Naime Logitech G 305 lightspeed poceo štekat pa dajte savjete i dal je ovaj 305 sad nesto drugaciji , cijena nije bitna opce al ne bas 1000 kn tj u eurima kolko vec
Koji bezzicni miš za igranje
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.966
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristim Deathadder V2 X Hyperspeed i prezadovoljan san omjeron uloženo dobiveno, plus miš nema onih gumenih govana po sebi. Izrada top. Odma sam naručija dupli set teflonskih nogica od čineza.
Prošli miš mi je bija Deathadder kupljen 2009te, radi savršeno dan danas.
Koristim Deathadder V2 X Hyperspeed i prezadovoljan san omjeron uloženo dobiveno, plus miš nema onih gumenih govana po sebi. Izrada top. Odma sam naručija dupli set teflonskih nogica od čineza.
Prošli miš mi je bija Deathadder kupljen 2009te, radi savršeno dan danas.
da ima super recenzije al jel malo prevelik za žensku ruku, cini se da je dobar miš
Osobno već godinama koristim Logitech G900. Super mi se pokazao. Uzeo sam nedavno od kolege s foruma i rabljeni G903 koji je praktički isti miš da ga imam za drugi komp.
Osobno već godinama koristim Logitech G900. Super mi se pokazao. Uzeo sam nedavno od kolege s foruma i rabljeni G903 koji je praktički isti miš da ga imam za drugi komp.
G 903 je 160 eura to je malo previse, inace ljubitelj sam logitecha i vjerujem da je super , preskupo
https://forum.bug.hr/forum/topic/periferija/savjetnik-odabir-odgovarajuceg-gamerskog-misa/27592.aspx
LOGITECH Pro X Superlight