopirao link i onda ga ovdje zaljepio.

Inače, jedan ovaj zvučnik ima 260 kg :D

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
neaktivan
Preporuka zvucnika

Molio bi preporuku 2.1 zvucnika do 500 kn..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gogi321 kaže...

Molio bi preporuku 2.1 zvucnika do 500 kn..

ja bi dodao još 30kn i uzeo ove Microlab, ili ove Logitech

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 1:54 (Balvan8).
13 godina
Preporuka zvucnika

Može preporuka 2.1 zvučnika za cca 200-tinjak kn (za "slušanje" filmova)

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka zvucnika
Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka zvucnika

Moze preporuka 5.1 zvucnika do 500kn

http://trakt.tv/user/MjezZza