HP 3050A (zamjenske?) / HP 3070A (kupnja?)

poruka: 6
|
čitano: 2.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HP 3050A (zamjenske?)

Lijep pozdrav svima koliko vas ima!

Zanimala bi me sljedeća informacija:

#01. trenutno imam printer HP 3050A, kupljen prije mjesec dana i za sada sam zadovoljan. Jedina zamjerka je ta što mi se crna boja nekako naobično brzo potrošila (stvarno nisam toliko printao i još koristim fast draft). Ta crna je original koja je došla zajedno sa njim.

a) da li je ta crna boja manje napunjena zato što je došla zajedno sa njim ili su jednostavno sve koje budem kupovao (original) isto toliko pune?

b) da li je stvarno da toliko troši crnu boju?

c) uspio sam pronaći da HP printeri imaju GLAVU na samoj TINTI, te da ukoliko postoje ZAMJENSKE boje (a postoje) da se mogu koristiti bez problema jer također sa njima dolazi i glava (ovo mi je najvažnije pitanje od ova 3 navedena)

Boldana pitanja imaju prioritet. Ako vam se ne da na sve odgovoriti, molim da mi barem odgovorite ako imate iskustva ili znate na ova boldana!

Hvala vam svima!

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 20:33 (QlimaxWarex).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bump!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I još jedan bump!

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Imam hp f2200, i u njega idu hp 21 black i hp 22 color.

Vidim da su orink zamjenske puno jeftinije, ali nisam siguran da li rade ok, tj zeza li kaj jer nisu orđiđi  ?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: HP 3050A (zamjenske?) / HP 3070A (kupnja?)

U principu  treba ti samo HP 22 plust tinta za refil koja provjereno radi sa zamenskim takvim kazetama.

A HP 21 izbadiš van. Na taj naćin imaš uštedu 50% na kazetama Zašto bi dao 200 kn kad za 100 kn šlus 100 kn dobiješ  500% više otisaka.

https://www.facebook.com/adriatix.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice