Preporuka slušalica

poruka: 181
|
čitano: 26.858
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Preporuka slušalica

Zanima me da li netko zna nešto o AKG K-512 slušalicama? Namjeravao sam uzet HD 201 ( još uvijek namjeravam ) ali su mi ove upale u oko, jesu skuplje, ali dodao bih još 130kn ako se stvarno isplate. Inače muzika koju slušam je dnb, dubstep, techno (skoro sve podvrste), ukratko elektronička muzika, te mi je bitno da nisu preteške da ih mogu komotno nosit po par sati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Preporuka slušalica
Balvan8 kaže...

Zanima me da li netko zna nešto o AKG K-512 slušalicama? Namjeravao sam uzet HD 201 ( još uvijek namjeravam ) ali su mi ove upale u oko, jesu skuplje, ali dodao bih još 130kn ako se stvarno isplate. Inače muzika koju slušam je dnb, dubstep, techno (skoro sve podvrste), ukratko elektronička muzika, te mi je bitno da nisu preteške da ih mogu komotno nosit po par sati.

Oba modela su preslabi, odnosno pretihi za ono što planiraš slušati. Pogledaj si Sony MDR-XB300 ili nešto tome slično.

Beauty doesn't have a weight restriction.
17 godina
neaktivan
Preporuka slušalica

anybody else!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nemas do cca 100 ojra nista prepametno. Budi lud pa pljuni soma kuna za sluske i miran si do smrti. Imam doma prenahvaljene HD 201 (koje sam uzeo sestri da ne krade moje) i kad usporedim njih i svoje Technics to je doslovno nebo i zemlja. Nisu ti HD 201 lose, sestri za YouTube bolje ni ne treba, ali za tehnjavu i te brije im fali basa i slabo se cuju - probano na 3 mobitela, TV-u, dva laptopa i kompu s Audigy SE zvucnom. Sony je kralj do 500 kuna. Eventualno Panasonic vidi, imaju dobrih, a jeftinih. Imas i Pioneer i Sony sluske u Helikopu u Masarykovoj. Solidan je izbor. Zaleti se i isprobaj.
17 godina
Balvan8 kaže...

Dodaj još mrvu i uzmi Sennheiser PX100 MKII. Strahovito su udobne, a sound je vrhunski. Imam stariju verziju, i ne dam ih nizašto na svijetu.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan
To malo cudo?! Hahahahaha. Za slusat radio maajka.
15 godina
neaktivan
The Man kaže...
Nemas do cca 100 ojra nista prepametno. Budi lud pa pljuni soma kuna za sluske i miran si do smrti. Imam doma prenahvaljene HD 201 (koje sam uzeo sestri da ne krade moje) i kad usporedim njih i svoje Technics to je doslovno nebo i zemlja. Nisu ti HD 201 lose, sestri za YouTube bolje ni ne treba, ali za tehnjavu i te brije im fali basa i slabo se cuju - probano na 3 mobitela, TV-u, dva laptopa i kompu s Audigy SE zvucnom. Sony je kralj do 500 kuna. Eventualno Panasonic vidi, imaju dobrih, a jeftinih. Imas i Pioneer i Sony sluske u Helikopu u Masarykovoj. Solidan je izbor. Zaleti se i isprobaj.

Uber glupost na kvadrat.

Sony nije isplativ u niti jednom cjenovnom rangu.Akg i Sennheiser su isplativiji i bolji.

Ako ti treba jak bas onda uzmi AKG k404 za 300 kn.Dobar komad slušalica.

Ako ćeš nešto skuplje onda definitvno Grado sr 60i.Nekidan sam ih usporedio sa slušalicama od 2500 kn i ne bih rekao da ih taru baš.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
neaktivan
Ajde ne pricaj bedastoce. To sto ti imas averziju prema Sony sluskama ne znaci da su lose. Pojedini modeli stvarno ugodno iznenade. Evo moje in-ear vec 2 godine rokaju masala, a puno skuplje od njih su nenadano umirale i ispustale katastrofican zvuk.
14 godina
protjeran
explorer 4 kaže...
The Man kaže...

Uber glupost na kvadrat.

Sony nije isplativ u niti jednom cjenovnom rangu.Akg i Sennheiser su isplativiji i bolji.

Ako ti treba jak bas onda uzmi AKG k404 za 300 kn.Dobar komad slušalica.

Ako ćeš nešto skuplje onda definitvno Grado sr 60i.Nekidan sam ih usporedio sa slušalicama od 2500 kn i ne bih rekao da ih taru baš.

ako su u pitanju male "in ear" onda može sony...ima par dobrih modela sa kvalitetnim bassom.

Ali riječ je o PCju gdje trebaju velike "over ear" sluške.

ako gledaš second hand, isplati se uzeti Sony V700 (od 400 - 600kn). Imam ih i za komp su odlične...bass vrlo jak i teško ih je (gotovo nemoguće) natjerati u overload na PCu (pojačala su druga priča).

milsim da skuplje ni ne treba gledati ako se koristi integruša zvučna.

15 godina
neaktivan
The Man kaže...
Ajde ne pricaj bedastoce. To sto ti imas averziju prema Sony sluskama ne znaci da su lose. Pojedini modeli stvarno ugodno iznenade. Evo moje in-ear vec 2 godine rokaju masala, a puno skuplje od njih su nenadano umirale i ispustale katastrofican zvuk.

Nemam ja nikakvu averziju prema nijednoj marki samo znam šta je loše a šta dobro.

Ko da nikad nisam imao Sony slušalice i niti jedne nisu bile ništa hvale vrijedno.Da se razumijemo , to nisu bile one slušalice od 60 kuna već od 120 , 160 , 280 tj.baš ona klasa u kojoj oni po tebi briljiraju.Daj pogledaj malo druge marke pa reci što je Sony.

Koji ti imaš model in ear-ki , sestra mi ima njihova dva para nijedne nevaljaju.

16 godina
neaktivan
Preporuka slušalica
Cekiraj Moj PC, tamo ti pise tocan model. Imao sam pun racku svih zivih i nezivih slusalica i strgao oko 10 minimalno. Covjek slusa partijanicu, a tu mu je Sony MDR-XB300 (za te pare) cista fantazija od slusalica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Man kaže...
Cekiraj Moj PC, tamo ti pise tocan model. Imao sam pun racku svih zivih i nezivih slusalica i strgao oko 10 minimalno. Covjek slusa partijanicu, a tu mu je Sony MDR-XB300 (za te pare) cista fantazija od slusalica.

hmmm, čitam malo po netu, neki ih hvale, ali dosta ih ljudi i pljuje. Iskreno nesviđa mi se izgled, tj. nemam neki osjećaj da dobro stoje na glavi. Sutra ću otić u Nove boje zvuka jer sam čuo da tamo mogu isprobat HD 201, pa ako mi se svide, kupujem njih, ako ne onda ću vidjet šta dalje. 

15 godina
protjeran
Preporuka slušalica
Moze preporuka slusalica koje idu u uho do nekih 300 kn? Vazno mi je da imaju kvalitetan kabel jer skoro svake koje sam imao im je pukao kabel kod prikljucka od stavljanja u dzep. I druga vazna stvar je da imaju sto cisci zvuk jer slusam neku vrstu klasicne glazbe(hans zimmer), znaci bass uopce nije bitan, glavno da je zvuk cist.
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Što napraviti gluhonjemoj djevojčici nakon što je siluješ?Odsjeći joj ruke da te nekaže mami.
16 godina
PLIZ POMOC

Imao sam JVC Crne earbudove za 149Kn kupio u onom ducanu nasuprot ipercoopa u king crossu, imali su prilagodljivu pjenu i crne su bile, koji model???
Neaktivan.
14 godina
neaktivan
Preporuka slušalica
pozz trebam preporuku slusalice , nesto u cjenovnom rangu do 300 kn , moze i polovne
za oko su mi zapele razer orca i logitech g330 ili neke trece?
trebaju mi za igrice(online fps-ove) i malo muzika (jubi to :))
Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
EZY-E kaže...
Moze preporuka slusalica koje idu u uho do nekih 300 kn? Vazno mi je da imaju kvalitetan kabel jer skoro svake koje sam imao im je pukao kabel kod prikljucka od stavljanja u dzep. I druga vazna stvar je da imaju sto cisci zvuk jer slusam neku vrstu klasicne glazbe(hans zimmer), znaci bass uopce nije bitan, glavno da je zvuk cist.

Jos netko?
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 11:27 (EZY-E).
14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
EZY-E kaže...

Jos netko?

razer morray, one imaju onu zastitnu kutijicu?

16 godina
neaktivan
Sennheiser CX 200
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
EZY-E kaže...

Jos netko?

Dosta dobre za srednju paru.

http://ronis.hr/?akg/639/slusalice-akg-k-321/K321

14 godina
neaktivan
Goddish kaže...
pozz trebam preporuku slusalice , nesto u cjenovnom rangu do 300 kn , moze i polovne

bilotko?

16 godina
Goddish kaže...

Po meni best buy za tu cijenu su Creative Labs Fatal1ty

Jos ti ostane 70kn za pivu i cevape.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
16 godina
Preporuka slušalica

Pozdrav svima, da ne otvaram novu temu:

Koja je razlika između Sennheiser HD-205-II (http://ronis.hr/?sennheiser/191/slusalice-sennheiser-hd-205-ii/HD205) i HD 202 (http://ronis.hr/?sennheiser/191/slusalice-sennheiser-hd-202/HD202

Tj. isplati li se uzimati 205-ice?

Udobonst mi je na prvom mjestu ali ni kvaliteta zvuka nije nebitna. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka slušalica

ma uzmi hd200

meni su odlicne a nisu puno para

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Preporuka slušalica
Što napraviti gluhonjemoj djevojčici nakon što je siluješ?Odsjeći joj ruke da te nekaže mami.

0 0 hvala 0
17 godina
Beligoj kaže...

I što sa time postižeš? Kartica koju si preporučio nije ništa posebno, a slušalice su ipak najbitnije.

Ili sam možda nešto propustio...? :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
neaktivan
Preporuka slušalica

Nisi ništa propustio , neznam zašto ju je ovaj korisnik stavio gore , ništa posebno , vanjska zvučna sumnjam da je neka kvaliteta.

0 0 hvala 0
14 godina
sinister_axe kaže...

Pozdrav svima, da ne otvaram novu temu:

Koja je razlika između Sennheiser HD-205-II (http://ronis.hr/?sennheiser/191/slusalice-sennheiser-hd-205-ii/HD205) i HD 202 (http://ronis.hr/?sennheiser/191/slusalice-sennheiser-hd-202/HD202

Tj. isplati li se uzimati 205-ice?

Udobonst mi je na prvom mjestu ali ni kvaliteta zvuka nije nebitna.

Osobno imam hd 205II i mogu reći kako su jako dobre ima bassa i vrlo su glasne i najvažnije ne izobličuju ton na visokom levelu glasnoče.

Nakon nekih sonyevih razlika dan i noć.

Mislim kako je razlika u podešavanju obujma glave(ona plastika od sluške do sluške) i na hd 205II imaš samo jednu žicu u slušku.

Koristim ih za mjuzu i gejmanje dok cura ući sve za mir u kući{#}

Eh da zaboravih,lagane i ugodne za nošenje samo možda mali minus problem kod ljudi koji imaju malo veće uši jer su sluške relativno uske.

Najbolje je probati staviti na glavu i naravno poslušati što kupuješ.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 22:30 (Tiby).
15 godina
neaktivan
Grado SR60i. mapir je ranije u tekstu spomenuo njihovog velikog brata 80, ali nema puno razlike osim jacka koji je 3.5 mm kod 60i, a kod 80i je amerikanka.
twitter @IvanBandic
15 godina
neaktivan
ManBearPig kaže...
Grado SR60i. mapir je ranije u tekstu spomenuo njihovog velikog brata 80, ali nema puno razlike osim jacka koji je 3.5 mm kod 60i, a kod 80i je amerikanka.
A dobro nije razlika u tome samo.Taj jack se odvida i nije to nikakva amerikanka nego obični 6,3 mm priključak.Razlika između sr60 i 80 je u basu i onim ulošcima što idu na uho

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice