Koji bezzicni miš za igranje zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.966
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Koji bezzicni miš za igranje

Naime Logitech G 305 lightspeed poceo štekat pa dajte savjete i dal je ovaj 305 sad nesto drugaciji , cijena nije bitna opce al ne bas 1000 kn tj u eurima kolko vec

0 0 hvala 0
3 godine
Re: Koji bezzicni miš za igranje

Koristim Deathadder V2 X Hyperspeed i prezadovoljan san omjeron uloženo dobiveno, plus miš nema onih gumenih govana po sebi. Izrada top. Odma sam naručija dupli set teflonskih nogica od čineza.

Prošli miš mi je bija Deathadder kupljen 2009te, radi savršeno dan danas.

7 godina
Bevanda kaže...

Koristim Deathadder V2 X Hyperspeed i prezadovoljan san omjeron uloženo dobiveno, plus miš nema onih gumenih govana po sebi. Izrada top. Odma sam naručija dupli set teflonskih nogica od čineza.

Prošli miš mi je bija Deathadder kupljen 2009te, radi savršeno dan danas.

da ima super recenzije al jel malo prevelik za žensku ruku, cini se da je dobar miš

14 godina
Ovisi o ženi :)

Osobno već godinama koristim Logitech G900. Super mi se pokazao. Uzeo sam nedavno od kolege s foruma i rabljeni G903 koji je praktički isti miš da ga imam za drugi komp.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
Hexfire kaže...
Ovisi o ženi :)

Osobno već godinama koristim Logitech G900. Super mi se pokazao. Uzeo sam nedavno od kolege s foruma i rabljeni G903 koji je praktički isti miš da ga imam za drugi komp.

G 903 je 160 eura to je malo previse, inace ljubitelj sam logitecha i vjerujem da je super , preskupo

15 godina
moderator
Koji bezzicni miš za igranje
“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

LOGITECH Pro X Superlight

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice