Kupnja novog miša

poruka: 426
|
čitano: 87.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Kupnja novog miša

1.koliko si ga platio?

2.kakav je za igranje, konkretno cod?

3.kakva je kvaliteta izrade?

4.slikaj ga :)

Ovo sto je glasan mi nije nesto bitno jer obicno igram sa slusalicama.

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 17:07 (EZY-E).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kupnja novog miša
1. 220kn u RobotCommerce
2. Igrao sam BC2 - Dobro je ponašanje, ali nisam ti ja neki recenzent jer mi je ovo tek 2. miš koji sam ja izabrao.
3. Kvaliteta - dobra, nije loše, a koliko će trajat? Neznam.
4. Uslikao sam ga, sutra ću valjda uploadat kad se spojim na Wi-Fi u školi. :P Htio sam i prije, ali nije išlo.
Uz njega se dobiju i nožice, već ima 4 i još 8 dobiješ.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan

Sto i nije dobar znak jer su vjerovatno lose kvalitete i trose se brzo ;)

16 godina
neaktivan
Ili je proizvođač savjestan :)

Vidjet ćemo za koji mjesec kakve su zapravo.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan

Bi li ti kupio mercedesa da ti daju u gepeku rezervne dijelove odmah ;)

Cisto savjesnosti radi ;)

16 godina
neaktivan
Imam više odgovora:
1. Pa naravno da bih ga kupio sa rezervnim dijelovima, bolje nego da ih ja sam kupujem.
2. Ako je taj Merđo proglašen Bestbuy u Bugu, naravno da bih ga kupio.
3. Ako je najbrži i najbolji do te cifre, a moram mu mijenjat samo gume, naravno da bih ga kupio.
Odaberi jedan od odgovora, mislim da imam podvojene ličnosti, pa zato više odgovora. :D
17 godina
neaktivan

Broj 2 je najjaci ;)

17 godina
Šef kaže...

Nekad mi best buy u Bugu nije jasan... 

I'm going woo woo
15 godina
Šef kaže...

Nadam se da je ovo sala ili....!? Ne znam koliko imas iskustva sa hardevrajem, recenzijama i sl....no nikada nemoj bas vjerovati svemu sto procitas, pogotovo te "best buy", "nas izbor" i sl.

Ako vec nesto kupujes, procitaj malo komentare ljudi koji imaju navedeni proizvod....procitaj koju recenziju vise (kako na netu tako i iz nekih casopisa) pa ces mozda drugacije razmisljat....pogotovo kada je u pitanju mis, tipkovnica i sl.

O "napumpavanju" performansi u nekim testovima, bilo grafickih kartica, procesora ili nekog desetog hardveraja necu ni pricat....no to se ne odnosi recimo na samo Bug, vec na sve casopise i vecinu internet portala koji se bave recenzijama.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
winozes protiv ruke koja te hrani, a mnogima su to logitech, razer, itd. i32 kaže...
Šef kaže...

Nadam se da je ovo sala ili....!? Ne znam koliko imas iskustva sa hardevrajem, recenzijama i sl....no nikada nemoj bas vjerovati svemu sto procitas, pogotovo te "best buy", "nas izbor" i sl.

Ako vec nesto kupujes, procitaj malo komentare ljudi koji imaju navedeni proizvod....procitaj koju recenziju vise (kako na netu tako i iz nekih casopisa) pa ces mozda drugacije razmisljat....pogotovo kada je u pitanju mis, tipkovnica i sl.

O "napumpavanju" performansi u nekim testovima, bilo grafickih kartica, procesora ili nekog desetog hardveraja necu ni pricat....no to se ne odnosi recimo na samo Bug, vec na sve casopise i vecinu internet portala koji se bave recenzijama.

ne mozes protiv ruke koja te hrani, a vecini su to razer, logitech itd. i itd...

Bogataš

Psssssst Zecovi spavaju
15 godina
angel of fire kaže...
winozes protiv ruke koja te hrani, a mnogima su to logitech, razer, itd. i32 kaže...
Šef kaže...

ne mozes protiv ruke koja te hrani, a vecini su to razer, logitech itd. i itd...

Bogataš

Istina....casopisi i neki internet  portali koji se bave recenzijama zive od reklama, ali nekada uistinu i na ocigled pretjeruju.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Kupnja novog miša

Bas to, nije svaki best buy svakome isti, netko ce radi reklame netko radi svog nekog hira a netko radi cijene staviti razlicit odgovor.

Ja kad sam kupovao G5, procitao sam najmanje 15 recenzija i na kraju nasao mis i probao ga, tek tada sam ga kupio.

Nisam lud dati 450 kn za nesto sto mi se na kraju mozda nece svidjeti. Sada ganjam G500...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da, ali koji je onda smisao kupovat Bug ako neću vjerovat njihovim reviewima nego čitat desetak drugih na netu? A i, 200kn za gamerskih miš nije puno
15 godina
protjeran
Šef kaže...
Da, ali koji je onda smisao kupovat Bug ako neću vjerovat njihovim reviewima nego čitat desetak drugih na netu? A i, 200kn za gamerskih miš nije puno

meni nema smisla kupovati,pa ga niti ne kupujem...pogledam on-line recenzije nekoliko svjetskih časopisa i nađem zlatnu sredinu..naši domaći časopisi mogu u prosjeku napraviti dobar test,ali je to još uvijek malo nategnuto...i opet radije ću ovdje naći par ozbiljnih ljudi i njihov savjet saslušati,nego da slijepo vjerujem recenzijama časopisa...pa tako i bug-a...

16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Evo slika:

Rastavljen da vidim što ga pogoni, hehe Rastavljen da vidim što ga pogoni, hehe
Pogled na kutiju, a u pozadini Večko polje Pogled na kutiju, a u pozadini Večko polje
Miš, ima pozlaćeni USB konektor   ehehe :P Miš, ima pozlaćeni USB konektor ehehe :P
Usporedba sa starim Geniusom koji me je dobro služio Usporedba sa starim Geniusom koji me je dobro služio
Nožice i CD sa driverima i programima (CD je onaj mali) Nožice i CD sa driverima i programima (CD je onaj mali)
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 12:32 (Šef).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Šef kaže...

200 kn i gamerski mish mi ne idu skupa...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Šef kaže...

200 kn i gamerski mish mi ne idu skupa...

A dobro. Meni mis i bilo koji drugi proizvodjac osim logija ne idu u istu recenicu al to je moje misljenje. Nekome je A4Tech vrhunski a ja ih ne bi ni pogledo. Svako ima svoje misljenje.

16 godina
neaktivan
@tnakir
Taj miš ima isti senzor kao i Copperhead, G5, G7,...
Pogledaj ''razgovor'' između 191x7 i mene na prošloj strani.
17 godina
Kupnja novog miša
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Šef kaže...
@tnakir

Sve znam... ali postoji razlog zasto je G7 skoro 100 € a ovo 200 kn... 

Kvaliteta izrade, ergonomija, bla bla... (iako se G7 nije pokaza kao kvalitetan, insinuiram na kvalitetu gripa i guljenja)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
@tnakir

Nije sve u senzoru jer te odatke treba prenijeti do kompa i tamo ispravno protumaciti. Znaci veza je bitna kao i driveri. A cisto sumnjam da su utrpali sve to u cijenu duplo ili vise manju od logijeve cijene. I u bube se mogao ubaciti porsheov motor pa nisi imao porshea poslije toga ;)

16 godina
neaktivan
Pa već sam iznad napisao da mi se miš čini kvalitetno izrađen.
Evo stavljam sebi podsjetnik da te za 3 mjeseca obavijestim koliko se miš raspao/nije raspao. Logic,

...ma ništa, neda mi se pisat toliko na mobitelu...
17 godina
neaktivan

Nisam ja rekao nista protiv tog misa. Nisam ga imao pa necu komentarisati. Sve sto rekoh je moje misljenje s kojim se ne mora niko sloziti naravno.

16 godina
neaktivan
Ma htio sam opet napravit neku usporedbu Porschea, Bube i miša, ali neda mi se pisat sve to na mobitelu, nisam ja rekao ništa protiv tebe. Bit će da sam zaboravi smajli na kraju. :D
17 godina
Kupnja novog miša

Neznam... ja se vodim po onome koliko novaca toliko i muzike...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja ne, jer smatram da je to preglupo
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ma htio sam opet napravit neku usporedbu Porschea, Bube i miša, ali neda mi se pisat sve to na mobitelu, nisam ja rekao ništa protiv tebe. Bit će da sam zaboravi smajli na kraju. :D

Nisam ja ni shvatio to tako. Sve pet.

16 godina
neaktivan
Ma zapravo je taj moj post (u 16:59) bio odgovor na (u 16:50) pa je zato nastao ''(ne)nesporazum''. Bio sam zaboravio stavit '@tnakir'.
Sve 5
:)

Ajme u koji smo offtopic otišli...
16 godina
neaktivan
Eto sad sam opet pogriješio, (kad pišem na mobitelu): ''...odgovor na tnakirov post (u 16:37) pa je...''
Oprostite na duplom postu, ali eto, događa se... :)
15 godina
Šef kaže...

To moras sam zakljucit....a i nakon par godina ces kuzit kako sve to funkcionira, a vjeruj mi nije bas bajno.

Uzmes casopis (bilo koji) i prebroj sve reklame.....sve je jasno.

Ista stvar i na netu.

Kome vjerovati!? Krajnjim userima i citati malo vise testova hardveraja koji te vec zanima, a ne donositi zakljucke iz samo jednoga casopisa i jednoga testa.

Ma budes skuzio sa godinama....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice