Headset za skype, muziku i igranje do 200kn

poruka: 47
|
čitano: 8.534
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

E pozdrav

Molio bi da mi preporučite koliko toliko dobar headset do 200kuna.

Naravno mikrofon se podrazumjeva da treba imat jer cu ga koristit za skype razgovore.

Treba mi i za slusanje muzike i malo igrica, jer u zadnje vrijeme ne igram bas igrice..takoder ako moze zelim da bude sta udobniji.

Znaci cijena do/oko 200 kuna, znam da nije puno al ni ne mislim previse za headset jer nema potrebe.

Dali se moze nac neki razerov, vjerovatno glupo pitanje, pretpostavljam da su oni svi oko 500kuna, ali eto pitam, nisam bas u toku!

Do sada sam imao neki jefini od oko 70-80 kuna Trust, nije bio los al je crko mikrofon i vec ga imam bit ce najmanje 3 godine pa je vrijeme za novi!

Ako preporucujete neki headset molio bi da napisete di bi mogao nabavit isti! 

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Imas u novom broju buga testirano dosta headsetova.

Mene je jako zainteresirao Best Buy - Plantronics Gamecom 377.

No bio mi je preskup, 319kn mi je malo previse bilo za izdvojit. Prosao sam par nasih ducana i kad nisam nasao poceo sam traziti van Hrvatske.

I zacudio sam se,naime u bugu pise da taj headset kosta 319kn, ja sam ga narucio iz V. Britanije za 185kn s postarinom.

Sumnjam da mozes dobit bolji headset za manje od 200kn od ovog,posto je i za 320kn best buy.

Ako mozes narucivat iz vana i ako bi htio uzet taj headset javi mi da ti kazem di sam ga uzeo.

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Headset za skype, muziku i igranje do 200kn
GrimReaperKC kaže...

Ako mozes narucivat iz vana i ako bi htio uzet taj headset javi mi da ti kazem di sam ga uzeo.

Smije li se ovako javno znati ili je top secret? {#}

Ofc.
16 godina
neaktivan
I mene interesira kako i jesu li ti carinili?
13 godina

jucer sam narucil,danas je poslano.

carine nema na slusalice,bas danas sam gledao na carina.hr.

jedino sto mogu naplatit je pdv,mada sumnjam da ce i to posto je cijena oko 160kn tocno slusalica.

http://www.mymemory.co.uk/Gaming-Headphones/Plantronics/Plantronics-Gamecom-377-Gaming-Headset

Moj PC  
0 0 hvala 6
16 godina

Hvala grim.

malo cu pricekat da drugi kazu sto misle a onda cu odlucit.

za sad uzeo bi te 377, izgledaju ok..koliko se ceka da dodu do mene?

vidim sluske su za gaming..

znaci li to da nece biti dobre za muziku i skype? jer prvo mi je muzika i skype pa onda igranje jer kao što rekoh ne igram vise bas..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Za tu cijenu bolje nećeš dobit... 377 su open ear tj. Nisu skroz zatvorene (preko uha). Ima 367 koje pokrivaju cijelo uho i koje su jeftinije. Pogledaj malo recenzije po netu. Odlično je kod njih što se mikrofon "slaže" u slušalice kad netreba...
13 godina
DommY kaže...

Hvala grim.

malo cu pricekat da drugi kazu sto misle a onda cu odlucit.

za sad uzeo bi te 377, izgledaju ok..koliko se ceka da dodu do mene?

vidim sluske su za gaming..

znaci li to da nece biti dobre za muziku i skype? jer prvo mi je muzika i skype pa onda igranje jer kao što rekoh ne igram vise bas..

meni presuper izgledaju {#}

na mymemory pise da je dostava unutar europe 7-10 radnih dana. znaci maksimalno otprilike tjedan i pol do maksimalno 2 tjedna.

slusalice su za gaming,al kolko sam citao reviewove i misljenje kupaca koji su ih kupili super su i za mjuzu i filmove i skype.

ja sam ih uzeo primarno za skype i filmove/serije, posto se bas i ne igram...

edit:

da zaboravio sam napomenut da su open ear. meni ne smeta to nego dapace.

367 ako se ne varam imaju nesto losiji zvuk... nisam sad 100% siguran al mislim da sam negdi to procital.

kak god bilo smatram da sam jako jako dobro prosel s ovom kupnjom

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 19:44 (GrimReaperKC).
14 godina
Evo sad je 20 funti sa besplatnom dostavom
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
13 godina
robimarko kaže...
Evo sad je 20 funti sa besplatnom dostavom

to je 166kn. prava prilika za copit, evo da sam cekao do danas ustedio bi jos 20tak kuna al nema veze {#}

15 godina

NHF, ali zar je teško koristit tražilicu. Svaki tjedan otvori se bar pet tema o slušalicama i uvijek isti prijedlozi.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

SpeedLink Medusa Stereo NX dođe nekih 180 Kn. Za te novce na našem tržištu nemaš bolje.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina

jos su jedne Plantronics Gamecom 377  ostale na mymemory pa tko je zagrijan nek stvarno uzme prije nego odu!  

166kn,postarina free {#}

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
Vapor kaže...

NHF, ali zar je teško koristit tražilicu. Svaki tjedan otvori se bar pet tema o slušalicama i uvijek isti prijedlozi.

Da koristio sam, al sam na kraju odlucio da cu ipak pokrenut svoju temu da budem siguran u to sta kupujem:)

191x7 kaže...

SpeedLink Medusa Stereo NX dođe nekih 180 Kn. Za te novce na našem tržištu nemaš bolje.

hvala na prijedlogu al ipak mislim da cu uzet 377, cine mi se super jer inace kostaju 320kuna a i kako su drugi komentirali...

15 godina
GrimReaperKC kaže...

jos su jedne Plantronics Gamecom 377  ostale na mymemory pa tko je zagrijan nek stvarno uzme prije nego odu!  

166kn,postarina free {#}

Kupljeno, fala :)

16 godina

zoki sad si mi ukrao te !! aaa:D

di da ih sad nadem po slicnoj cijeni?

oce dobit ovi na mymemory opet sluske za prodaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

sory dupli post slucajno:S

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 11:50 (DommY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DommY kaže...

Hebiga bijah brži :)

13 godina
DommY kaže...

mymemory neznam oce dobit jos. ove su davali jeftino jer su vjerovatno rjesavali zalihu. mozda plantronics planira nove modele jer ipak su ove 2 god star model pa se rjesavala zaliha.

tko ce ga znat.

evo nasel sam ovdi

http://www.7dayshop.com/catalog/product_info.php?cPath=777_7&products_id=110573

18 funti je cijena, al mislim da ne dostavljaju van UK. Mislim da nitko ovak povoljno ne nudi,al checkiraj amazon pa ducane koji ih nude trazi u google(van amazona).

Cesto imaju bolje cijene nego na amazon i dostavljaju u HRV.

A probaj i poslat upit u mymemory u vezi slusalica,mozda stize nova posilja pa da vidis sta ce ti reci.

15 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

166kn,postarina free {#}

Item Out Of Stock FUUUU {#}

15 godina

dakle gamad mi skine s računa pare, zadržava 2 dana da bi mi danas javili da je item out of stock, fin način poslovanja, popi"dio sam i fino im neke stvari objasnio....  topla preporuka NE..

16 godina
Zoki B kaže...

dakle gamad mi skine s računa pare, zadržava 2 dana da bi mi danas javili da je item out of stock, fin način poslovanja, popi"dio sam i fino im neke stvari objasnio....  topla preporuka NE..

pa oce ti vratit pare???

15 godina

ma oće al nije u tome stvar, njima treba 2 dana da vide da je item out of stock, i prvo skinu pare s računa i onda skuže da je  out of stock, ma mislim, tog nema ni kod nas što je nevjerojatno al tak je..

16 godina

e je naso mozda neko u meduvremenu taj plantronics 377 za kupit a da kosta do 200kuna? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

367 i 377 su isti k*** drugo pakovanje...jedina razlika je ta  sto je 367 closed ear a 377 opet ear...ja imam 367 a frend 377 tako da sam se osobno uvjerio u to

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

evo ja sam opet ducane prosvrljal... vecina je out of stock, najjeftinije kaj sam nasel je 215kn s postarinom.

inace pitao sam mymemory dal ce jos dobit slusalica, rekli su da neznaju da pratim stranicu i vidim dal ce se maknut out of stock.

jedino ako se kome da njemacke ducane prosvrljat,mozda se nadje jeftinije od 200kn. ja neznam njemacki pa nisam ni pokusaval.

cekam svoje da dodju(krajem tjedna nadam se) pa cu napisat ovdje kakvi su dojmovi

domac5 kaže...

367 i 377 su isti k*** drugo pakovanje...jedina razlika je ta  sto je 367 closed ear a 377 opet ear...ja imam 367 a frend 377 tako da sam se osobno uvjerio u to

i nije bas tako. evo sto kazu bugovci za 367 citiram

"Ovaj headset je naizgled identican modelu GameCom 377,no razlika ipak postoji - njegove slusalice su zatvorenog tipa. To znaci da zvuk iz njih ne curi u okolinu ali i da je kvaliteta zvuka niza nego sto je to slucaj kod njegova skupljeg brata. "

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 21:17 (GrimReaperKC).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
GrimReaperKC kaže...

evo ja sam opet ducane prosvrljal... vecina je out of stock, najjeftinije kaj sam nasel je 215kn s postarinom.

inace pitao sam mymemory dal ce jos dobit slusalica, rekli su da neznaju da pratim stranicu i vidim dal ce se maknut out of stock.

jedino ako se kome da njemacke ducane prosvrljat,mozda se nadje jeftinije od 200kn. ja neznam njemacki pa nisam ni pokusaval.

cekam svoje da dodju(krajem tjedna nadam se) pa cu napisat ovdje kakvi su dojmovi

domac5 kaže...

i nije bas tako. evo sto kazu bugovci za 367 citiram

"Ovaj headset je naizgled identican modelu GameCom 377,no razlika ipak postoji - njegove slusalice su zatvorenog tipa. To znaci da zvuk iz njih ne curi u okolinu ali i da je kvaliteta zvuka niza nego sto je to slucaj kod njegova skupljeg brata. "

sta nije bolje da zvuk ne curi u okolinu?? ili je isto?

ne kuzim koja je razlika?

13 godina

ja osobno preferiram otvoreni tip slusalica,zato sam uzeo 377.

nema "boljeg" tipa, sve je stvar preferencije.

po recenziji u bugu, 377 ima bolji zvuk. ne zbog otvoreno zatvoreno tipa,nego je jednostavno ima bolji zvuk (barem sam tako ja shvatio po tekstu). ja vjerujem bugovcima jer smatram da uvijek testiraju hardware objektivno,nebi pisali da ima bolji zvuk 377 da nije tako.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

nezz...u onih 5 minuta sto sam ih isprobao na codu 4 nisam osjetio nikakvu razliku u kvaliteti zvuka

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
domac5 kaže...

nezz...u onih 5 minuta sto sam ih isprobao na codu 4 nisam osjetio nikakvu razliku u kvaliteti zvuka

pa naravno da nisi, u 5 min nemozes nista skuzit,pogotovo u igri...

vjerujem da su bugovci testirali igru na igri,glazbi, mozda filmovi te nesto tipa razgovori preko skype itd.

nebi oni bezveze pisali da je 377 kvalitetniji headseat da to doista nije tako. 

ja se nemogu docekat da mi dodje pa da isprobam i vidim kvalitetu/udobnost i kvalitetu zvuka

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice