Lexmark X204n problemi

poruka: 2
|
čitano: 1.924
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Lexmark X204n problemi

Bok, imam problem s navedenim printerom.

PRVI PROBLEM - PRIJE NOVE GODINE (ne znam kad će se problem ponoviti)

"Rolleri" (kotačići za uvlačenje papira) su otkazali poslušnost. Na printeru onda piše "Load Tray 1 with Plain Paper A4.". Umetnem još i još i još papira i opet ista stvar. Onda moj tata uzme neki spray i podmaže "rollere". Tek onda radi. U suprotnom, ako to ne pomogne, tata je rekao da bude printera bacio u koš (malo humora).

DRUGI PROBLEM - NEGDJE U 2014. GODINI (ne znam kad će se problem ponoviti)

Paper jam (papir zaglavljen) se kod mene desilo samo tako... Pod "See What's Printing" za onaj dokument koji printam mi piše "Printing", a na printeru mi piše "201(ili neki drugi broj) Paper jam. Open rear door." Ja to napravim, izvadim papir i sve proradi.

TREĆI PROBLEM - PRIJE 4 DANA (ne znam kada će se problem ponoviti)

Firmware error 900. Ne znam što bi to točno značilo, ali na printeru piše "900 Firmware error. to continue" Tako piše. Vjerovali ili ne, ja ugasim i ponovno upalim printer i piše "Ready". A to znači da je spreman za printanje. Ja onda isprintam neki dokument i PRINTER JE ISPRINTAO DOKUMENT. Na nekim stranicama sam čitala da je onda printer beskoristan dok se pojavi navedena greška.

EDIT: Slike stižu dok mi se pojavi neka od navedenih grešaka.

Linus T. is only man who will marry a stripper or whore.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 19:21 (Flexan22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Lexmark X204n problemi

Mora da ti je tata težak pušač pa je printer počeo kašljucati od pasivnog pušenja.

Ili odštampaj status page  skaniraj i priljepi da vidimo šta tu piše

https://www.facebook.com/adriatix.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice